QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 16:04)
O dabar manau, kad gimdymo saremiai - geriau nei menesines, nes zinai, kad gerokai greiciau baigsis, nei mmm
Nebutinai
bet bent jau viso to rezultate turi vaika
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 16:08)
Strygut, tiesos yra, as kazkada baisejausi biologijos knygoje pavaizduotais embrionais, o dabar oj kaip as juos myliu.
oi negaliu
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 16:10)
Panos, necituosiu jau visų, bet būkit geros, paaiškinkit man, durnai, iš ko jūs nusprendėt, kad man hiprestimuliacija? kiek paskaičiau apie ją, tai atitinka gal vienas kitas požymis, bet šlapimas visiškai skaidrus, skysčiai neužsilaiko, geriu aš daug, man visai nesunku, visą laiką gėriau, pilvas jau šiandien ne toks išpūstas, dar vakar ryte T žiūrėjo ir sakė, kad jokios hiper nėra. Ar tas skystis reiškia hiperstimuliaciją? tai ten kraujas ar visgi ne kraujas tada? Ir ką man T pasakys šiandien, man jau geriau negu vakar, tai gal vis tiek važiuot ir tegul žiūri, nu ką jis telefonu įvertins? Stryga, help, papasakok su detalėm, kaip tu jauteisi, kai buvo hiperis? Nes visai gluša jaučiuosi, aš visiškai nepriskyriau sau tos hiper ir dabar čia paskaičius man akys ant kaktos. kaip supratau, turi dusinti, silpna darytis, nei dusina, nei žiauriai skauda, paskaudėjo vakar vakare, tempa pasilaikė valandą.. Paaiškinkit, papasakokit,kaip jums buvo, kam buvo, plyz
Nei joks tau ten kraujas
Skysciai.O hiperis prasideda ir po savaites po punkcijos ir po dvieju, jeigu reikia.Man buvo, tai skambinau T, begau is karto pas gine cia LT, mate irgi ta skysti, bet sake, kol "nesemia" vidaus organu, tai dar baika.Tau jau kur kas rimciau.Mink pas giniu koki ir skambink T.