Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

Katyte, kvepuok ramiai, viskas gerai, jei neskauda. Va, man irgi paskaudejo ir nustojo... Ir net su hiper nieko baisaus. Svarbu, kad neskauda. Jei labai labai skaudes - greitaja. Bet jei T nemate hiper gresmes, viskas gerai, nera taip pavojinga. Net jei hiper, ne tokia didele, kad butu ko panikuot. me su tavim ir tikim tavo apnestejimu!!!
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:26)
Isodinimo per didele hyper nedaro, nes jeigu kartais bus nestumas, hyper tik dar labiau suaktyves ir jau bus pavojinga gyvybei  unsure.gif O be to, pries sodinant viskas matysis echoskopu ir jau nebesvarbu, skauda ar nea......negalima juokausi sitais dalykais, jeigu situacija yra is ties rimta  unsure.gif

Zinau, kad suaktyveja, butent del sukilusiu visu hormonu ir nestuke.gif gerai isitvirtina, aisku, pavojinga, bet pora tokiu draugiu turiu, kurios oho kokiu skausmu turejo, bet siandien dziaugiasi. wub.gif O Kitty jeigu dar cia sedi, tai netaip jau ir blogai jai ax.gif , bet aisku, butu gerai echo pasidaryti. 4u.gif
O kad man butu leide, bet ne, prisisvaigo, kad hiperis bus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:26)
dabar 16.25, kur aš rasiu nusimanantį apie IVF, nu neegaliu eiti į VK, pas juos turėjau daryti, nedariau, žinant jų požiūrį į žmones, tai greiau pas veterinarą nueičiau doh.gif Aš neturiu pas ką Kaune eiti, mano ginė dabar nedirba doh.gif
ten turim būti 11.30

Nu bliamba, kai man skubiai del sito reikalo reikejo, tai sekmadieni 18 val. vakare sugebejau issikviesti gydytoja, kuri paziuretu.O tos gydytojos nebuvau net akyse macius nei kada buvus pas ja.Tiesiog skambinau i klinika, pasakojau administratorei reikalo esme, sakiau mirt-gyvent reikia pakliut pas gydytoja, nusimananti apie IVF.Tai iskviete gydytoja is namu......
Atsakyti
Beta, bet tada pasakyk, ar man reikia dabar eiti pas ginę, kokią nors,kokią rasiu dabar vakare dirbančią? Ar ką nors tai keis?
Sakai, prie sunkios hiper, radau požymius: Severe symptoms are fullness/bloating above the waist, shortness of breath,pleural effusion, urination significantly darker or has ceased, calf and chest pains, marked abdominal bloating or distention, and lower abdominal pains (in addition to mild and moderate symptoms).
Tinka nebent skausmas ir skystis, na, dar papilnėjimas, tai gal visgi man lengva stadija?

Sorry, užėmiau visą eterį, bet ..kaip aš be jūsų blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:29)
Zinau, kad suaktyveja, butent del sukilusiu visu hormonu ir  nestuke.gif gerai isitvirtina, aisku, pavojinga, bet pora tokiu draugiu turiu, kurios oho kokiu skausmu turejo, bet siandien dziaugiasi.  wub.gif O Kitty jeigu dar cia sedi, tai netaip jau ir blogai jai ax.gif , bet aisku, butu gerai echo pasidaryti.  4u.gif
O kad man butu leide, bet ne, prisisvaigo, kad hiperis bus.  doh.gif

Jo, prikimba lengviau, bet su hyperiu persileidimu tikimybe didesne......Jeigu skycio ten tikrai jau apie vidaus organus teliuskuoja, tai neglima jokiu budu ranka i tai numoti........ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:29)
Katyte, kvepuok ramiai, viskas gerai, jei neskauda. Va, man irgi paskaudejo ir nustojo... Ir net su hiper nieko baisaus. Svarbu, kad neskauda. Jei labai labai skaudes - greitaja. Bet jei T nemate hiper gresmes, viskas gerai, nera taip pavojinga. Net jei hiper, ne tokia didele, kad butu ko panikuot. me su tavim ir tikim tavo apnestejimu!!!

ačiū..

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:29)
Zinau, kad suaktyveja, butent del sukilusiu visu hormonu ir  nestuke.gif gerai isitvirtina, aisku, pavojinga, bet pora tokiu draugiu turiu, kurios oho kokiu skausmu turejo, bet siandien dziaugiasi.  wub.gif O Kitty jeigu dar cia sedi, tai netaip jau ir blogai jai ax.gif , bet aisku, butu gerai echo pasidaryti.  4u.gif
O kad man butu leide, bet ne, prisisvaigo, kad hiperis bus.  doh.gif

nu va, aš čia ir net ruošiuosi eiti pasivaikščioti, bet dabar jau galvoju, gal visgi kažkur važiuot..

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:29)
Nu bliamba, kai man skubiai del sito reikalo reikejo, tai sekmadieni 18 val. vakare sugebejau issikviesti gydytoja, kuri paziuretu.O tos gydytojos nebuvau net akyse macius nei kada buvus pas ja.Tiesiog skambinau i klinika, pasakojau administratorei reikalo esme, sakiau mirt-gyvent reikia pakliut pas gydytoja, nusimananti apie IVF.Tai iskviete gydytoja is namu......

o į kokią kliniką? jaučiu, tu ne kaunietė? kur yra klinikos, kur galima išsikviesti ką nors, kas žino apie IVF? Čia valdiška ar privati?
Atsakyti
Kitty, jei tik tiek skauda, tai cia, manau, normalu... reaguoja tavo subadytos per punkcija kiausides. Cia gi tau ne siaip sau ovuliacija, o visas kalnas isimtu kiausialasciu. Taigi, isvada: negali tiketis, kad jausies normaliai. Dieve, kaip mes su tavim tuos 9 menesius isnesiosim? doh.gif Turbut gimdysim kas savaite... lotuliukas.gif O kai tikrai gimdyt reiks, visas SM susirinks prie palatos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:32)
Jo, prikimba lengviau, bet su hyperiu persileidimu tikimybe didesne......Jeigu skycio ten tikrai jau apie vidaus organus teliuskuoja, tai neglima jokiu budu ranka i tai numoti........ unsure.gif

O tai ką reikia daryti? kaip tą skystį išleisti?
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:32)
Beta, bet tada pasakyk, ar man reikia dabar eiti pas ginę, kokią nors,kokią rasiu dabar vakare dirbančią? Ar ką nors tai keis?
Sakai, prie sunkios hiper, radau požymius: Severe symptoms are fullness/bloating above the waist, shortness of breath,pleural effusion, urination significantly darker or has ceased, calf and chest pains, marked abdominal bloating or distention, and lower abdominal pains (in addition to mild and moderate symptoms).
Tinka nebent skausmas ir skystis, na, dar papilnėjimas, tai gal visgi man lengva stadija?

Sorry, užėmiau visą eterį, bet ..kaip aš be jūsų blush2.gif  doh.gif

Man atrodo, yra vaistai kazkokie, dabar nepasakysiu, bet lyg man minejo kazka kai man reikejo.O jeigu ir skyscius atlasins ar dar ka, gal tik tiek tereiketu, kad butu tinkama terpe isodinimui unsure.gif nezinau, tau sprest, bet kai man taip buvo, tai uzfiksavau, kad labai negerai kai jau skyscio atsiranda auksciau nei kiausides, viskas apsemta buna......bet daryk kaip tau atrodo teisinga....
Atsakyti
gerai, einu skambint T
Atsakyti
Beta, as juk ir nesakau numoti, bet man atrodo, tai nera tokia baisi stadija pas Kitty, aisku, tik sedint sm“e niekas nepaiskes, pati mamaturi greitai reaguoti ir kazka daryti, mes juk ne gyd. ir neilysim i vidu. 4u.gif
Atsakyti
Kitty, mars i lova miegot pries rytojaus kelione. Kokios klinikos? doh.gif Nieko tau nepades. Palinguos galva. Vis vien ryt pas T vaziuosi. Bet kokiu atveju vaziuosi. O jei butu pavojus tavo gyvybei - skausmas + temperatura. Vaistu dabar vis vien apart vandens tau niekas neskirs. Man su hiper tik tyrimus klinikose dare ir stebejo. Tai koks tikslas dabar kur nors draskytis, jei ryt pas T??? Geriau anksciau tenai atvaziuok, kad 9 jau jis tave ziurinetu. Ir viskas.
Atsakyti