Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Atiloja @ 2012 09 04, 16:13)
Kaciuk, bet i tulika tu nueiti negalejai..., skystis tarp zarnu (visai gal ir ne kraujas), buvo bloga..., visa tai man labai panasu i hyper  4u.gif

nu aš tik neprasysiojau, bet šlapimo tai buvo per akis, jo nebuvo sumažėję unsure.gif

QUOTE(Delena @ 2012 09 04, 16:15)
Manau, kad reikia paskambinti T ir pakalbeti su juo, nes save nukankinsi mintimis...O gal tikrai cia nieko tokio...Gal joks ten kraujas, gal tiesiog sutapo, gal tas skystis pas tave jau senai...ir nieko bendro neturi...O gal siandien yra tas skystis, o rytoj jau jo nebus. Buna gi taip... g.gif O gal tikrai hiperstimuliacija...

bet tai ar jis telefonu tai įvertins...nebežinau nieko..

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:16)
Nei joks tau ten kraujas  schmoll.gif  Skysciai.O hiperis prasideda ir po savaites po punkcijos ir po dvieju, jeigu reikia.Man buvo, tai skambinau T, begau is karto pas gine cia LT, mate irgi ta skysti, bet sake, kol "nesemia" vidaus organu, tai dar baika.Tau jau kur kas rimciau.Mink pas giniu koki ir skambink T.

O ką man ginius padės? Eiliniai juk neišmano šitų procedūrų doh.gif O tai kur tau matė tą skystį? O jeigu man ten blogai, tai kodėl gerėja savijauta, kodėl aš šiandien jaučiuos geriau negu vakar, nesuprantu, tai gal praeina? Ar gali praeiti?

Sunku man T skambinti, mes telefonu labai sunkiai susikalbam, o jis man vis tiek sakys atvažiuoti, nes turės pažiūrėt, nugi nenuspręs telefonu g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:17)
Tai tik dabar galutinai supratau, ką jūs sakot..Man dėl hiper nesodins, o blastukių nešaldo, tai jeigu rytoj jų ir turėsiu, jas tiesiog..išmes?
angel_sadangel.gif

Nieko neismes, koks hyper, jei neskauda??? Tau rase, nedidelis perstimuliavimas padidina tikimybe pastoti!!! Tad nosi aukstyn, del ramybes skambutis Baibai, rytoj i Ryga o paskui i SM su gerom ziniom: "Mergaites, man isodino dvi idealias blastukes!"
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:17)
Pirmiausia nepanikuok, nes netikiu, kad T hiper nematytu. mano buvo silpna hiper, tai jis man visa galva pratarkavo, kad saugociaus. Pagrindinis pozymis - skausmas, na, ir laisvas skystis, bet jo kiekis - nzn? Nes naturalu, kad po punkcijos jo yra. Tik gal ne tiek, kiek jau priskiriam hiper. Siaip tu pas mus fiziskai jautresne, tai gal del to cia tau taip... Pavojus - susikaupes skystis (jei butu pavojus, jau mirtum is skausmo nuo to skyscio) ar persisukus kiauside, bet ja irgi skaudetu. Tad kol nera didelio skausmo, nera ir pavojaus. Tad relax ir visos kartu cia sedim ir tikim, kad T padaro tave nescia  bigsmile.gif Gerk daug skysciu. Valgyk baltymus, daug baltymu. Ilsekis. Ir imk puokste balionu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū..baltymus valgau, skysčių geriu,skauda gerokai mažiau, įtariu, kad jau dabar skauda nuo proto, nes kai sužinojau diagnozę, nebeskauda nei skrandžio, nei nieko, tik pilvo ertmę, kur yra tas skystis doh.gif
Atsakyti
Susinervinau galutinai, as meluociau, kad man nieko neskauda, o tau juk ir neskauda taip jau baisiai ax.gif , tegu sodina ir visu svenciausiu prasyciau, kad viskas gautusi gerai, nes taip ir bus. wub.gif
Atsakyti
Tai tik dabar galutinai supratau, ką jūs sakot..Man dėl hiper nesodins, o blastukių nešaldo, tai jeigu rytoj jų ir turėsiu, jas tiesiog..išmes?
angel_sadangel.gif

Tu baik cia darytis isankstines isvadas sodins ar ne ir vitoj to, kad triznioji dabar, gal rimtai apsilankyk pas ginekologa, kuris ivertins tavo bukle ? reiketu ne paprasto giniaus, o to, kuris bent kiek susijes su IVF ir zino i ka ziuri.

QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:17)
Pirmiausia nepanikuok, nes netikiu, kad T hiper nematytu. mano buvo silpna hiper, tai jis man visa galva pratarkavo, kad saugociaus. Pagrindinis pozymis - skausmas, na, ir laisvas skystis, bet jo kiekis - nzn? Nes naturalu, kad po punkcijos jo yra. Tik gal ne tiek, kiek jau priskiriam hiper. Siaip tu pas mus fiziskai jautresne, tai gal del to cia tau taip... Pavojus - susikaupes skystis (jei butu pavojus, jau mirtum is skausmo nuo to skyscio) ar persisukus kiauside, bet ja irgi skaudetu. Tad kol nera didelio skausmo, nera ir pavojaus. Tad relax ir visos kartu cia sedim ir tikim, kad T padaro tave nescia  bigsmile.gif Gerk daug skysciu. Valgyk baltymus, daug baltymu. Ilsekis. Ir imk puokste balionu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Matai, viena diena jos nebuna, kita diena jau yra......Jeigu butu persisukus kiauside, tai JAU butu ligoninej su greituke ir jau nebesvarstytu kas cia man yra......
Atsakyti
angel_sadangel.gif

As taip nemanau, jei tau siandien geriau, tai gal viskas bus ir neblogai. Tai rytoj kelinta vaziuosi pas T?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:16)
Nebutinai  lotuliukas.gif bet bent jau viso to rezultate turi vaika  biggrin.gif

Butinai, mane pastaruoju metu skausmai ilgai kankindavo, o savaite gi nieks negimdo lotuliukas.gif , o mama mano isvis - klasikinis gimdymas abu vaikai per pora valandu su visais saremiais, sako, lengviau, nei kaku nueit, kai viduriai uzkieteje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:21)
Nieko neismes, koks hyper, jei neskauda??? Tau rase, nedidelis perstimuliavimas padidina tikimybe pastoti!!! Tad nosi aukstyn, del ramybes skambutis Baibai, rytoj i Ryga o paskui i SM su gerom ziniom: "Mergaites, man isodino dvi idealias blastukes!"

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:22)
Susinervinau galutinai, as meluociau, kad man nieko neskauda, o tau juk ir neskauda taip jau baisiai  ax.gif , tegu sodina ir visu svenciausiu prasyciau, kad viskas gautusi gerai, nes taip ir bus.  wub.gif

Baibai? O ką Baibai pasakyti?

panos, labai sunku įvertinti skausmą. Vakar tai skaudėjo gal..nu gal 6 balais iš 10, o šiandien tai gal 2-3 ,greičiau dviem , toks maudimas pilvo ertmėje, nuo judesio labiau suskausta, kai presas įsitempia..Bet nereikia nei nuskausminamųjų, nieko, o šiaip aš skausmą labai jaučiu, nu man tarkim skauda pilvą maždaug tiek, kiek skauda kiaušidę per paprastą ovuliaciją, maždaug taip. Aišku, tai nieko nereiškia, jūs nežinot, kaip man skauda per ovuliacijas doh.gif OK, sakykim, skausmas toks, kad kai ramiai sėdžiu, nieko nejaučiu, pasijudinus tempia pilvą. Nu, sakykit, blogai ar nelabai blogai.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:22)
Tu baik cia darytis isankstines isvadas sodins ar ne ir vitoj to, kad triznioji dabar, gal rimtai apsilankyk pas ginekologa, kuris ivertins tavo bukle ? reiketu ne paprasto giniaus, o to, kuris bent kiek susijes su IVF ir zino i ka ziuri.
Matai, viena diena jos nebuna, kita diena jau yra......Jeigu butu persisukus kiauside, tai JAU butu ligoninej su greituke ir jau nebesvarstytu kas cia man yra......

drinks_cheers.gif

Kitty, sm sesutes susirinko ir nusprende, sodinam!!! bigsmile.gif Gana cia tryznioti, vaziuok pasiimti vaiku, jie pas mama nori! cool.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 16:22)

dabar 16.25, kur aš rasiu nusimanantį apie IVF, nu neegaliu eiti į VK, pas juos turėjau daryti, nedariau, žinant jų požiūrį į žmones, tai greiau pas veterinarą nueičiau doh.gif Aš neturiu pas ką Kaune eiti, mano ginė dabar nedirba doh.gif

QUOTE(Delena @ 2012 09 04, 16:23)
As taip nemanau, jei tau siandien geriau, tai gal viskas bus ir neblogai. Tai rytoj kelinta vaziuosi pas T?

ten turim būti 11.30
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:22)
Susinervinau galutinai, as meluociau, kad man nieko neskauda, o tau juk ir neskauda taip jau baisiai  ax.gif , tegu sodina ir visu svenciausiu prasyciau, kad viskas gautusi gerai, nes taip ir bus.  wub.gif

Isodinimo per didele hyper nedaro, nes jeigu kartais bus nestumas, hyper tik dar labiau suaktyves ir jau bus pavojinga gyvybei unsure.gif O be to, pries sodinant viskas matysis echoskopu ir jau nebesvarbu, skauda ar nea......negalima juokausi sitais dalykais, jeigu situacija yra is ties rimta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:26)
drinks_cheers.gif

Kitty, sm sesutes susirinko ir nusprende, sodinam!!!  bigsmile.gif Gana cia tryznioti, vaziuok pasiimti vaiku, jie pas mama nori!  cool.gif  wub.gif

patinka man jūsų sprendimas... Tikiuosi, ir T patiks.. ir iš viso,tikiuosi, yra ten tie vaikai..kaip aš jų pasiilgau, kaip aš jų noriu... wub.gif

panos, dar klausimas: jei dabar versdamasi per galvą rasčiau ginę,ką ji man padarytų, kuo padėtų? Kiek skaičiau, tik lašelką sulašina, jei labai blogai, skysčiai užsilaiko. Jie man neužsilaiko, geriu kaip veršis, šlapinuosi irgi. Kuo man šiandien ginė gali padėti?

beje, jau dabar pavyksta wc reikalai normaliai, nepavyko prieš tai kelias dienas, po to T mane matė, žiūrėjo echo, sakiau jam apie tą problemą, bet jis pasakė, kda man viskas greai. Nu negi jis nebūtų matęs, a?
Atsakyti