Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 19:15)
Beta1, tu cia su patirtim wink.gif Pamenu, kad tu vemei toliau negu matei, bet cia jau ne tame periode, bet siek tiek veliau??

Vemiau vemiau, bet tik nuo kokios 7-8 savaites.Taip kad dar teks palaukt tau iki SITO pozymio tongue.gif O papuliai tai zinok ZIAURIAI neinformatyvus pozymis.Turetu siaip jau jautresni bti speneliai, o ne patys papuliai.Bet ir tai.Viena diena jautru, dizuagiuosi, vaiksta laiminga, kitas 3 dienas kas diena skambinau savo ginei ir vos ne blliaunu i rageli, kad "dingo papai" doh.gif Paskui apie 16-a nestumo savaite meciau sita pozymi is vis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 09 03, 16:49)
Leiliuke,

cia jiems taip pasiseke netycia uzauginti tiek ar augino tikslingai VK? Nes man siandiena po 7 dienu stimuliacijos suskaiciavo 9 folius.

Aciu 4u.gif

netycia cia tiek priaugo kiek supratau smile.gif nes nedave dideliu doziu vaistu
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 09 03, 19:25)

ei..., kas cia kalba biggrin.gif ta pati, kuri "laiku" pradejo NT tikrinti biggrin.gif
Terziuk, as galvoju, kad gali darytis NT (ypac del to, kad tau kuo greiciau reikia pas B apsilankyti), bet su salyga, kad jei nieko nerodys, tai nestresuosi, nes tikrai dar ankstoka gali buti  mirksiukas.gif

Nu bet zinai.... biggrin.gif Pas mane buvo trizniojimo patologija lotuliukas.gif Siaip jau as psichologiskai buvau nusiteikus, kad gali ir nerodyt, tokia ankstybe.Svarbu sitoj vietoj su savim susitart.Nors ir tai rankos drebejo, vos pataikiau sisiot ant testo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 19:31)
Nu bet zinai....  biggrin.gif  Pas mane buvo trizniojimo patologija  lotuliukas.gif  Siaip jau as psichologiskai buvau nusiteikus, kad gali ir nerodyt, tokia ankstybe.Svarbu sitoj vietoj su savim susitart.Nors ir tai rankos drebejo, vos pataikiau sisiot ant testo  biggrin.gif

lotuliukas.gif trizniojimo patologija lotuliukas.gif thumbup.gif jo, gera diagnoze thumbup.gif lotuliukas.gif
taip, kad Terziuk, leidziam tau gadinti NT, jei seksi Betos pavyzdziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 09 03, 17:01)
aciu.neatsispyriau pagundai ir pasiklausiau doh.gif
grazu  wub.gif

Jau koks grazumas dainos... Nezinojau, kad toks geris yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 13:56)

Merginos, gal man ir su pirstu pasukiosit, bet ryt darau hcg.... 
Na matai, jau daugiau foliu wink.gif

Terze mieloji ar paselai,nedaryk dar,palauk manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif dviems bus drasiau.palauk iki treciadienio.Ot nekantri kokia lotuliukas.gif
Papildyta:
4u.gif KITY mieloji,dar nenukabink nosytes,dar ne viskas prarasta.Tikejimo ir dideles vilties,stiprybes abiems jums su vyreliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 19:24)
Ketvirtadieni tada gali drasiai daryt HCG, manau  g.gif

Terziuk, as galvoju, kad gali darytis NT (ypac del to, kad tau kuo greiciau reikia pas B apsilankyti), bet su salyga, kad jei nieko nerodys, tai nestresuosi, nes tikrai dar ankstoka gali buti  mirksiukas.gif

Merginos, visai as nieko nenoriu daryti... tik del Bikovos... tik del jos... Siaip nieko nenoriu daryti, man ir taip gerai lotuliukas.gif
nenoriu, kad butu kitaip wink.gif

Beta1, kaip tu mane nuraminai del papuliu... man siandien jau ju praktiskai visai neskauda verysad.gif
Bet speneliai nuo testavimo jautrumui tuoj prades skaudeti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 09 03, 20:39)
Terze mieloji ar paselai,nedaryk dar,palauk manes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dviems bus drasiau.palauk iki treciadienio.Ot nekantri kokia lotuliukas.gif
Papildyta:
4u.gif KITY mieloji,dar nenukabink nosytes,dar ne viskas prarasta.Tikejimo ir dideles vilties,stiprybes abiems jums su vyreliu 4u.gif

Tai psio, nutarta, ryt nedarau nieko 4u.gif Treciad su drebancia ranka sysioju, o ketvirtad hcg...
Koki testuka rekomenduotumet? Tik prasom toki, kurio paskui nereiktu nuleisti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 21:35)
*Merginos, visai as nieko nenoriu daryti... tik del Bikovos... tik del jos... Siaip nieko nenoriu daryti, man ir taip gerai  lotuliukas.gif
nenoriu, kad butu kitaip wink.gif

**Bet speneliai nuo testavimo jautrumui tuoj prades skaudeti  lotuliukas.gif
Papildyta:
***Koki testuka rekomenduotumet? Tik prasom toki, kurio paskui nereiktu nuleisti....  ax.gif

* nori nenori-teks biggrin.gif
** ir man taip atordydavo, kad ar tik kartais as ju pati neprovokuoju buti jautriems lotuliukas.gif O siaip geriausiai ta jautruma eidavo nustatyti duse.Jeigu jautrus po srove labiau nei paprastai, tai vadinas uzskaitau biggrin.gif Bet kaip ir sakiau, cia sakem ant vandens rasyta su tuo pozymiu.Viena diena yra, 3 dienas nera.....
***man patys paciausi yra Violos.Jie brangus rupuzes, 19 lt gal, bet efektyvus thumbup.gif man su snaigutem kibima rode kai HCG buvo 20.Ir siaip jie tokie kokybiski.Tik gink Dieve nesidaryk puoduko schmoll.gif Maciau jau tokiu prasikeikusiu ji prisisiojusiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 03 rugsėjo 2012 - 20:44
QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 17:54)
Kada pas jumi nusimato veiksmas ?

Jei spėsiu lapkritį, o jei ne - tada gruodį

nu labai noriu pas  nestuke.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milka111 @ 2012 09 03, 16:36)
mergaites,sakykit kokie embrionai geriau isitvirtina 3 ar 5 dienu?

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milka111 @ 2012 09 03, 22:04)

Labas pabandysiu atsakyti,kurie isitvirtina sunku pasakyti,dauguma sodinasi 2-3dienu embrionukus,nes iki 5 dienu nevisada isauga,t.y iki blastocistu.,tai gal sakyciau neimanoma pasakyti,nes kitoms blastocistos neisitvirtina,o kitoms mergaitems atsildyti embrionukai pasilieka g.gif kaip viena mergaite sake blastocistos prabanga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 09 03, 22:01)
Jei spėsiu lapkritį, o jei ne - tada gruodį
wub.gif

Tai jauciu, kad kibsim budvi i paranke, kad drasiau butu ir zygiuosim mirksiukas.gif

QUOTE(taitiek @ 2012 09 04, 00:10)
Labas pabandysiu atsakyti,kurie isitvirtina sunku pasakyti,dauguma  sodinasi 2-3dienu embrionukus,nes iki 5 dienu nevisada isauga,t.y iki blastocistu.,tai gal sakyciau  neimanoma pasakyti,nes kitoms blastocistos neisitvirtina,o kitoms mergaitems atsildyti embrionukai pasilieka g.gif kaip viena mergaite sake blastocistos prabanga  doh.gif

is tikruju, tai cia tieeeeek visokiu nuomoniu apie embrionus ir blastas, kad jau reik arba tiesiog klausyt ka patars gydytojas, arba turetu savo tvirta nuomone.Blastas tureti yra gal ir prabanga, bet jeigu tarkim klinika neturi daug patirties auginant blastas ir ju terpes yra ne visai tokios, kokios galetu/turetu buti naudojamos auginant blastukes, tai kas is tos prabangos......ypac kai del to buna rezultatas nulinis.Is savo patirties per pirma IVF turejau 4 blastukes, viskas baigesi asaru pakalne.Kita IVF gydytojas primigtinai siule augint vel iki blastuciu, bet as jau kaip ozka uzsispyrus norejau 3 d. embrionu ir be jokiu kompromisu.Tas kartas ir buvo sekmingas........bet cia tik mano vienos patirtis.Kitos galetu papasakot dar visokiu kitokiu variantu ir niuansu.Kai kam gerai, kai kam blogai..........
Atsakyti