QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:52)
Fju, biski ramiau... Nu bet tu mum raportuok ryt, kaip ten tos tavo grazuoles blastukes pilvelyje
As tikiu jomis ir ju mamyte
Strygut, Strygut, kad tavo žodžiai išsipildytų..kaip aš to noriu... gal tik dabar iki galo taip skausmingai suvokiau, kai jau tikrai gresia jų nebeturėti,iki šiol daugiau mechaniškai viską dariau, tikėjau, o dabar taip... bejėgiškumas, kad nieko negaliu padaryti, niekaip negaliu pagerinti situacijos, kaip bus , taip..na, jūs čia visos suprantate.
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:53)
Kiekvienas atvejis individualus, mano pazystamai su jau gana didele hiper siule patys gyd. sodinti, o man neleido ne pasvajoti apie tai, iskart nukirto, kad jokiu sodinimu su tiek foliu, sake pirmas kartas, jauna, nera ko rizikuoti, tai tada taip ir nesupratau, o tai pazystamai, kad ji vyresne galima rizikuoti?? Man nepasitvirtino, o jai buvo labai blogai, ji atsisake tada, bet dabar nesioja po sirdele snaigiuka.
O kiek tas "jauna", jei ne paslaptis? Primink, tu pas T darei? O kiek "tiek" tų folių? Man T nesakė, kad per daug folių.. Jei dar tik 3 dienos būtų ir būtų galima šaldyti..o dabar..
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 04, 16:57)
kol pricitavau, viskas isaiskejo
bet tikrai nejuokauk, nes nu nera saugu del tavo sveikatos
o rytoj viskas bus gerai, SM palaikymas ant suoliuko sedes
ačiū, aš nejuokauju, matai, visas jus čia pajungiau ir T, nu bet man neatrodo pavojinga situacija, Stryga sako, kad klinikose nieko nedaro, tai gal iki ryt ryto niekas nepasikeis į blogąją pusę ,jei pasikeis- važiuosiu į priimamąjį..
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:57)
Kitty, manau, labai tikiu, kad pabaiga bus labai grazi ir apvalejanti.
ačiū,
o tau linkiu paskutinių mmm šiemet:4u:
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:58)
Susigraudinau... Ir as noriu snaigutes po sirdele... Sniurkst... Nepykit uz grauduli, bet taip miela... Sniurkst... Pasiilgau vaikiuku labai
Kaip aš tave suprantu......
bet jie ten, jie YRA ir tu greitai juos gausi
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 04, 17:06)
nea
neprisiduoda merginos..., nezinau, ka daryti
gal až visoms parašyti?