Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 17:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  wub.gif Gimdysim, mazut, gimdysim.  oro_buckis.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:57)
Merginos, pvz ryte prasideda rimtos mm, tai ar galiu cetrotide leistis vakare ar jau ta pati ryta geriau?  4u.gif

gali vakare 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:59)
Atiloja, tai dar nera birzelio statistikos?  unsure.gif  4u.gif

nea sad.gif neprisiduoda merginos..., nezinau, ka daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:52)
Fju, biski ramiau... Nu bet tu mum raportuok ryt, kaip ten tos tavo grazuoles blastukes pilvelyje  wub.gif As tikiu jomis ir ju mamyte  wub.gif

Strygut, Strygut, kad tavo žodžiai išsipildytų..kaip aš to noriu... gal tik dabar iki galo taip skausmingai suvokiau, kai jau tikrai gresia jų nebeturėti,iki šiol daugiau mechaniškai viską dariau, tikėjau, o dabar taip... bejėgiškumas, kad nieko negaliu padaryti, niekaip negaliu pagerinti situacijos, kaip bus , taip..na, jūs čia visos suprantate.

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:53)
Kiekvienas atvejis individualus, mano pazystamai su jau gana didele hiper siule patys gyd. sodinti, o man neleido ne pasvajoti apie tai, iskart nukirto, kad jokiu sodinimu su tiek foliu, sake pirmas kartas, jauna, nera ko rizikuoti, tai tada taip ir nesupratau, o tai pazystamai, kad ji vyresne galima rizikuoti?? Man nepasitvirtino, o jai buvo labai blogai, ji atsisake tada, bet dabar nesioja po sirdele snaigiuka.  wub.gif

O kiek tas "jauna", jei ne paslaptis? Primink, tu pas T darei? O kiek "tiek" tų folių? Man T nesakė, kad per daug folių.. Jei dar tik 3 dienos būtų ir būtų galima šaldyti..o dabar..

QUOTE(Atiloja @ 2012 09 04, 16:57)
kol pricitavau, viskas isaiskejo  4u.gif bet tikrai nejuokauk, nes nu nera saugu del tavo sveikatos  mirksiukas.gif o rytoj viskas bus gerai, SM palaikymas ant suoliuko sedes  4u.gif

ačiū, aš nejuokauju, matai, visas jus čia pajungiau ir T, nu bet man neatrodo pavojinga situacija, Stryga sako, kad klinikose nieko nedaro, tai gal iki ryt ryto niekas nepasikeis į blogąją pusę ,jei pasikeis- važiuosiu į priimamąjį..

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:57)
Kitty, manau, labai tikiu, kad pabaiga bus labai grazi ir apvalejanti.

ačiū,
o tau linkiu paskutinių mmm šiemet:4u:

QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:58)
Susigraudinau... Ir as noriu snaigutes po sirdele... Sniurkst... Nepykit uz grauduli, bet taip miela... Sniurkst... Pasiilgau vaikiuku labai  wub.gif

Kaip aš tave suprantu...... console.gif bet jie ten, jie YRA ir tu greitai juos gausi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 04, 17:06)
nea sad.gif neprisiduoda merginos..., nezinau, ka daryti  doh.gif

gal až visoms parašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 04, 17:06)
nea sad.gif neprisiduoda merginos..., nezinau, ka daryti  doh.gif

Reikia gal kokia bausme sugalvoti uz neprisidavima. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 15:36)

Errachka, o tai daugiau nieko mums nenori pasakyti??  ax.gif  wub.gif
[

rytoj 4u.gif
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 15:37)
O Errachka, kiek suprantu, dziugins ryt, taip?  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(Delena @ 2012 09 04, 16:15)
Merginos, tai po kiek jus PROGESTERONA naudojate? (tik Crinona nakciai ir viskas?, kitur skaiciau, kad ir leidziasi +, kitos ir Dufastona+). Man neramu, kad gal jis nepasisavina, kad krenta...Padekite...

po viena nakciai tik

na ka, darbe susirinkau gal 100 diedu bucinius, ir turbut puse visu parduodamu geliu...total kosmar lotuliukas.gif
Atsakyti
Errachka, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 17:12)
ačiū, aš nejuokauju, matai, visas jus čia pajungiau ir T, nu bet man neatrodo pavojinga situacija, Stryga sako, kad klinikose nieko nedaro, tai gal iki ryt ryto niekas nepasikeis į blogąją pusę ,jei pasikeis- važiuosiu į priimamąjį..

priimamajam tau lasine pastatys ir pravarys tuos skyscius 4u.gif
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 17:13)
Reikia gal kokia bausme sugalvoti uz neprisidavima.  ax.gif  biggrin.gif

supranti, as tas mergaites "pasigaunu" skaitinedama ivairius skyrelius, o paskui sh... gaunasi, kai reikia susirinkti duomenis, kam pavyko, o kam ne doh.gif o jei netraukti i statistika tu, kurios pacios neprisiduoda, tai kokia tada cia statistika? doh.gif
Atsakyti
Kiek daug siandien cia senbuviu mamuliuku uzsuko, laikau tai zenklu. wub.gif Terze, kur tu?? wub.gif

Atiloja, sunkus darbas, bet mes tave mylim. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 17:46)
Kiek daug siandien cia senbuviu mamuliuku uzsuko, laikau tai zenklu.  wub.gif Terze, kur tu??  wub.gif

Atiloja, sunkus darbas, bet mes tave mylim.  wub.gif  4u.gif

uzsukam, uzsukam, vis paziureti kaip jums sekasi, kumstukus palaikyti, virusus pametyti wub.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2012 09 04, 17:52)
uzsukam, uzsukam, vis paziureti kaip jums sekasi, kumstukus palaikyti, virusus pametyti  wub.gif  2.gif

Begalo malonu, mums cia labai reikia virusuotu palaikymu. wub.gif GAUDAU! wub.gif
Atsakyti
g.gif O kur TERZE? g.gif itartinai tyli g.gif
Atsakyti
Skausmo neveik nebejaučiu, tik viskas smirdėt pradėjo. Diagnozė: nėščia lotuliukas.gif

bet rimtai, kur Terzė g.gif Gal išlėkė pas Bykovą, ką wub.gif
Atsakyti