Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

Stryga, nenervuok beveik nesciu, sakyk kada vaziuoji vaiku?? g.gif Jeigu tu pasakysi, tada ir as pasakysiu, sutariam?? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano patirtis kas liecia embrionukus...
Jei idedami 2 blastukai pirmo laipsnio ir visa kita gerai, gleivine normoje, progesteronas normoje, tai maniske klinika duoda 70% pastojimo sansu. Nors man ir nepavyko, bet tai vienintelis kartas kai kazka jauciau, ir vienintelis kartas kai HCG <5 buvo. Kas liecia atsildyma tai esu nemazai praradus 3d. embrionu (8 lasteliu), ir viena blastuka 2 laipsnio (silpnesni nei pirmojo).
Dabar galvoju apie serum klinika, jie garantuoja 3 blastukes idejimo d., tikiuos visus ir sudeti:) Nebenoriu nieko saldyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 04 rugsėjo 2012 - 10:38
Pepe, man atrodo, kai nelemta, tai del kokius tik nori, vistiek kazkas koja pakis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 03, 23:16)
Merginos, kuriom dejo snaigutes (cikle su vaistais), kokius vaistus vartojote, kiek laiko mazdaug iki isodinimo?  4u.gif

Embrione 2 savaites, Zlin 3 savaites (jie deda 18-21d). Jei yra galimybiu be vaistu pabandyciau. Skaiciau, kad Serum, Atenuose tai taiko, atseit neblogi rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 04, 11:42)
Embrione 2 savaites, Zlin 3 savaites (jie deda 18-21d). Jei yra galimybiu be vaistu pabandyciau. Skaiciau, kad Serum, Atenuose tai taiko, atseit neblogi rezultatai.

Man jau paskirti vaistai, gal kai antru dvynuku vaziuosim, pabandysim be. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 03, 23:39)
Pepe, man atrodo, kai nelemta, tai del kokius tik nori, vistiek kazkas koja pakis.  unsure.gif

Po knygos paskaitineju pradedu tiketi, kad negalima visko nurasyti likimui ar D...tikiu, kad yra issibalansavimas kazkoks organizme... wub.gif Taip lengviau wub.gif Cia kas liecia pastorejimo planus biggrin.gif
O embrionuku isgyvenima ir atsilima lemia tiek laimes sansai, tiek kiausineliu kokybe. Nei viena klinika neduoda 100%, bet aisku...buna visur isimciu.
Tikiu, kad pas jus su Stryga tos isimtis ir bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nepykit, kad mano patirtis nelabai kokia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 04 rugsėjo 2012 - 11:29
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 11:36)
Stryga, nenervuok beveik nesciu, sakyk kada vaziuoji vaiku??  g.gif Jeigu tu pasakysi, tada ir as pasakysiu, sutariam??  ax.gif  biggrin.gif

Sutariam! Tik... As dar visai visai nieko nezinau... cry.gif Pas T vaziuoju tik konsultuotis, o ne vaikiuku pasiimt...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 09:37)

uj..laikykis 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 10:33)
Errachka, sia ypatinga diena sveikinu ir tikiuosi, kad turi po sirdue savo didziausia dovana.  wub.gif

bigsmile.gif

QUOTE(stryga @ 2012 09 04, 11:20)
[

bigsmile.gif
Atsakyti
Todel, Triumfante, labai prasau paruosti kelia pas nestukes... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 09:37)
aš, aišku, tavo istorija pristaikiau sau doh.gif  pas mane gi tokia pati situacija,tik aš kojom netrypiau ir leidau auginti iki blasto, turbūt padariau klaidą, taip?.......nors pasakyk Treijsui palaukti ir įsijunk SM doh.gif  o kokius tau įdėjo embrioniukus, taisyklingus ar ne? Man T pasakė, kad nėra NĖ VIENO gero, tai ir nespaudžiau,kad dėtų doh.gif
Man T kalbėjo lygiai tą patį, ką tau, dabar taip gailiuosi, kad sutikau, reikėjo turbūt dėti vakar....  angel_sadangel.gif
ačiū, stiprybės tai tikrai prireiks..

Kitty, nu negalima kitu zmoniu istoriju prisitaikyti sau schmoll.gif Pas tave situacija yra JAU is esmes kitokia, kad realiai nelabai aisku kokios kokybes tie zmogeliukai, T nori pamatyti ar yra jiems koks potencialas, siekiant tau suteikti maksimalia galimybe pastoti.Mano atveju norejo tiesiog paziureti kuris geresnis, nes visi buvo skirtingu lasteliu ir tik vienas kitas fragmentuotas.Ramiai 4u.gif
Atsakyti
Strygut, bet jau beveik ranka pasiekiama, vistiek kartu gimdysim. biggrin.gif

Errachka, naujienos?? wub.gif

Pepe, del issiderinimo visiskai sutinku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 11:16)
Merginos, kuriom dejo snaigutes (cikle su vaistais), kokius vaistus vartojote, kiek laiko mazdaug iki isodinimo?  4u.gif

Sveika
Man si ketvirtadieni planuojama ideti snaigutes, zinoma jei jos atsils. Viskas vyksta Embrions klinikoje. Kas liecia vaistukus, kadangi mano ciklas labai ilgas ir daznai buna nereguliarus, geriau nuo praeito ciklo antros dienos iki 16 c.d dienos Estrofem, tada nuo 16 c.d dufaston, ir nuo šio ciklo pradžios geriu estrofem 14 dienu,bei nuo keturioliktos ciklo dienos papildomai dufaston, visus vaistus testi iki isodinimo. Merginos kurios pasieme snaigutes, kada apziuri gleivine ? Bijau jei atsildys, o gleivine bus neapziureta ir netinkama sad.gif (visad su ja buvo problemu) , nes apziurejus per paskutine apziura ji buvo per plona. Gal kad pasidalintu patirtimi ?
blush2.gif
Atsakyti