nu ką, pupos, grįžau iš echo. nenudžiugino...
Su virškinimo organais viskas ok, bet jau geria ujie būtų kalti
įstatė man daktariukas tą aparatą po šonkauliu ir trina, trina 10 min, vos iškentėjau, skauda, paskui jis sako: nesuprantu..prie kepenų yra laisvo skysčio, neturi taip būti. Tik tada teikiausi pasakyti, kad aš po punkcijos
, galvojau, gal nereikės, sako, nu ačiū, palengvinot darbą
Žodžiu, pas mane yra skysčio ties kepenim, tarp žarnų, pilvo ertmėje. Greičiausiai iš kiaušidės, greičiausiai kraujas. Sako, nu gal folikulinis skystis, būtų geriau, bet kažin. Sako, klauskit savo ginekologo, ar taip turi būti, aš nežinau, bet faktas, kad nėra gerai, kad tai galėjo sukelti ir pykinimą, ir temperatūrą. Klausiu, ar jis išnyks su laiku, sako...gal..bet šiaip kraujas žarnose yra labai negerai, susidaro sąąugos, gali prasidėti skausmai, komplikacijos. Jei šiandien blogės, važiuoti pas chirurgą. Va taip.
Ir jūs man pasakykit..kodėl?...trečią parą, suprasčiau, jei būtų tą pačią dieną..vakar T nieko nematė, o va vakare man pradėjo blogėti..tai dabar rytoj dėl dviejų dalykų gali liūdnai baigtis: arba blastukių nebus, arba negalės dėti, jeigu ten komplikacijos
už ką.....
O blastukes šaldo? Berods, ar ne? tik sunkiau atšyla?...
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 04, 11:36)
Mano patirtis kas liecia embrionukus...
Jei idedami 2 blastukai pirmo laipsnio ir visa kita gerai, gleivine normoje, progesteronas normoje, tai maniske klinika duoda 70% pastojimo sansu. Nors man ir nepavyko, bet tai vienintelis kartas kai kazka jauciau, ir vienintelis kartas kai HCG <5 buvo. Kas liecia atsildyma tai esu nemazai praradus 3d. embrionu (8 lasteliu), ir viena blastuka 2 laipsnio (silpnesni nei pirmojo).
Dabar galvoju apie serum klinika, jie garantuoja 3 blastukes idejimo d., tikiuos visus ir sudeti:) Nebenoriu nieko saldyti
o kas yra pirmo laipsnio ir antro laipsnio blastukės?
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 12:02)
Kitty, nu negalima kitu zmoniu istoriju prisitaikyti sau
Pas tave situacija yra JAU is esmes kitokia, kad realiai nelabai aisku kokios kokybes tie zmogeliukai, T nori pamatyti ar yra jiems koks potencialas, siekiant tau suteikti maksimalia galimybe pastoti.Mano atveju norejo tiesiog paziureti kuris geresnis, nes visi buvo skirtingu lasteliu ir tik vienas kitas fragmentuotas.Ramiai
žinau, Betute, negalima, žinau..aš viską suprantu...Teoriškai..
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 04, 12:40)
KITY
Brangioji,as manau tavo sveikatele suslubavo del itampos,nerviskai gal but sureagavo tavo skrandukas,laikykis mieloji
ačiukas, norėčiau, kad taip būtų..bet..
QUOTE(Delena @ 2012 09 04, 12:53)
Merginoa, o po kiek jus PROGESTERONA naudojat? Man po viena Crinon, kuris iskrenta arba isbega ryte. Tai gal nepasisavina, o gal reikia Dufastona pagerti, juk gi nepakenks??? Nes bijau, kad nebutu kad nepasisavina... Kaip manote?
aš nuo praeito penktadienio po vieną krinono žvakę dedu ir man niekas nekrenta, aš nesuprantu,kur jis dedasi.. gal ten pilve krinonas plaukioja?
QUOTE(esposa @ 2012 09 04, 14:43)
KITTY daug daug
ačiū, mieloji.
Nežinau, važiavau jau rami, dar ir karpą pašaldyt nuvariau, žodžiu, iki pilno draivo trūko:) , kažkoks toks..ramus liūdnumas širdyje, bet šiaip nuotaika šiek tiek gerėja, tik deja, kažin ar tai ką nors reiškia..ant kokio debesėlio vakar pas T skridau..nieko verta mano intuicija, taigi..tiesiog reikia laukti rytojaus ir tikėtis, kad bent jau tas kraujas kur nors absorbuosis ir kad neplyšo man kokia kiaušidė (tikiuosi, kad ne, jaučiu, skaudėtų gerokai žiauriau).
Papildyta:
Ir dar gal galit man atsakyti į vieną klausimą: ar blogai yra netaisyklingos fragmentacijos blastukės, ar ir nelyginio ląstelių skaičiaus?