Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Terze @ 2012 09 02, 14:52)
Triumfante - aciu uz namucius, tikiuosi jau juos kuri viena is paskutiniuju kartu wink.gif
oij, tai manai tikrai po savaites bandyti? kazkaip neatsiklausiau Bikovos... o gal geriau is kart tada eiti hcg??

Sergam ir uz tave wink.gif
Aciu uz palinkejimus, tau taip linkiu iseiti nestuke ir niekaip kitaip...
Mano krutine irgi subliuskus sakyciau..iki sios nakties ja paskaudedavo kaip reikalas, bet kad ji butu kokia issiputusi tai nea...Manai prakaitas pila nuo vaistu? Ka tu geri? Steroidus?
Tas prakaitavimas manau susijes su  nestuke.gif  . 
O testa gadinai?  ax.gif

Labas,geriu steroidus po 5 tabletes ryte,sakai nuo ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 02, 15:04)
Man treciadieni blush2.gif

tai tu testuka drasiai jau siandien gali "gadinti" wink.gif
Atsakyti

Terze,nu ne,zinok negadinau testo,kazkaip labai si karta ziaurei kantri,ne pagal nicka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 09 02, 15:07)
Labas,geriu steroidus po 5 tabletes ryte,sakai nuo ju g.gif

5 tabletes nemazai... tu jas geri pirma karta? na kad ivertinti, ar taip buvo praeita syki...
o paskaityk lapeli, ant ju neparasyta? ant mano steroidu lyg nera tokio "salutinio poveikio", tai galima butu numanyti tave nestuke.gif bigsmile.gif
Toks zinai, stiprus pozymis....
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 02, 15:08)
Terze,nu ne,zinok negadinau testo,kazkaip labai si karta ziaurei kantri,ne pagal nicka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif keiciames wink.gif
Atsakyti
terze,
o tu jau nekantrauji? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 02, 15:14)
terze,
o tu jau nekantrauji? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oij ne, matai, as ju nelabai megstu... bet sitoj situacijoj, kas darosi LIT, kaip suprantu jis kuo anksciau sugadintas turi buti.Man Bikova sake, kad jei jau yra hcg 5, tai varyti pas ja LIT, bet klausimas kada tas 5 jau gali buti...
Atsakyti

Aciu visoms,

Kazin kiek laiko tesis tie skausmai.. Priprantu jau prie ju, bet kiausides skauda, kad net sunku jduet kartais, kazin,cia normalu?
Ir kas kelintas ejimas i wc buna kosmariskas,su uzlaikymu..

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 09 02, 12:18)
Kitty,gal tu pasidaryk testuka anskciau,kaip B sako.Anskciau tai ne veliau.Nu bus per anksti teigiamam rezui parodyt tai bus,svarbu,kad per velai nebutu.Aisku,jei darysi tai su testuku super jautriu...gal LT nuo 10 hcg yra pirkti?Paprastai ten tokios juosteles buna gal jautrios.Nors as tada dariausi su kazkokiu .... hcg,kuris nuo 25 hcg reaguoja,tai man jau su 7 rode vaiduokliuka.Nu aisku,as i ji veliau su lupa tik ziurejau  biggrin.gif ,bet vaiduoklio susmezavimas man jau buvo daug ir prielaida su lupa ieskoti dar daugiau hihihi.gif
Na kaip bebutu  sekmes !  4u.gif

Triumfante,ale nameliu nuotraukele tai nuostabi  wub.gif

Aciu, jei darysiuos, tai tik hcg, as per daug geriu, kad testas rodytu, nakti kelis kartus keliuosi i wc, jokios koncerracijos ten,man 19 dpo vos vos parode, ne is karto, nors hcg jau buvo 840.. Nesikankinsiu su tuo "oi, nerodo,ar jau verkti, o gal dar anksti", darysiu hcg ir bus viskas aisku. Bet sestadieni man niekas nedarys, padarysiu pirmadeni, jei bus ne 1, tai is karto i Santariskes ir tada pas Bykova.

QUOTE(GingerBella @ 2012 09 02, 12:46)

KittyKitty,

aciu uz pasidalinima patirtimi apie skausmelius 4u.gif
Ryt vel pas gydytoja, ziuresime ka turime smile.gif

Tau dar karteli dideliausios sekmes. O labai labai linkiu dar siandien kokios grazios ir skanios vakarienes pries didiji ivyki. Pasilepink, jeigu nuotaikos ir sveikatele leis 4u.gif

Aciu, taip ir planuojam, nuotaika kol kas thumbup.gif 4u.gif

Atsakyti
registruojuos 4u.gif
Atsakyti
Errachka, kaip tu? wub.gif
Papildyta:
Kitty, gal reiktu echo padaryti, kas ten darosi pas tave, o siaip, gerk daug skysciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 02, 15:04)
Man treciadieni blush2.gif

kaip greitai, man dar gera savaite
Atsakyti
Oj neikalbesi Terze manes testui niekaip,vyras sake jai nori galim kraujo tyrima daryt,bet ir to atsisakiau,Tai sake tylek tada ir lauk treciadienio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(leiliuke @ 2012 09 02, 15:55)
kaip greitai, man dar gera savaite

na jau nebedaug liko pora dieneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 02, 19:52)
Oj neikalbesi Terze manes testui niekaip,vyras sake jai nori galim kraujo tyrima daryt,bet ir to atsisakiau,Tai sake tylek tada ir lauk treciadienio biggrin.gif
Papildyta:
na jau nebedaug liko pora dieneliu mirksiukas.gif

Kantruole :-) 4u.gif
Atsakyti