Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 12:04)
Strygut, bet jau beveik ranka pasiekiama, vistiek kartu gimdysim.  biggrin.gif

Teiki man daug vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Brashke_ @ 2012 09 04, 12:08)

Kazkaip abejoju, kad be apziuru ims ir sodins. g.gif Pasiskambinkite i klinika. 4u.gif
Kiek snaiguciu planuojama deti? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 12:10)
Teiki man daug vilties  mirksiukas.gif

Viskas bus gerai, pamatysi, taigi kraukis lagamina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 12:19)
Viskas bus gerai, pamatysi, taigi kraukis lagamina.  mirksiukas.gif

Na, tik nuvaziuoju pas T ir jei jis man nepasako "nieko nebus, laukiam kito ciklo", iskart deduosi lagaminus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 03, 23:48)
Man jau paskirti vaistai, gal kai antru dvynuku vaziuosim, pabandysim be.  smile.gif

Laikysim kumstelius uz visus jusu dvynukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 03, 23:48)
Man jau paskirti vaistai, gal kai antru dvynuku vaziuosim, pabandysim be.  smile.gif

Su vaistais konkreciau ir nuspejama. Be vaistu turi stebeti, ziureti foliu dydi ir t.t. LB. liudna jei kas praziurima ir paskui atsaukiama blush2.gif
Lauksim jus pradzios ir sekmingos pabaigos 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Labuka mergaites,visoms po daug 4u.gif
KITY 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Brangioji,as manau tavo sveikatele suslubavo del itampos,nerviskai gal but sureagavo tavo skrandukas,laikykis mieloji 4u.gif

Terziuk 4u.gif nu ir ko panikuoji?As ir nieko kazko ipatingo nejauciu,papuliai kaip papuliai,savo vietoj,gal siek tiek didesni nei visada,na toki i silikoninius biski nesa biggrin.gif
o seip,va pilvo apacios neskauda,nu kartais,jei vyrui pasigiriu,kad nebeskauda,tada pradeda mausti,cia kaip zapadlo.Nakti kazkodel negaliu ant pilvo miegot g.gif pradeda mausti kaip pries mmm,kai atsigulu ant nugaros nieko nejauciu.Ir nakti kokius 3 kart einu i wc,nors seip eilinem dienom,na gal viena karta nueidavau,bet retas atvejis buvo .
Man ryt lemtingoji diena,o bijau,tai nemoku apsakyti,visai nenoriu to tyrimo

Citukai 4u.gif kaip tu laikais mergyt,as tave pamenu dar nuo anksciau
Atsakyti
Merginoa, o po kiek jus PROGESTERONA naudojat? Man po viena Crinon, kuris iskrenta arba isbega ryte. Tai gal nepasisavina, o gal reikia Dufastona pagerti, juk gi nepakenks??? Nes bijau, kad nebutu kad nepasisavina... g.gif Kaip manote?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(errachka @ 2012 09 04, 09:00)
as ryt is ryto darysiu...jei iki to laiko memes nepareis.... o sian tortadieni bandysiu svest 4u.gif

su tortadieniu 4u.gif pacios laukiamiausios tau dovaneles 4u.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 09:37)
Labas, mergaitės,

aš po siaubingos nakties..bėda vienanevaikšto..

sveikateles tau ir tikejimo 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 09:54)
Terziuk, sapnavau tavo skaiciukus -hcg 308.  wub.gif Dabar labai tikiuosi, kad taip ir bus!

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Delena @ 2012 09 04, 11:03)
O man siandien 9-a DPI, ir ar kam taip buvo, visiskai nejautri krutine, subliuskusi ir visai jos nejauciu verysad.gif  Vakar tempe pilva kaip pries mm..., o siandien vos vos tempia... Nezinau, jokiu  nestuke.gif pojuciu verysad.gif

kumstukai susukti ir tikim 4u.gif
QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 11:20)
Atijola, laukiu, kada ir tu i pastojimo procenta didinancia statistika pakliusi!!!

ir as to laukiu smile.gif jau tieeeeek metu biggrin.gif
QUOTE(_Brashke_ @ 2012 09 04, 12:08)
Man si  ketvirtadieni planuojama ideti snaigutes, zinoma jei jos atsils. 

tikekimes, kad viskas bus gerai ir susitiksi su savo snaigutem 4u.gif
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 04, 12:40)
Man ryt lemtingoji diena,o bijau,tai nemoku apsakyti,visai nenoriu to tyrimo 

laukiam dideliu skaiciuku 4u.gif

Visoms po oro_buckis.gif
Atsakyti
Ale Terziukas dingo is eterio, kazin nenuciuoze i kokia klinika kraujo testo pasidaryti ax.gif

Citukai 4u.gif kaip tu laikais mergyt,as tave pamenu dar nuo anksciau

Ai as siaip sau blush2.gif , bet laikau ziauriai kumscius uz visas cia urmu keliaujancias is sito skyrelio. Aciu kad prisimeni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 09 04, 14:13)
Ale Terziukas dingo is eterio, kazin nenuciuoze i kokia klinika kraujo testo pasidaryti  ax.gif
Ai as siaip sau  blush2.gif , bet laikau ziauriai kumscius uz visas cia urmu keliaujancias is sito skyrelio.  Aciu kad prisimeni  wub.gif

Niu bet vis vien laikykis. Pries gimdydama planuoju tavo nestumo sulaukt mirksiukas.gif
Atsakyti
ERRACHKA su gimtadieniu,visu noru issipildymo 4u.gif
KITTY daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad tik padetu.
CITUK 4u.gif
Atsakyti
nu ką, pupos, grįžau iš echo. nenudžiugino...
Su virškinimo organais viskas ok, bet jau geria ujie būtų kalti doh.gif įstatė man daktariukas tą aparatą po šonkauliu ir trina, trina 10 min, vos iškentėjau, skauda, paskui jis sako: nesuprantu..prie kepenų yra laisvo skysčio, neturi taip būti. Tik tada teikiausi pasakyti, kad aš po punkcijos doh.gif , galvojau, gal nereikės, sako, nu ačiū, palengvinot darbą doh.gif Žodžiu, pas mane yra skysčio ties kepenim, tarp žarnų, pilvo ertmėje. Greičiausiai iš kiaušidės, greičiausiai kraujas. Sako, nu gal folikulinis skystis, būtų geriau, bet kažin. Sako, klauskit savo ginekologo, ar taip turi būti, aš nežinau, bet faktas, kad nėra gerai, kad tai galėjo sukelti ir pykinimą, ir temperatūrą. Klausiu, ar jis išnyks su laiku, sako...gal..bet šiaip kraujas žarnose yra labai negerai, susidaro sąąugos, gali prasidėti skausmai, komplikacijos. Jei šiandien blogės, važiuoti pas chirurgą. Va taip.
Ir jūs man pasakykit..kodėl?...trečią parą, suprasčiau, jei būtų tą pačią dieną..vakar T nieko nematė, o va vakare man pradėjo blogėti..tai dabar rytoj dėl dviejų dalykų gali liūdnai baigtis: arba blastukių nebus, arba negalės dėti, jeigu ten komplikacijos unsure.gif už ką.....
O blastukes šaldo? Berods, ar ne? tik sunkiau atšyla?... unsure.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 04, 11:36)
Mano patirtis kas liecia embrionukus...
Jei idedami 2 blastukai pirmo laipsnio ir visa kita gerai, gleivine normoje, progesteronas normoje, tai maniske klinika duoda 70% pastojimo sansu. Nors man ir nepavyko, bet tai vienintelis kartas kai kazka jauciau, ir vienintelis kartas kai HCG <5 buvo. Kas liecia atsildyma tai esu nemazai praradus 3d. embrionu (8 lasteliu), ir viena blastuka 2 laipsnio (silpnesni nei pirmojo).
Dabar galvoju apie serum klinika, jie garantuoja 3 blastukes idejimo d., tikiuos visus ir sudeti:) Nebenoriu nieko saldyti schmoll.gif

o kas yra pirmo laipsnio ir antro laipsnio blastukės?

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 12:02)
Kitty, nu negalima kitu zmoniu istoriju prisitaikyti sau  schmoll.gif  Pas tave situacija yra JAU is esmes kitokia, kad realiai nelabai aisku kokios kokybes tie zmogeliukai, T nori pamatyti ar yra jiems koks potencialas, siekiant tau suteikti maksimalia galimybe pastoti.Mano atveju norejo tiesiog paziureti kuris geresnis, nes visi buvo skirtingu lasteliu ir tik vienas kitas fragmentuotas.Ramiai 

žinau, Betute, negalima, žinau..aš viską suprantu...Teoriškai..

KITY  4u.gif  Brangioji,as manau tavo sveikatele suslubavo del itampos,nerviskai gal but sureagavo tavo skrandukas,laikykis mieloji 

ačiukas, norėčiau, kad taip būtų..bet..

QUOTE(Delena @ 2012 09 04, 12:53)
Merginoa, o po kiek jus PROGESTERONA naudojat? Man po viena Crinon, kuris iskrenta arba isbega ryte. Tai gal nepasisavina, o gal reikia Dufastona pagerti, juk gi nepakenks??? Nes bijau, kad nebutu kad nepasisavina...  Kaip manote?

aš nuo praeito penktadienio po vieną krinono žvakę dedu ir man niekas nekrenta, aš nesuprantu,kur jis dedasi.. gal ten pilve krinonas plaukioja? doh.gif stupid.gif

QUOTE(esposa @ 2012 09 04, 14:43)

KITTY daug daug  4u.gif

ačiū, mieloji.

Nežinau, važiavau jau rami, dar ir karpą pašaldyt nuvariau, žodžiu, iki pilno draivo trūko:) , kažkoks toks..ramus liūdnumas širdyje, bet šiaip nuotaika šiek tiek gerėja, tik deja, kažin ar tai ką nors reiškia..ant kokio debesėlio vakar pas T skridau..nieko verta mano intuicija, taigi..tiesiog reikia laukti rytojaus ir tikėtis, kad bent jau tas kraujas kur nors absorbuosis ir kad neplyšo man kokia kiaušidė (tikiuosi, kad ne, jaučiu, skaudėtų gerokai žiauriau).
Papildyta:
Ir dar gal galit man atsakyti į vieną klausimą: ar blogai yra netaisyklingos fragmentacijos blastukės, ar ir nelyginio ląstelių skaičiaus?
Atsakyti
Kaciuk - hiperstimuliacija tikrai gali islysti veliau praejus kelioms dienom po punkcijos. gerk ziauriai daug vandens, kad ir kaip sunku, prisiversk!!!

QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 14:28)
Niu bet vis vien laikykis. Pries gimdydama planuoju tavo nestumo sulaukt  mirksiukas.gif

laikausi, nebera kur listi smile.gif

QUOTE(esposa @ 2012 09 04, 14:43)

aciu wub.gif
Atsakyti