Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:34)

o į kokią kliniką? jaučiu, tu ne kaunietė? kur yra klinikos, kur galima išsikviesti ką nors, kas žino apie IVF? Čia valdiška ar privati?

As Vilniuj......i BAK'a begau.

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:35)
O tai ką reikia daryti? kaip tą skystį išleisti?

Skyscio niekas neisleis, tiesiog turi buti stebima situacija ir imamasi priemoniu.Neuztenka viena dziaugtis, kad va, prikibo, nes buvo hyperis, tai ir aciu dievui.......
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:36)
Beta, as juk ir nesakau numoti, bet man atrodo, tai nera tokia baisi stadija pas Kitty, aisku, tik sedint sm“e niekas nepaiskes, pati mamaturi greitai reaguoti ir kazka daryti, mes juk ne gyd. ir neilysim i vidu.  4u.gif

Na nezinau, baisi ar ne, man ta fakta, kad skycio gali buti aplink vidaus organus visada pabrezdavo, kaip itin nepatrauklu visom prasmem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 15:10)
Panos, necituosiu jau visų, bet būkit geros, paaiškinkit man, durnai, iš ko jūs nusprendėt, kad man hiprestimuliacija? kiek paskaičiau apie ją, tai atitinka gal vienas kitas požymis, bet šlapimas visiškai skaidrus, skysčiai neužsilaiko, geriu aš daug, man visai nesunku, visą laiką gėriau, pilvas jau šiandien ne toks išpūstas, dar vakar ryte T žiūrėjo ir sakė, kad jokios hiper nėra. Ar tas skystis reiškia hiperstimuliaciją? tai ten kraujas ar visgi ne kraujas tada? Ir ką man T pasakys šiandien, man jau geriau negu vakar, tai gal vis tiek važiuot ir tegul žiūri, nu ką jis telefonu įvertins? Stryga, help, papasakok su detalėm, kaip tu jauteisi, kai buvo hiperis? Nes visai gluša jaučiuosi, aš visiškai nepriskyriau sau tos hiper ir dabar čia paskaičius man akys ant kaktos. kaip supratau, turi dusinti, silpna darytis, nei dusina, nei žiauriai skauda, paskaudėjo vakar vakare, tempa pasilaikė valandą.. Paaiškinkit, papasakokit,kaip jums buvo, kam buvo, plyz 4u.gif

sveikute,
man buvo hyperst. ir sodino blastuke..bet deja....
pas mane buvo ziauri hyperst. : kuomet atvaziavau po punkcijos trecia diena,tai jutausi visai neblogai ir tuomet nusprendeme,kad blastukes auginsim,taigi atvaziuoju po 2 dienu vos pasivelkanti,taigi pirma pastate lasine viena, paskui antra ir su visa lasine nukeliavau pas T isodinimui. T norejo ,kad pasilikciau dar kelioms dienoms ligonineje, bet as buvau kategoriska ir lekiau namo,nes ir namie turiu kas pastato lasines.
o pujuciai buvo: nieko neskaudejo tik didelis pilvas, tempe, o ta diena ,kai vaziavau sodinimui, tai pradejo pykinti, miego norejau...
zodziu, jei siulys likti pas juos ligonineje, patarciau likti...nes tokio skyscio lasinti neradau cia pirkti:-(
Atsakyti
Terze? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:38)
Kitty, mars i lova miegot pries rytojaus kelione. Kokios klinikos?  doh.gif Nieko tau nepades. Palinguos galva. Vis vien ryt pas T vaziuosi. Bet kokiu atveju vaziuosi. O jei butu pavojus tavo gyvybei - skausmas + temperatura. Vaistu dabar vis vien apart vandens tau niekas neskirs. Man su hiper tik tyrimus klinikose dare ir stebejo. Tai koks tikslas dabar kur nors draskytis, jei ryt pas T??? Geriau anksciau tenai atvaziuok, kad 9 jau jis tave ziurinetu. Ir viskas.

QUOTE(Zaria @ 2012 09 04, 16:42)
sveikute,
man buvo hyperst. ir sodino blastuke..bet deja....
pas mane buvo ziauri hyperst. : kuomet atvaziavau po punkcijos trecia diena,tai jutausi visai neblogai ir tuomet nusprendeme,kad blastukes auginsim,taigi atvaziuoju po 2 dienu vos pasivelkanti,taigi pirma pastate lasine viena, paskui antra ir su visa lasine nukeliavau pas T isodinimui.  T norejo ,kad pasilikciau dar kelioms dienoms ligonineje, bet as buvau kategoriska ir lekiau namo,nes ir  namie turiu kas pastato lasines.
o pujuciai buvo: nieko neskaudejo tik didelis pilvas, tempe, o ta diena ,kai vaziavau sodinimui, tai pradejo pykinti, miego norejau...
zodziu, jei siulys likti pas juos ligonineje, patarciau likti...nes tokio skyscio  lasinti  neradau cia pirkti:-(

ačiū, supratau 4u.gif
Prisiskambinau T, jis sako šianden nieko daryti, tik greti skysčių, rytoj atvažiuot pas jį, jei būtų labai blogai, tada į ligoninę.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:49)
ačiū, supratau 4u.gif
Prisiskambinau T, jis sako šianden nieko daryti, tik greti skysčių, rytoj atvažiuot pas jį, jei būtų labai blogai, tada į ligoninę.

Fju, biski ramiau... Nu bet tu mum raportuok ryt, kaip ten tos tavo grazuoles blastukes pilvelyje wub.gif As tikiu jomis ir ju mamyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:40)
Na nezinau, baisi ar ne, man ta fakta, kad skycio gali buti aplink vidaus organus visada pabrezdavo, kaip itin nepatrauklu visom prasmem  unsure.gif

Kiekvienas atvejis individualus, mano pazystamai su jau gana didele hiper siule patys gyd. sodinti, o man neleido ne pasvajoti apie tai, iskart nukirto, kad jokiu sodinimu su tiek foliu, sake pirmas kartas, jauna, nera ko rizikuoti, tai tada taip ir nesupratau, o tai pazystamai, kad ji vyresne galima rizikuoti?? Man nepasitvirtino, o jai buvo labai blogai, ji atsisake tada, bet dabar nesioja po sirdele snaigiuka. wub.gif
Atsakyti

QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:23)
Butinai, mane pastaruoju metu skausmai ilgai kankindavo, o savaite gi nieks negimdo  lotuliukas.gif , o mama mano isvis - klasikinis gimdymas abu vaikai per pora valandu su visais saremiais, sako, lengviau, nei kaku nueit, kai viduriai uzkieteje  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:49)
ačiū, supratau 4u.gif

kol pricitavau, viskas isaiskejo 4u.gif bet tikrai nejuokauk, nes nu nera saugu del tavo sveikatos mirksiukas.gif o rytoj viskas bus gerai, SM palaikymas ant suoliuko sedes 4u.gif
Atsakyti
Kitty, manau, labai tikiu, kad pabaiga bus labai grazi ir apvalejanti. nestuke.gif wub.gif

Merginos, pvz ryte prasideda rimtos mm, tai ar galiu cetrotide leistis vakare ar jau ta pati ryta geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:53)
Kiekvienas atvejis individualus, mano pazystamai su jau gana didele hiper siule patys gyd. sodinti, o man neleido ne pasvajoti apie tai, iskart nukirto, kad jokiu sodinimu su tiek foliu, sake pirmas kartas, jauna, nera ko rizikuoti, tai tada taip ir nesupratau, o tai pazystamai, kad ji vyresne galima rizikuoti?? Man nepasitvirtino, o jai buvo labai blogai, ji atsisake tada, bet dabar nesioja po sirdele snaigiuka.  wub.gif

Susigraudinau... Ir as noriu snaigutes po sirdele... Sniurkst... Nepykit uz grauduli, bet taip miela... Sniurkst... Pasiilgau vaikiuku labai wub.gif
Atsakyti
Atiloja, tai dar nera birzelio statistikos? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:57)
Merginos, pvz ryte prasideda rimtos mm, tai ar galiu cetrotide leistis vakare ar jau ta pati ryta geriau?  4u.gif

Nezinau... Bet noriu kartu gimdyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:59)
Nezinau... Bet noriu kartu gimdyt  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif Gimdysim, mazut, gimdysim. oro_buckis.gif
Atsakyti