Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(leiliuke @ 2012 09 04, 16:32)
na laukimas skaitinejant sia tema, manau neprailgs, sunkiau vienai viska pernest, nes niekam nieko nepasakoju, negaliu paskui be asaru atsakineti i kklausimus kai nepasiseka. bet sis kartas bus kitoks, mums pasiseks smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blush2.gif tikrai taip,laikas nebestovi,kazkada sakiau,siaubas 2savaites,kaip ilgai,buvau supanikavus del vienos dienos,nes biski dienose pasimetus buvau,o va jau ryt ryteli puskuosim iki ligonines,testuka darytis..
bet zinot ka,man taip negera,siandien vyras sako,as tikiu,jog tu laukies..o as galvoju,o jeigu ne...kaip bus sunku ziuret i nusivylusi vyra...tikriausia visom iskilo klausimas,o kaip as?ar as nenusivilsiu?siandien nieko negaliu pasakyti,nes as visai situ klausimu esu salta,neturiu jokiu emociju...kas man yra?nezinau,tikrai keistai jauciuos,jauciuos per daug rami g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 04, 19:37)
blush2.gif tikrai taip,laikas nebestovi,kazkada sakiau,siaubas 2savaites,kaip ilgai,buvau supanikavus del vienos dienos,nes biski dienose pasimetus buvau,o va jau ryt ryteli puskuosim iki ligonines,testuka darytis..
bet zinot ka,man taip negera,siandien vyras sako,as tikiu,jog tu laukies..o as galvoju,o jeigu ne...kaip bus sunku ziuret i nusivylusi vyra...tikriausia visom iskilo klausimas,o kaip as?ar as nenusivilsiu?siandien nieko negaliu pasakyti,nes as visai situ klausimu esu salta,neturiu jokiu emociju...kas man yra?nezinau,tikrai keistai jauciuos,jauciuos per daug rami g.gif

o kada atsakyma pasako iskarto?
pamatysi, bus teigiamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 04, 19:34)
na laukimas skaitinejant sia tema, manau neprailgs, sunkiau vienai viska pernest, nes niekam nieko nepasakoju, negaliu paskui be asaru atsakineti i kklausimus kai nepasiseka. bet sis kartas bus kitoks, mums pasiseks smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
narkoze isodinant retas atvejis, man taike, nes reikia pataikyti i viena is dvieju gimdu, o kaklelio praktiskai nesimato, jis uzsisukes. nelabai pernesu skausmo, o ir kai miegu, jiems lengviau viskas pavyksta smile.gif mane uzmigdo tik 10min

Supratau, Leiliuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif SEKMIUKO TAU DIDELIAUSIO nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=nekantrioji:),2012 09 04, 19:37]

Nekantrioji, linkiu teigiamo atsakymo!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 04, 16:52)
o kada atsakyma pasako iskarto?
pamatysi, bus teigiamas smile.gif

oj nzn ,tikiuos kad ryt ir pranes,nebus tokie smikiai ir tik po ryt pranes biggrin.gif
Kad tavobalselis pasiektu Dievo ausis wub.gif
Papildyta:
[quote=GingerBella,2012 09 04, 17:04]
Supratau, Leiliuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif SEKMIUKO TAU DIDELIAUSIO nestuke.gif nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=nekantrioji:),2012 09 04, 19:37]

Nekantrioji, linkiu teigiamo atsakymo!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif nestuke.gif
[/quote]

4u.gif aciu labai labai:wub:
Atsakyti
Ir man idomu kur terzius dingo g.gif Jauciu pamate kelis HCG skaicius ir isrove tiesiai pas Bykova rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 17:10)
Ir man idomu kur terzius dingo  g.gif  Jauciu pamate kelis HCG skaicius ir isrove tiesiai pas Bykova  rolleyes.gif

..labai idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 04, 08:12)
..labai idomu g.gif

Terziuk, matau....Cia visos issizioje laukiam tavo naujienu blush2.gif Tikiuos viskas gerai su tavimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 04, 18:59)
ir labai pilvas puciasi, sake lengva hyperstimuliacija, vaikstau jau kaip  nestuke.gif  reik kibirais vandeni gert ir susitvarkys viskas smile.gif

ramaus laukimo ir grazaus rezultato 4u.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 19:16)
Man visai kvakšt, nu taip nuotaika pagerėjo, įsisvajojau, kaip man ryt įsodina dvi blastukes ir vaikštau išsišiepus, kam įdomu, kad tai nei tiesa, nei ką biggrin.gif

thumbup.gif gera nuotaika - svarbiausias dalykas thumbup.gif

QUOTE(mill @ 2012 09 04, 19:21)
Sveika, norejau paklausti,  ar jums atsilde iskarto visas snaigutes? Man ir neramu darosi, nes mes ir si menesi ruosiames tokiai procedurai..

man atsilde porcija (joje buvo 3 snaigutes) 4u.gif

Terziuk, auuu 4u.gif
Atsakyti
tikriausiai skaito nuo ten, kur mus paliko smile.gif
Atsakyti
Merginos, matau, intensyviai gvildenate hiperstimuliacijos temą. Man tiek 2 IVF, 3 IVF buvo hiper. Abu kartus sodino. Abu kartus pastojau, tik trečias, deja, baigėsi abrazija. Tai net nežinau kokią čia taisyklę išvesti. Be gydytojų ir lašelinių intervencijos ištempiau. Gal pasisekė, kad nieko neatsitiko.
Atsakyti
[quote=mill,2012 09 04, 19:21]
[quote=KittyKitty,2012 09 04, 19:16]

Sveika, norejau paklausti, ar jums atsilde iskarto visas snaigutes? Man ir neramu darosi, nes mes ir si menesi ruosiames tokiai procedurai..
[/quote]

ar manęs klausi? Pas mane ne šaldyti...

GingerBella, ačiū 4u.gif

Jeigu Terzė skaito nuo pradžių, tai turbūt viskas gerai, ar taip, Terzyt?
Atsakyti
Man net skrandis vartaliojasi is jaudulio, Terziuk, tark zodi. 4u.gif wub.gif
Atsakyti