Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 21:35)
Tai psio, nutarta, ryt nedarau nieko  4u.gif  Treciad su drebancia ranka sysioju, o ketvirtad hcg... 
Koki testuka rekomenduotumet? Tik prasom toki, kurio paskui nereiktu nuleisti....  ax.gif

Man Rapireg vaiduokli parodė, kai vieną dieną buvo hcg 8, o kitą ar tą pačią dieną (gerai jau nebeatsimenu) pasidariau ta testuką (su dienos šlapimu net).. jis ir pigiau, pirkau Camelijos vaistineje.. O paskui labai gerai rode bitutes testukai ir jie pigus, norfos vaistineje yra.. Violos testas tai ta pati kaina gaunasi beveik kaip hcg pasidaryti, tai net nežinau ar verta.. smile.gif jau geriau priduoti tada kraujuka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 04 rugsėjo 2012 - 07:07
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 21:43)

QUOTE(Pumpule @ 2012 09 04, 08:05)

Aciu mergaites wub.gif

Siryta man jau nelinksma visai verysad.gif

Eracka, kumstukai uz tavo sios dienos hcg!!
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 09 03, 17:37)
Kokia jusu patirtis? Kiek turi buti foliuku dydis, kad jau butu laikas juos isimti? Kokia turi buti gimdos gleivine, kad butu tinkama isodinimui (kaip suprantu ji dar stores, nes dar tik 8a ciklo diena).

o ka gydytojas sako...as kaskaip si karta visiskai medikais pasitikejau rolleyes.gif

QUOTE(Terze @ 2012 09 04, 08:44)
Siryta man jau nelinksma visai  verysad.gif 

Eracka, kumstukai uz tavo sios dienos hcg!!

kodel nelinksma????? unsure.gif

as ryt is ryto darysiu...jei iki to laiko memes nepareis.... o sian tortadieni bandysiu svest 4u.gif
Atsakyti

Nu ko dabar ? unsure.gif Jauduliukas ima virsu ? normalu........
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 09 04, 09:00)
o ka gydytojas sako...as kaskaip si karta visiskai medikais pasitikejau rolleyes.gif
kodel nelinksma????? unsure.gif

as ryt is ryto darysiu...jei iki to laiko memes nepareis.... o sian tortadieni bandysiu svest 4u.gif

o, saunuole, va cia tai teisingas sprendimas wink.gif
Sveikinu su gimtadieniu wink.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 09:03)
Nu ko dabar ?  unsure.gif  Jauduliukas ima virsu ? normalu........

Zinai, toki sapna sapnavau, kad ryte pabudus i MB negalejau net paziureti blink.gif lotuliukas.gif Nu o paskui prasidejo man visokios mintys listi i galva....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 04, 09:05)
Zinai, toki sapna sapnavau, kad ryte pabudus i MB negalejau net paziureti  blink.gif   lotuliukas.gif  Nu o paskui prasidejo man visokios mintys listi i galva....

Labai geras neštumo požymis, vadinamieji Vivid dreams biggrin.gif aš labai dažnai neštumo metu sapnuodavau, kad mano vyras su kitomis prasideda.. kad mane išduoda ir pan.. ir taip tikroviškai.. apsibliaudavau sapnuose siaubingai, tai atsibudus dar ilgai tas jausmas lydedavo ir burbedavau ant jo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpule: 04 rugsėjo 2012 - 08:14
QUOTE(Terze @ 2012 09 04, 09:05)
Zinai, toki sapna sapnavau, kad ryte pabudus i MB negalejau net paziureti  blink.gif  lotuliukas.gif  Nu o paskui prasidejo man visokios mintys listi i galva....

As kartais liepiu MB manes ryte atsiprasyti, kad jis sapne buvo totalus kiaule lotuliukas.gif

Priimk ta jauduli kaip koki force majore.Kaip stichija kokia.Nieko negali padaryti, tik islaukti ir ji isgyventi.Nebedaug jau, ryt darysi kraujuka ir duok D paskui tik jaudulys is dziaugsmo tave kankins wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 09 04, 09:14)
Labai geras neštumo požymis, vadinamieji Vivid dreams biggrin.gif aš labai dažnai neštumo metu sapnuodavau, kad mano vyras su kitomis prasideda.. kad mane išduoda ir pan.. ir taip tikroviškai.. apsibliaudavau sapnuose siaubingai, tai atsibudus dar ilgai tas jausmas lydedavo ir burbedavau ant jo smile.gif

lotuliukas.gif oij, senai taip nesapnavau.. na tu mane tikrai paguodei wink.gif As jau taip isijautus ryte buvau, kad tikrai galvojau, nuo kuriu daiktu pradeti krautis lotuliukas.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 04, 09:17)
As kartais liepiu MB manes ryte atsiprasyti, kad jis sapne buvo totalus kiaule  lotuliukas.gif

Priimk ta jauduli kaip koki force majore.Kaip stichija kokia.Nieko negali padaryti, tik islaukti ir ji isgyventi.Nebedaug jau, ryt darysi kraujuka ir duok D paskui tik jaudulys is dziaugsmo tave kankins  wub.gif

lotuliukas.gif Reiks eiti sakyti, kad atsiprasytu lotuliukas.gif ir jo mama dar turi atsiprasyti tada lotuliukas.gif

jei rimtai, tai baisiausia, kad nieko nejauciu... fiziskai... dar galvoju, nu nors gal pasapnuosiu lotuliukas.gif pasapnavau wink.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės,

aš po siaubingos nakties..bėda vienanevaikšto..ir net nežinao, kokia ta bėda. vakar namo važiuojant vyrui dantis nulūžo (kur gauti pinigų spausdinimo mašiną?), dėl darželio susinervinau, žodžiu, grįžau, reikėjo skubėti, dukrytę vežti į baletą, pavalgiau taip...negerai, dar vyrui sakau, nežinau, kaip man virškins, surijau beveik nekramčius. Nu ir pamiršau. Mokyklėlėj reikėjo mažutę nuvesti į wc, ten tokie nešvarūs unitazai, pakėliau ją..ir tik paskui pagalvojau, kad gal man negalima kilnoti, visgi 19 kg. Važiuojant namo...jaučiu, negera, negera, skauda viską nuo krūtinės iki kojų.. parėjau namo, vos matau viską, atsiguliau... ir nesuprantu skausmo, panašu į kasą (man nelabai gerai su kasa, papildai galėjo pakenkti unsure.gif ), skrandį (pradėjau vemti, viduriuoti), bet ir kiaušides pradėjo labai skaudėti..Pradėjo krėsti drebulys, pasimatavau 0 37,3, nežinau, ką daryt, važiuot į ligoninę ar ne, ką aš pasakysiu, kur man, į infekcinę ar į ginekologinį doh.gif siaubas kažkoks, vakar slyvų valgiau, paskui nesukramčiau to maisto, galvoju, gal čia virškinimo sistema, juk ji pas mane jautri, bet tuo pačiu ir kiaušides skauda..pradėjau gūglinti,kokie hiperstimuliacijos simptomai, kada gali prasidėti., pasirodo, gali ir po savaitės doh.gif pilvas įssipūtęs- tinka (bet šiandien jau susitraukė po visų skrandžio ir žarnyno valymų), bet turi būti tamsus šlapimas, nepasišalinti skysčiai. pavariau į buteliuką - nu baltas kaip vanduo. paskaičiau, kad ligoninėj nieko daugiau ir nedarytų, galvoju, nu nevažiuoju. Ryte atsikeliu - šiek tiek skauda skrandį, kiaušides lyg ir normaliai, kaip ir anas dienas, tokio perdėto skausmo nebėra, galvoju, gal man nuo žarnyno vakar į jas tas skausmas persidavė, nes jautri vieta? Žodžiu, užsirašiau šiandien viršutinių pilvo organų echoskopijai, kad žinočiau situaciją prieš rytojų, ką Treijsui sakyti. 12.30, reikia būti nevalgius, man tai beveik mission impossible, bet...ką darysi. Ir taip man sunku ant širdies.. Mama iškalbinėja, kad sveikatą susigadinsiu, jei neturėčiau vaikų, palaikytų, bet dabar, kai dėl antro, tai visi zirzia, kam man to reikia.. nuo to tik dar sunkiau. taip noriu rytoj parsivežti nors vieną mažylį pilvelyje, ir kad prigytų,ir kad pagaliau baigtųsi...Mamai papasakojau apie netaisyklingus embrioniukus, pradėjo panikuoti, kad jeigu toks įsitvirtins, bus apsigimęs, sakau, nu tai neįsitvirtins toks..bet iš viso, reikia,kad jie rytojaus sulauktų, kaip man baisu ir negera... unsure.gif dabar jau geriau, nes fiziškai geriau jaučiausi, bet naktį tai tokia panika buvo apėmusi, visas galias pasitelkiau,kad suvaldyčiau stresą, na lyg ir pavyko...Noriu balionų blush2.gif , šiandien man jų tikrai reikia blush2.gif

QUOTE(errachka @ 2012 09 03, 16:21)
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 03, 13:47)

ui , kokia situacija... unsure.gif
stiprybes o pas mane panasu, kad gimtadienio dovanos nebus... siandien testukas nulinis..

ačiū,
tavęs dar neguodžiu, nes testai iš viso yra nesąmonė,aš jo iš viso nesiruošiu daryti. laukiam hcg 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 16:25)
Kitty, skaiciau ir negalejau patiketi... Asaros telkiasi akyse... bet tu stipri, tu tikrai turi vilti i savo blastuke'es!!

ačiū, mažut...juodžiausia, kad jeigu nieko neįdės ir nieko nešaldys, nežinau, kas bus toliau..ar mes..dar....
reikia paklautyi tos jūsų dainos , išsibliauti kaip reikiant, gal palengvės
O dėl tavo hcg..pagal Bykovą taip, reikėtų daryti, bet įsivaizduoju, kad glai ir susinrvinti, jei bus neaišku. Pasak jos tai iš viso, daryti 8 dieną ne po įsodinimo, o po punkcijos doh.gif , kas ma iš viso atrodo briedas ,nes implantacija dar gali būti neįvykus.

QUOTE(esposa @ 2012 09 03, 16:43)
KITTY mazute,nuo manes stiprus apkabinimas ir laukiam stebukliuko

ačiū 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 17:54)
Baik tiktai.Pas tave ir visas kitas snaigutes kitokia situacija nei pas mane.Zodziu pas mus buvo taip, kad apsivaisino 9 zmogeliukai.Buvo jie skirtingu ivairiausiu kokybiu ir lasteliu.Isodinimo diena T pasakambino, sako davai gal nesodinam siandien, gal palaukiam ir gal kokia blastuke gausis ? kadangi as apie blastas esu isskirtinai blogos nuomones (kartoka patirtis, kai 1 IVF metu turejau 4 grazuoles blastas su rezultatu lygiai 0, taigi jois nebetikiu  schmoll.gif ), tai trypiau Treijsui kojom visa ryta, kad nieko neauginam, noriu cia ir dabar  blush2.gif Tai tada jis sutiko, kad OK, jeigu taaaaip jau nori, tai prasom, idedam viena geriausia ir kitus paliekam saldymui, o kai atsildysim, tada auginsim iki blastu ir jeigu kas bus, tai bus.Bet kadangi as toliau stovejau uzsispyrus kaip siena, sakau noriu 2-ju paciu paciausiu.Bet tada jis sako, jeigu 2 geriausius dabar tau sudesim, greiciausiai nebepasilieki sansu sau sekmingam saldytu embrionu transferiui, nes geriausius jau busim sudeje, o is likusiu ne kazkas bus.Kadangi savo vis delto pasiekiau ta karta ir namo grizau su dviem pupuliais, dabar belieka tik formalumas atsildyti tuos likusius....uztat taip ir sakau, kad mano atveju tai tiesiog veiksmas, kuri man reikia atlikti pries stimuliacija

Kitty, labai gaila, mazut, kaip nezinai, kuris kartas bus totalus fiasko, taip nezinai ir kada cia ta sekme nusisypsos :  Linkiu, kad ji vis tiek pas tave ateitu

ačiū,
aš, aišku, tavo istorija pristaikiau sau doh.gif pas mane gi tokia pati situacija,tik aš kojom netrypiau ir leidau auginti iki blasto, turbūt padariau klaidą, taip?.......nors pasakyk Treijsui palaukti ir įsijunk SM doh.gif o kokius tau įdėjo embrioniukus, taisyklingus ar ne? Man T pasakė, kad nėra NĖ VIENO gero, tai ir nespaudžiau,kad dėtų doh.gif
Man T kalbėjo lygiai tą patį, ką tau, dabar taip gailiuosi, kad sutikau, reikėjo turbūt dėti vakar.... angel_sadangel.gif

QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 03, 20:39)
KITY mieloji,dar nenukabink nosytes,dar ne viskas prarasta.Tikejimo ir dideles vilties,stiprybes abiems jums su vyreliu

ačiū, stiprybės tai tikrai prireiks..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 04, 09:37)

Gaudyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kada turi skambinti T? Ar be skambucio vaziuoji pas ji?? Po organu echo parasyk butinai, manau viskas tvarkoje, tiesiog kaip ir pati isvardinai: susidejo visi tie demenys...

O del mamos.. Neabejoju, kad mano butu ta pati pasakiusi...Vietoj to, kad bent santuriai palaikytu, tiketu... Zinai, del to ir galvoju, kad gal geriau is vis, tik, kad MB zinotu...Dabar as susilaukiu skambucio kiekviena diena su klausimu "kaip jautiesi"... jau net spejom apsipykti del to... Nes as jauciu, kad po tuo klausimu slypi kitas klausimas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 04 rugsėjo 2012 - 08:49

Terziuk as su tavim wub.gif

Kitty 4u.gif 4u.gif islaukim rytojaus, o tu siandien jau pailsek ir pavalgyk gal kokiu probiotiniu jogurtuku, kad ta virskinima atstatyt. As tikiu kad bus ka isodinti, tie letesnieji paspartes wub.gif

Visoms laukiancioms mergaitems po bucki ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 09 04, 09:49)
Terziuk as su tavim  wub.gif

Aciu Cituli... Laikiausi laikiausi ir nebesilaikau... verysad.gif
Atsakyti