Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ❤ Aš matau, aš jaučiu...

QUOTE(esposa @ 2012 09 03, 16:57)
aisku  smile.gif gal geriau ir nereik o tai zliumti pradesiu  unsure.gif

Jau idejo, taigi verksim dabar visos jautruoles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 09 03, 17:54)

aciu.neatsispyriau pagundai ir pasiklausiau doh.gif
grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 09 03, 16:57)
prisidedu prie palinkejimo  wub.gif
4u.gif ant tokiu dainu labai jautri esu
aisku  smile.gif gal geriau ir nereik o tai zliumti pradesiu  unsure.gif

panasu, kad ir as jau zliumbiu...
labai grazi dainele... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 09 03, 16:59)
O kokia ryt DPI, nekantruole?  mirksiukas.gif

Suprantu 8DPI. Ar isodinimo diena skaiciuojasi, kaip 1dpi?
Atsakyti
As skaitineju ir darau isvada kad didzioji dalis merginu is cia esanciu IVF darosi Latvijoje, o ar yra nors viena kur daresi Jolsanoje Klaipedoje pas S. Butu lb idomu suzinoti kaip sekesi?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 17:04)
panasu, kad ir as jau zliumbiu...
labai grazi dainele...  4u.gif
Papildyta:

Labas,man atrodo 1deina skaitosi antra diena po isodinimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taitiek: 03 rugsėjo 2012 - 16:24
[quote=Delena,2012 09 03, 09:35]

Delena,

Dziugu, kad radai gera gydytoja! Tai labai svarbu! Mano gyd. jau tooooks nekalbus ir nedemesingas :-)

[quote=Camella,2012 09 03, 09:46]

Sveika Camella,

sveikinu prisijungus. Bent man nuo 7os dienos prasidejo smagumai pilvelyje. Tad jau greitai bus ir tau 4u.gif Gero auginimo!

[quote=Triumfante,2012 09 03, 10:21]
Visom naujom mergaitem sekmes, kad netektu cia ilgai uzsibuti, senbuvem po bucki ir taip pat pacios didziausios sekmes. wub.gif 4u.gif

Aciu, Triumfante 4u.gif

Spinduliuoji gera energija! Viso sito gerumo ir gerio ir Tau! 4u.gif

[quote=leiliuke,2012 09 03, 10:36]

Leiliuke,

nerimastinoji, gadink jeigu toks noras yra:) As manau, kad man lygiai taip pat bus :-)

[quote=Afrodite69,2012 09 03, 13:22]

Aciu, Afrodite,
uz labai grazius palinkejimus! Nezinau kuom Tu tiksliai dabar gyveni, bet linkiu ir tikiu tik paties geriausio 4u.gif

[quote=KittyKitty,2012 09 03, 13:47]

Oi, KittyKitty,

nelaukiau, oi nelaukiau ir nesitikejau is Taves tokiu ziniu.... Bet kaip mergaites sako, dar ne viskas prarasta ir is principo, juk is tiesu dar ne viskas prarasta... 4u.gif

[quote=stryga,2012 09 03, 14:18]

Stryga,
kad tik i gera, kad tik gerai Tau butu. Turiu jausma, kad reikia palinketi laimingu laimingiausio rezultato pagaliau... nestuke.gif

[quote=Beta1,2012 09 03, 14:43]

Beta1,

Lauksime sekmingai pasirodant spali, gero, mielo, sekmingo pasiruosimo rugseji 4u.gif

[quote=errachka,2012 09 03, 16:21]

Errachka,

mano draugei 2 nestumu nerode nei vienas testas, parode tik labai uzsivelinus MMM ir nuejus pas gydytoja, kad niekaip ''nepramusa''. Kitais atvejais kitoms mergaitems (ir tikrai nescioms) yra parode irgi gerokai veliau po MMM laiko, su paciu jautriausiu testu koki tik galima buvo rasti. T.y. nestumus labai indvidualiai testai parodo, matyt priklausomai nuo kiekvieno organizmo....

[quote=Terze,2012 09 03, 16:56]

Terze,

aciu, Tu teisi :-) paaugo grazuliai. Paaugo taip, kad jau kankina mane :-)

Linkiu Tau tojo zvaigzdeto dangaus ir tame danguje Tavosios kudikiskos zvaigzdutes, nusileisiancios pas Tave! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 09 03, 17:04)

Galėtum dar porą dienelių pakentėti. Jei atsakymas bus pvz. 1,5, tik susinervinsi g.gif
Atsakyti
mergaites,sakykit kokie embrionai geriau isitvirtina 3 ar 5 dienu?
Atsakyti
Atejo laikas ''prisiduoti'' ir man :-)

siandiena po antro echoskopo.
Turiu 9 foliukus. Vienas - 15-16mm, keturi - 13-14 mm, keturi 11-12 mm. Endometriumas 8,5 mm.

Planavo gydytojas punkcija daryti treciadieni-penktadieni, dabar jau pasake, kad galbut penktadieni (t.y. gali buti ir pirmadieni??? g.gif ). Matyt nelabai auga jo akimis arba gali nespeti uzaugti iki reikiamo dydzio? Padidino doze Puregon nuo 150 iki 250 dviems kartams. T.y. buvo 7 dienos po 150 + 2 dienos po 250 (Puregon).

Kokia jusu patirtis? Kiek turi buti foliuku dydis, kad jau butu laikas juos isimti? Kokia turi buti gimdos gleivine, kad butu tinkama isodinimui (kaip suprantu ji dar stores, nes dar tik 8a ciklo diena).

Aciu uz patirtis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 09 03, 15:32)
Beta, o kodel snaigutes ne kaszin kokios kokybes, kad augint jas?.. Cia is esmes snaigutes blogiau, nei sviezi?.. Imu triznioti  ax.gif Beje, ir mano 7 snaigutes...

Baik tiktai.Pas tave ir visas kitas snaigutes kitokia situacija nei pas mane.Zodziu pas mus buvo taip, kad apsivaisino 9 zmogeliukai.Buvo jie skirtingu ivairiausiu kokybiu ir lasteliu.Isodinimo diena T pasakambino, sako davai gal nesodinam siandien, gal palaukiam ir gal kokia blastuke gausis ? kadangi as apie blastas esu isskirtinai blogos nuomones (kartoka patirtis, kai 1 IVF metu turejau 4 grazuoles blastas su rezultatu lygiai 0, taigi jois nebetikiu schmoll.gif ), tai trypiau Treijsui kojom visa ryta, kad nieko neauginam, noriu cia ir dabar blush2.gif Tai tada jis sutiko, kad OK, jeigu taaaaip jau nori, tai prasom, idedam viena geriausia ir kitus paliekam saldymui, o kai atsildysim, tada auginsim iki blastu ir jeigu kas bus, tai bus.Bet kadangi as toliau stovejau uzsispyrus kaip siena, sakau noriu 2-ju paciu paciausiu.Bet tada jis sako, jeigu 2 geriausius dabar tau sudesim, greiciausiai nebepasilieki sansu sau sekmingam saldytu embrionu transferiui, nes geriausius jau busim sudeje, o is likusiu ne kazkas bus.Kadangi savo vis delto pasiekiau ta karta ir namo grizau su dviem pupuliais, dabar belieka tik formalumas atsildyti tuos likusius....uztat taip ir sakau, kad mano atveju tai tiesiog veiksmas, kuri man reikia atlikti pries stimuliacija.O tau ir visom kitom, pas kurias yra snaigutes, yra visai kitaip 4u.gif

QUOTE(egk @ 2012 09 03, 16:04)
Sveikutė sugrįžus 4u.gif Bet ir tu mane aplenksi 4u.gif Na nieko, bus man kelias pas nestuke.gif platesnis

Tai dar nezinia kaip cia bus, greiciausiai reiks stimuliacijos, o tada jau kalba eina apie lapkriti-gruodi.Uztat taip anksti ir pradedu mint kelius, nes panasu, kad cia bus daug reikalu doh.gif Kada pas jumi nusimato veiksmas ?

Kitty, labai gaila, mazut, kaip nezinai, kuris kartas bus totalus fiasko, taip nezinai ir kada cia ta sekme nusisypsos 4u.gif Linkiu, kad ji vis tiek pas tave ateitu mirksiukas.gif

terziau, gal dar pora dieneliu palauk, ka ? unsure.gif Nu mazyciai dar tie skaiciukai bus.Nu bent viena diena palauk ir tai bus daaaaug geriau g.gif
Papildyta:
QUOTE(GingerBella @ 2012 09 03, 17:37)
Atejo laikas ''prisiduoti'' ir man :-)

siandiena po antro echoskopo.
Turiu 9 foliukus. Vienas - 15-16mm, keturi - 13-14 mm, keturi 11-12 mm. Endometriumas 8,5 mm.

Planavo gydytojas punkcija daryti treciadieni-penktadieni, dabar jau pasake, kad galbut penktadieni (t.y. gali buti ir pirmadieni??? g.gif ). Matyt nelabai auga jo akimis arba gali nespeti uzaugti iki reikiamo dydzio? Padidino doze Puregon nuo 150 iki 250 dviems kartams. T.y. buvo 7 dienos po 150 + 2 dienos po 250 (Puregon).

Kokia jusu patirtis? Kiek turi buti foliuku dydis, kad jau butu laikas juos isimti? Kokia turi buti gimdos gleivine, kad butu tinkama isodinimui (kaip suprantu ji dar stores, nes dar tik 8a ciklo diena).

Aciu uz patirtis 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jeigu sake, kad trec.arba penkt, tai greiciausiai viena is tu dvieju dienu ir bus.O iki
punkcijos, tai foliai subres ir suvienodes, neskaiciuok tu milimetru mirksiukas.gif O jeigu labai sparciai jie neauga, tai yra tik geriau tau, nes vadinasi kiausialastes bus geresnes kokybes, brandesnes, nei uzauge ant smugio.Bet kokiu atveju, jas tau subrandins, nepaliks gi ju sava eiga augti tongue.gif Gimdos gleivine mano surpatimu pas tave yra labai nebloga, iki isodinimo ji dar paaugs iki reikiamo storio, pataisykit mane jeigu klystu, bet ar ne apie 11-12 cm ji turi buti ? siai dienai ji pas tave kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 09 03, 17:27)
Linkiu Tau tojo zvaigzdeto dangaus ir tame danguje Tavosios kudikiskos zvaigzdutes, nusileisiancios pas Tave! nestuke.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2012 09 03, 17:31)
Galėtum dar porą dienelių pakentėti. Jei atsakymas bus pvz. 1,5, tik susinervinsi  g.gif

sakai?? tai tada laukiu... man palaukti ne problema, bet kadangi Bikova liepe is kart atvaziuoti, kai bus 5... tai net nzn kada galima butu jau kaip ir sveiku protu daryti ta hcg...
O po atsakymo 1,5 tai jau tikrai susinervinciau...

QUOTE(Beta1 @ 2012 09 03, 17:54)
terziau, gal dar pora dieneliu palauk, ka ?  unsure.gif  Nu mazyciai dar tie skaiciukai bus.Nu bent viena diena palauk ir tai bus daaaaug geriau  g.gif

Tai kada man daryti? smile.gif siandien, jei teisingai skaiciuoju 6DPI. Treisas hcg liepe daryti si penktad., o tai Bikova labai anksti suprantu, jei jau ji kalba apie 5....
Tai gal tada koki ketvirtad ir bus aiskumas...?
Atsakyti
Beta,

aciu labai uz konkretu atsakyma/patarima. Viskas labai aisku 4u.gif
Tiek ir klausimeliu pas mane, nes man pirmas kartas g.gif
Atsakyti