[U]
Cia tik toks momentinis silpnumas kuris peraugs i begaline stirpybe kai isvysi skaiciukus
Va kokia prabanga , suzinoti hcg dar net nepridavus kraujo
QUOTE(Terze @ 2012 09 04, 09:50)
Aciu Cituli... Laikiausi laikiausi ir nebesilaikau...
Cia tik toks momentinis silpnumas kuris peraugs i begaline stirpybe kai isvysi skaiciukus
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 09:54)
Terziuk, sapnavau tavo skaiciukus -hcg 308. Dabar labai tikiuosi, kad taip ir bus!
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 09:54)
Terziuk, sapnavau tavo skaiciukus -hcg 308. Dabar labai tikiuosi, kad taip ir bus!
wau!!
QUOTE(Citas @ 2012 09 04, 09:56)
[U]
gal... cia zinai Cituk, momentinis silpnumas =momentine loterija....
Del prabangos 100proc sutinku!!
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 04, 10:05)
Po tokiu skaiciuku imigau laiminga, kad pabudau lyg buciau gera menesi miegojusi ir pagaliau issimiegojusi.
Kaip miela....
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 09:37)
vakar slyvų valgiau, paskui nesukramčiau to maisto,
Manau su pilvu turetu susitvarkyti . Zinokyte, perskaiciau, kam merginos slyvu pavalgo ir su WC susitvarko. Tai gi, pabandziau ir as... Pilva pute siaubingai, galvojau kaip toj reklamoje skrisiu kaip balionas (o dar taip smirdanciai), skrandy skaudejo...Na galvojau gal taip. Tada po pora dienu, na galvoju vel suvalgisiu ir ka, vel tas pats , taigi bet i WC isejau normaliai Tai gal nuo tu slyvu gali buti
QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 09:35)
Merginos, visai as nieko nenoriu daryti... tik del Bikovos... tik del jos... Siaip nieko nenoriu daryti, man ir taip gerai
nenoriu, kad butu kitaip
nenoriu, kad butu kitaip
Jei galvoji apie Bykova, gal ir vertetu pasitikrinti Bykovos rekomenduota diena? Kad paskui nereiktu saves kaltinti?
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 21:37)
Labas, mergaitės,
aš po siaubingos nakties..bėda vienanevaikšto..ir net nežinao, kokia ta bėda.
aš po siaubingos nakties..bėda vienanevaikšto..ir net nežinao, kokia ta bėda.
Sveika katyt Skaiciau vakar tavo istorija ir sunku buvo patiketi, kad negandos jus seima vis puola ir puola. Kazkur yra suo pakastas....
Bet kad ir kaip ten butu, linkiu, kad viskas baigtus gerai. Lauksim stipriu blastuku. Stiprybes jum
Galvoju apie visas Sekmes
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 04, 10:15)
Jei galvoji apie Bykova, gal ir vertetu pasitikrinti Bykovos rekomenduota diena? Kad paskui nereiktu saves kaltinti?
Tai ir mastau, dar Kitty pasake, kad 8 diena po punkcijos
Jei dingsiu, reiskias mane kojos isnese i laboratorija Svarbu isdristi pasakyti hcg, kad nepaprasyciau paskutine sekunde koki feritina, kad istirtu
QUOTE(Terze @ 2012 09 04, 10:23)
kad nepaprasyciau paskutine sekunde koki feritina, kad istirtu
Drasiau, sitiems namams reikia nauju nestukiu, kad puota surengti!
QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 22:23)
Tai ir mastau, dar Kitty pasake, kad 8 diena po punkcijos
Jei dingsiu, reiskias mane kojos isnese i laboratorija Svarbu isdristi pasakyti hcg, kad nepaprasyciau paskutine sekunde koki feritina, kad istirtu
OI, sunkus sprendimas, issivaizduoju Kad ir ka nuspresi, visos paneles su tavim ir uz tave
QUOTE(Terze @ 2012 09 04, 09:48)
Gaudyk
Kada turi skambinti T? Ar be skambucio vaziuoji pas ji?? Po organu echo parasyk butinai, manau viskas tvarkoje, tiesiog kaip ir pati isvardinai: susidejo visi tie demenys...
O del mamos.. Neabejoju, kad mano butu ta pati pasakiusi...Vietoj to, kad bent santuriai palaikytu, tiketu... Zinai, del to ir galvoju, kad gal geriau is vis, tik, kad MB zinotu...Dabar as susilaukiu skambucio kiekviena diena su klausimu "kaip jautiesi"... jau net spejom apsipykti del to... Nes as jauciu, kad po tuo klausimu slypi kitas klausimas....
Kada turi skambinti T? Ar be skambucio vaziuoji pas ji?? Po organu echo parasyk butinai, manau viskas tvarkoje, tiesiog kaip ir pati isvardinai: susidejo visi tie demenys...
O del mamos.. Neabejoju, kad mano butu ta pati pasakiusi...Vietoj to, kad bent santuriai palaikytu, tiketu... Zinai, del to ir galvoju, kad gal geriau is vis, tik, kad MB zinotu...Dabar as susilaukiu skambucio kiekviena diena su klausimu "kaip jautiesi"... jau net spejom apsipykti del to... Nes as jauciu, kad po tuo klausimu slypi kitas klausimas....
ačiū, Terzyt, ir tau daug daug balioniukų dabar reikia, įsivaizduoju, kaip sunku, kai jau tiek mažai laiko lieka
Neskambinsiu, sakė, blastukes deda į kitą terpę ir jų nejudina, tik rytoj pamatysim, kas ten liko
Mes su mama labai artimos, neįmanoma būtų nesakyti, mes skambinamės kelis kartus per dieną, ji viską žino, net kada man mmm ateina , ir ne tik mama, daug kas pas mus žino, ir aš nepykstu ant mamos, jai aš rūpiu labiausiai, ji labai dėl manęs bijo ir tai normalu, tiesiog... man dėl to kartais tik sunkiau...
QUOTE(Citas @ 2012 09 04, 09:49)
Kitty islaukim rytojaus, o tu siandien jau pailsek ir pavalgyk gal kokiu probiotiniu jogurtuku, kad ta virskinima atstatyt. As tikiu kad bus ka isodinti, tie letesnieji paspartes
ačiū, Cituk, man tik klausimas ,jeigu jie netaisyklingi, ar apsidarys taisyklingi? gal tikrai yra rizika dėl jų, aš neišmanau visuose tuose ląstelių dalijimuose ir nežinau, ką reikės daryti, jeigu nieko nebus, jei neturėtume bendro vaiko, kaltinčiau genus, bet dabar Kodėl mums taip sunkiai viskas vyksta, jeigu net natūraliai esu pastojus, man čia kažkokia mistika..Visada įsivaizdavau, kad sunkiausias dalykas - pasiryžti IVF o pasirodo...čia tik pereini į kitą šo beprotiško žaidimo lygį
Kol kas nieko nevalgau, o man tai labai sunku, man labai greitai krenta cukraus kiekis kraujyje, darosi silpna..o iki maisto dar beveik 3 val...
QUOTE(Delena @ 2012 09 04, 10:09)
Tai gal nuo tu slyvu gali buti
ačiū,. nesuprasi, tas slyvas kelias dienas valgiau, gal tiesiog daug visko susidėjo..
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 04, 10:22)
Sveika katyt Skaiciau vakar tavo istorija ir sunku buvo patiketi, kad negandos jus seima vis puola ir puola. Kazkur yra suo pakastas....
Bet kad ir kaip ten butu, linkiu, kad viskas baigtus gerai. Lauksim stipriu blastuku. Stiprybes jum
ačiū, Pepyt