Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 05, 07:34)
Labas rytas,
Vaziuojam.. Jauciuosi visai gerai (fiziskai), bet darosi labai baisu.. Nezinau, kaip susitvarkysiu su savim, jeigu grisiu tusciomis.. Laikykit kumscius..

laikom Kitty laikom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz sveikinimus, labai labai!! Man vakar diena kaip kosmose... Kaip Armstrongas islipes i menuli pasake, tai galiu sau pritaikyti siuos zodzius: tai tik mazas zingsnelis...ir laabai tikiuosi tokiais zingsneliais eisiu vis toliau, tuo paciu "mindama" kelia visoms cia esancioms..... wub.gif
Jus esate labai nuostabios palaikytojos, pasnekoves, drauges... wub.gif

Man MB sako vakar, na ka, praejom dar viena etapa....Taip, mes einame etapais.. Ir dabar labai viliuosi, kad sekantis etapas bus iveiktas taip pat.... wub.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 09 04, 22:09)
jei neklystu, 8 dpi  4u.gif

7dpi wink.gif Gulejau 7 palatoj, turiu 7 vaikucius wub.gif

Oij merginos, svaigau vakar kaip prisiuoscius kokiu aromatingu geliu... Negalejau uzmigti visa nakti.. sirdis dauzesi...
ir prie visa to, vakar gavau sloga...

KittyKitty-didziausios sekmes tau siandien...!

Atsakyti
Turiu temperaturos 37 lygiai... cia dabar saves nesuprantu, ar nuo slogos, o gal ji turetu buti trupuciuka uzkilus?
Dabar pradesiu trydalioti...Iskrito siandien ruzavo crenono gabaliukas...

Atijola, palaukiam dar kitos savaites, neperkelk manes kol kas niekur....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 09:09)

Mane ir visa laika neramina tas ruzavas Crinonas g.gif Gal vaistu kokiu reikia papildomai...Gal Progesterono tik kitoje formoje...As tai tavo vietoje paskambinciau gydytojai atsiklausti.

as tai vis laukiu, siandien 10 DPI, bet pilva vel skauda, vakar lyg buvo aprime..

O kam nors buvo paskirtas Crinonas ir plius tabletes Dufastono??? [B], ar tinka tie vaistai kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 05 rugsėjo 2012 - 08:19
QUOTE(Terze @ 2012 09 04, 21:32)
O as labai labai tyliai lipu ant antro laiptelio: 28  wub.gif 

valioooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

kumstukai suspausti 4u.gif
Atsakyti
Terziuk as tau jau daug visko prisakiau 4u.gif Myliu buciuoju, saugok save wub.gif

P.S nestukiu temperatura turi buti truputi uzkilus, uztai gi ir matuojam BT kad nustatyt nestuma (cia dar kai toli iki IVF buna smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 05 rugsėjo 2012 - 08:41
eina sau Terziau bigsmile.gif thumbup.gif Ka cia tyliai, 7 dpi HCG 28, as tai jau garsiai rekiu ir net manau, kad drasiai gali buti du bigsmile.gif Buuuuuuckis naujai nestukei wub.gif wub.gif wub.gif Jezau kaip gera, nu gal po truputi pajudesit mergaites is mirties tasko.......Labai noriu, kad dar keleta man ypatingu personu dingtu is cia........ ax.gif

QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 09:09)
Turiu temperaturos 37 lygiai... cia dabar saves nesuprantu, ar nuo slogos, o gal ji turetu buti trupuciuka uzkilus?

Citas jau sake, kad tempa normali, viskas liuks thumbup.gif O crinonas ruzavas, nes dirgina gimdos kakleli.Isivaizduoju, kad jis toks turetu buti ale lasisos spalvos.Teisingai ? Man toks krito iki pat jo naudojimo pabaigos, daug kartu klausiau apie tai gydytojos, sake, viskas cia gerai, taip ir turi buti mirksiukas.gif

Niuuuussss ? kaip siandien ryta jauciasi laiminigiausias zmogus pasaulyje ? biggrin.gif

Kitty, sekmes tau siandien, tikimes sugrisi su vaikais pilve ir toliau cia kelsi bangas iki pat testo dienos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 05 rugsėjo 2012 - 08:51
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 09:50)

O crinonas ruzavas, nes dirgina gimdos kakleli.Isivaizduoju, kad jis toks turetu buti ale lasisos spalvos.Teisingai ? Man toks krito iki pat jo naudojimo pabaigos, daug kartu klausiau apie tai gydytojos, sake, viskas cia gerai, taip ir turi buti  mirksiukas.gif

karsta.gif , jei jau taip gali buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 10:09)

Atijola, palaukiam dar kitos savaites, neperkelk manes kol kas niekur....

Terziuk, dziaugsme tu dziaugsme wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Nuostabus tavo skaiciukai, temperatura tavo kokia turi buti thumbup.gif Crinonas buna daznai rozinis, svarbu ne raudonas ryskiai. As ji naudojau iki 3 men. ir vos rozinis beveik visad budavo apie valanda dvi po isidejimo.
Saugok save ir zuiki pilvelyje wub.gif

KITTY - sekmes, grizk su graziomis naujienomis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 05, 09:17)

Del tikimo siu vaistu nezinau... neturiu supratimo..

O del crenono, tai Beta mus nuramino wink.gif

QUOTE(Citas @ 2012 09 05, 09:41)
Terziuk as tau jau daug visko prisakiau 4u.gif  Myliu buciuoju, saugok save  wub.gif

P.S nestukiu temperatura turi buti truputi uzkilus, uztai gi ir matuojam BT kad nustatyt nestuma (cia dar kai toli iki IVF buna smile.gif)

Ir as myliu... ir buciuoju ir net tik...
Jo jo, del tos temperaturos namiok poniat wink.gif O mane jau ir prakaitas pila...

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 05, 09:50)

Jokiu garsiai smile.gif Jau garsiau tikiuosi bus galima rytoj, ir jau labai tikiuosi neuztilsiu....

Teisingai, lasisos spalva-si ryt pirmas kartas...

Emociskai jauciuosi isisgandus to persalimo.. nes praeita gruodi taip netiketai mane truktelejo per stimuliacija ir finito....

Aciu uz grazius zodzius wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Shira @ 2012 09 05, 09:59)
Terziuk, dziaugsme tu dziaugsme

wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 09 05, 09:55)
karsta.gif , jei jau taip gali buti blush2.gif

Gali gali mirksiukas.gif
QUOTE(Terze @ 2012 09 05, 10:04)
Emociskai jauciuosi isisgandus to persalimo.. nes praeita gruodi taip netiketai mane truktelejo per stimuliacija ir finito....

Griuk i lova, pamirsk visus pasaulio reikalus, gerk arbatele su citrina ir svajok svajok..... wub.gif wub.gif Eik tu, man net siurpuliukas begioja per nugara ax.gif Ir as dabar jau uzsinorejau labai labai tos busenos rolleyes.gif Tik va valkatos kaip tikros valkatos kazkur pasimete doh.gif Trecia diena kaip nera, reiks, jauciu, imtis 3 V sistemos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Vaziuojam.. Jauciuosi visai gerai (fiziskai), bet darosi labai baisu.. Nezinau, kaip susitvarkysiu su savim, jeigu grisiu tusciomis.. Laikykit kumscius..

Laikom, laikom! wub.gif

Terziuk, tiek temperatura, tiek rozinis crinone, mano galva, normalu, nestukiu temperatura buna uzkilusi, o pirmus men nestumo, kai turi buti mm, gali siek tiek padazyti. mirksiukas.gif Stenkis kuo daugau ilsetis, o mes laikysim kumstukus, kad toliau sekmningai zingsniuotum i prieki. wub.gif
Atsakyti