QUOTE(Atiloja @ 2012 09 04, 16:13)
Kaciuk, bet i tulika tu nueiti negalejai..., skystis tarp zarnu (visai gal ir ne kraujas), buvo bloga..., visa tai man labai panasu i hyper
nu aš tik neprasysiojau, bet šlapimo tai buvo per akis, jo nebuvo sumažėję
QUOTE(Delena @ 2012 09 04, 16:15)
Manau, kad reikia paskambinti T ir pakalbeti su juo, nes save nukankinsi mintimis...O gal tikrai cia nieko tokio...Gal joks ten kraujas, gal tiesiog sutapo, gal tas skystis pas tave jau senai...ir nieko bendro neturi...O gal siandien yra tas skystis, o rytoj jau jo nebus. Buna gi taip... O gal tikrai hiperstimuliacija...
bet tai ar jis telefonu tai įvertins...nebežinau nieko..
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:16)
Nei joks tau ten kraujas Skysciai.O hiperis prasideda ir po savaites po punkcijos ir po dvieju, jeigu reikia.Man buvo, tai skambinau T, begau is karto pas gine cia LT, mate irgi ta skysti, bet sake, kol "nesemia" vidaus organu, tai dar baika.Tau jau kur kas rimciau.Mink pas giniu koki ir skambink T.
O ką man ginius padės? Eiliniai juk neišmano šitų procedūrų O tai kur tau matė tą skystį? O jeigu man ten blogai, tai kodėl gerėja savijauta, kodėl aš šiandien jaučiuos geriau negu vakar, nesuprantu, tai gal praeina? Ar gali praeiti?
Sunku man T skambinti, mes telefonu labai sunkiai susikalbam, o jis man vis tiek sakys atvažiuoti, nes turės pažiūrėt, nugi nenuspręs telefonu