Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 04, 15:49)
Ar pas T cia? As visada po kelius kartus eidavau pas gin. ir viska pranesdavui T pries idejimus tiek saldytus ar sviezius.
Ne i ta atsakiau:) as norejau braskei:) 4u.gif

Gal ir nei i ta, bet as ta tema noriu pasisakyt smile.gif. Kad net jei T siustu cia namie kur nueit echoskopuotis, tai prasyciaus vazinet, nes realiai kuras kainuoja panasiai kiek cia konsultacija pas padoru gydytoja, nors ka cia padoru, nezinau, kur cia nueit doh.gif . Moraliai jau ruosiuos gimdyt vonioj su vyro pagalba, nes neisivaizduoju, kuo cia Lietuvelej pasikliaut. Padorus ginekologai tik chirurgai lotuliukas.gif . Nu bet nieko, kaip ten, pirma pastot reik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 15:56)
Moraliai jau ruosiuos gimdyt vonioj su vyro pagalba

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 15:59)

Juokis, juokis. Aij, kai pagalvoju, ka cia reiskia pagimdyt? lotuliukas.gif Svarbu pastot kaip nors, o vaikas pats gims, ne neklaus, noriu ar ne lotuliukas.gif Nors pries koki desimtmeti jei butu paklause, tai uoj, kaip gimdyt baisu atrode lotuliukas.gif O dabar manau, kad gimdymo saremiai - geriau nei menesines, nes zinai, kad gerokai greiciau baigsis, nei mmm lotuliukas.gif
Papildyta:
Tik va, organizmas turbut atpras per 9 menesius nuo skausmu, tai jam sokas bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Strygut, tiesos yra, as kazkada baisejausi biologijos knygoje pavaizduotais embrionais, o dabar oj kaip as juos myliu. wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos, necituosiu jau visų, bet būkit geros, paaiškinkit man, durnai, iš ko jūs nusprendėt, kad man hiprestimuliacija? kiek paskaičiau apie ją, tai atitinka gal vienas kitas požymis, bet šlapimas visiškai skaidrus, skysčiai neužsilaiko, geriu aš daug, man visai nesunku, visą laiką gėriau, pilvas jau šiandien ne toks išpūstas, dar vakar ryte T žiūrėjo ir sakė, kad jokios hiper nėra. Ar tas skystis reiškia hiperstimuliaciją? tai ten kraujas ar visgi ne kraujas tada? Ir ką man T pasakys šiandien, man jau geriau negu vakar, tai gal vis tiek važiuot ir tegul žiūri, nu ką jis telefonu įvertins? Stryga, help, papasakok su detalėm, kaip tu jauteisi, kai buvo hiperis? Nes visai gluša jaučiuosi, aš visiškai nepriskyriau sau tos hiper ir dabar čia paskaičius man akys ant kaktos. kaip supratau, turi dusinti, silpna darytis, nei dusina, nei žiauriai skauda, paskaudėjo vakar vakare, tempa pasilaikė valandą.. Paaiškinkit, papasakokit,kaip jums buvo, kam buvo, plyz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:08)
Strygut, tiesos yra, as kazkada baisejausi biologijos knygoje pavaizduotais embrionais, o dabar oj kaip as juos myliu.  wub.gif  lotuliukas.gif

ir as myliu thumbup.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Strygut, tiesos yra, as kazkada baisejausi biologijos knygoje pavaizduotais embrionais, o dabar oj kaip as juos myliu.  wub.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:10)
Panos, necituosiu jau visų, bet būkit geros, paaiškinkit man, durnai, iš ko jūs nusprendėt, kad man hiprestimuliacija? kiek paskaičiau apie ją, tai atitinka gal vienas kitas požymis, bet šlapimas visiškai skaidrus, skysčiai neužsilaiko, geriu aš daug, man visai nesunku, visą laiką gėriau, pilvas jau šiandien ne toks išpūstas, dar vakar ryte T žiūrėjo ir sakė, kad jokios hiper nėra. Ar tas skystis reiškia hiperstimuliaciją? tai ten kraujas ar visgi ne kraujas tada? Ir ką man T pasakys šiandien, man jau geriau negu vakar, tai gal vis tiek važiuot ir tegul žiūri, nu ką jis telefonu įvertins? Stryga, help, papasakok su detalėm, kaip tu jauteisi, kai buvo hiperis? Nes visai gluša jaučiuosi, aš visiškai nepriskyriau sau tos hiper ir dabar čia paskaičius man akys ant kaktos. kaip supratau, turi dusinti, silpna darytis, nei dusina, nei žiauriai skauda, paskaudėjo vakar vakare, tempa pasilaikė valandą.. Paaiškinkit, papasakokit,kaip jums buvo, kam buvo, plyz 4u.gif

Kaciuk, bet i tulika tu nueiti negalejai..., skystis tarp zarnu (visai gal ir ne kraujas), buvo bloga..., visa tai man labai panasu i hyper 4u.gif
Atsakyti
Panos, necituosiu jau visų, bet būkit geros, paaiškinkit man, durnai, iš ko jūs nusprendėt, kad man hiprestimuliacija?

Manau, kad reikia paskambinti T ir pakalbeti su juo, nes save nukankinsi mintimis...O gal tikrai cia nieko tokio...Gal joks ten kraujas, gal tiesiog sutapo, gal tas skystis pas tave jau senai...ir nieko bendro neturi...O gal siandien yra tas skystis, o rytoj jau jo nebus. Buna gi taip... g.gif O gal tikrai hiperstimuliacija...

Merginos, tai po kiek jus PROGESTERONA naudojate? (tik Crinona nakciai ir viskas?, kitur skaiciau, kad ir leidziasi +, kitos ir Dufastona+). Man neramu, kad gal jis nepasisavina, kad krenta...Padekite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 04 rugsėjo 2012 - 15:17
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:04)
O dabar manau, kad gimdymo saremiai - geriau nei menesines, nes zinai, kad gerokai greiciau baigsis, nei mmm  lotuliukas.gif

Nebutinai lotuliukas.gif bet bent jau viso to rezultate turi vaika biggrin.gif

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nei joks tau ten kraujas schmoll.gif Skysciai.O hiperis prasideda ir po savaites po punkcijos ir po dvieju, jeigu reikia.Man buvo, tai skambinau T, begau is karto pas gine cia LT, mate irgi ta skysti, bet sake, kol "nesemia" vidaus organu, tai dar baika.Tau jau kur kas rimciau.Mink pas giniu koki ir skambink T.
Atsakyti
Tai tik dabar galutinai supratau, ką jūs sakot..Man dėl hiper nesodins, o blastukių nešaldo, tai jeigu rytoj jų ir turėsiu, jas tiesiog..išmes?
angel_sadangel.gif
Atsakyti

Pirmiausia nepanikuok, nes netikiu, kad T hiper nematytu. mano buvo silpna hiper, tai jis man visa galva pratarkavo, kad saugociaus. Pagrindinis pozymis - skausmas, na, ir laisvas skystis, bet jo kiekis - nzn? Nes naturalu, kad po punkcijos jo yra. Tik gal ne tiek, kiek jau priskiriam hiper. Siaip tu pas mus fiziskai jautresne, tai gal del to cia tau taip... Pavojus - susikaupes skystis (jei butu pavojus, jau mirtum is skausmo nuo to skyscio) ar persisukus kiauside, bet ja irgi skaudetu. Tad kol nera didelio skausmo, nera ir pavojaus. Tad relax ir visos kartu cia sedim ir tikim, kad T padaro tave nescia bigsmile.gif Gerk daug skysciu. Valgyk baltymus, daug baltymu. Ilsekis. Ir imk puokste balionu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti