Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio paslaugos, pirktos akcijų metu - 2

QUOTE(zibba @ 2013 03 14, 13:18)
Is sio pirmo portalo.
Kuriam aiskiai parašyta ,, ...bet kokio ilgio plaukams, nereikes damoketi nei lito..."

maloniai laukiami grožio salone „Džesė“ Vilniuje, kur Jus sutiks šilta ir maloni aplinka, bei draugiškas kolektyvas.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2013 03 14, 12:07)
Man tokia mintis irgi buvo kilusi, bet uz kupona pinigus galima susigrąžinti tik per 7dienas nuo jo isigijomo dienos, o buvo jau po sfaktum ax.gif tai jau sėdėjau ir tylejau , kad dar blogiau ko nesugadintu is neapykantos mano plaukam  schmoll.gif
Dabar gailiuosi tik vieno, kad pries nusiperkant si kupona, nepaskambinau i pati saloną ir nepaklausiau pacio salono vadovo-es kokios istikruju salygos, kas ieina , ar tikrai galima uz tokia suma nusidažyti tokio ilgio plaukus ir pan... jau nekalbant apie izeidinejimus... cool.gif

nesvarbu ka jie sako, mano ziniom, pagal civilini kodeksa jie privalo grazinti pinigus, jei paslauga buvo nesuteikta- ir dzin, kad pas juos salygose parasyta '7 dienos' ar pvz tas kuponas jau ale 'pasibaigusio galiojimo'. ju nustatytos salygos dar nieko nereiskia schmoll.gif
bet kaina tai irgi.. 150lt uz plauku dazyma viena spalva ir kirpima kazkokiam sudinam salone?? as Vilniaus centre pas gera kirpeja uz tikrai ilgu plauku dazyma sruogom ir kirpima moku 120lt doh.gif abejoju, ar ju tam salone 65lt nera netycia ta realioji kaina, uz kuria plaukus nudazytu.. biggrin.gif juolab matant, kokio lygio pas juos aptarnavimas ir kirpeju 'profesionalumas'
Atsakyti
Na as buvau nusipirkusi gelini lakavima uz 35lt is grupinio cia: http://www.facebook....8390318?fref=ts tai aptarnavimas buvo tobulas, labai patiko ir nesigailiu:)
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2013 03 14, 14:03)

maloniai laukiami grožio salone „Džesė“ Vilniuje, kur Jus sutiks šilta ir maloni aplinka, bei draugiškas kolektyvas.
  biggrin.gif

Oo taip, tobulas salonas lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Gal kas bandėte Tėja nail lounge salone atlikti kokias nors procedūras? Yra akcija ilgalaikiam manikiūrui.

O apie Džesės salono teikiamas grožio paslaugas skaičiau kažkuriame žurnale, dabar nepasakysiu, kad paslaugų kainos neatitinka paslaugų kokybės. O kažkada irgi gundžiausi jų akcijomis.
Atsakyti
Gal kuriai teko lankytis klinikoje "mirameda" Kaune? Domintų atsiliepimai. Radau Betoj akciją veido valymui, gundausi nusipirkt 4u.gif Aciu uz nuomones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 14, 14:41)
nesvarbu ka jie sako, mano ziniom, pagal civilini kodeksa jie privalo grazinti pinigus, jei paslauga buvo nesuteikta- ir dzin, kad pas juos salygose parasyta '7 dienos' ar pvz tas kuponas jau ale 'pasibaigusio galiojimo'. ju nustatytos salygos dar nieko nereiskia  schmoll.gif
bet kaina tai irgi.. 150lt uz plauku dazyma viena spalva ir kirpima kazkokiam sudinam salone?? as Vilniaus centre pas gera kirpeja uz tikrai ilgu plauku dazyma sruogom ir kirpima moku 120lt  doh.gif abejoju, ar ju tam salone 65lt nera netycia ta realioji kaina, uz kuria plaukus nudazytu..  biggrin.gif juolab matant, kokio lygio pas juos aptarnavimas ir kirpeju 'profesionalumas'

Aš pataisysiu-papildysiu truputuką. Jeigu parašyta 7 dienos, tai tik per jas ir galima grąžinti nepanaudotą kuponą. Žinoma pinigus grąžinti privalo, jeigu salonas atsisako suteikti paslaugas, o dėl kokybės kaip tai buvo atlikta, tikrai niekas nesitasys ir sau nervų nesigadins, nes tyrimai ir ekspertizės visokios reikalingos ir krūva pinigų.

Dėl to, kad šiaip susigalvoji pyst ir praėjus 7 dienom užsimanei, kad už kuponą pinigai būtų grąžinti - tikrai taip nėra ir nieks Jums negrąžins. Pirkdami Jūs sutinkate su pirkimo sąlygomis, o jas nustato prekės/paslaugos pardavėjas. Pirkimo sąlygos netenkina - neperki. Jokios šiuo atveju vartotojų teisės nepadėtų, nes savo įsipareigojimus akcijų portalas įvykdo (salonas priima klientą, paslaugos atliekamos visos kurios buvo įvardintos, čia aišku neina kalba apie tų paslaugų kokybę biggrin.gif). Čia gal ir nelabai į temą, bet gal kam pravers ateityje smile.gif
Atsakyti
Gal kuri jau lankėtės grožio salone KOTRYNA esančios Klaipėdoje? įsigyjau šį kuponą https://grupinis.lt/...affiliate=email
gal bus atsiliepimų iš anksčiau apsilankiusių? 4u.gif
Atsakyti
Gera tema sita thumbup.gif Tikrai su tais kuponais galima taip nudegt,o gali gaut ir l gerai smile.gif

QUOTE(Kisulita @ 2013 02 22, 20:35)
Neseniai klausiau atsiliepimų Nefertitė saloną, tai  dabar pati ir atsakysiu biggrin.gif Gal kam pravers 4u.gif
Dabar būsiu su šukuosena kaip iš žurnalų viršelio biggrin.gif

Pasirodykit sukuosena ax.gif
QUOTE(zibba @ 2013 03 13, 15:28)
Norejau aprašyti savo atsiliepimus apie salona DZESĖ pasilaiciuose.

O siaubeli doh.gif doh.gif Toki salona uzdaryt tik doh.gif

QUOTE(*Passion* @ 2013 03 14, 14:03)

biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2013 03 13, 15:28)
Norejau aprašyti savo atsiliepimus apie salona DZESĖ pasilaiciuose.
Ejau ten plaukų dazymui , kirpimui ...

Teko apsilankyti, buvau isigijus: 39 Lt už 110 Lt pedikiūrą su ilgalaikiu
geliniu lakavimu

Visa procedura su lakavimu truko 50 min.!!! biggrin.gif

****** mirke ~10 min., tvarke tik kulnus (su peiliuku nueme oda ir pabruzino juos siek tiek), pirstu ir kitu pedos vietu neliete. Nukirptus nagus beveik nedildino, apziurejus namuose teko koreguoti forma. Aprasyme dar paminetas pilingas, kurio nebuvo. Kremo tepa vos-vos.
Ar vertas toks darbas 39 Lt? Nezinau, as geriau sumokesiu 10-20 Lt brangiau, bet gausiu kokybiska paslauga 4u.gif

Del bendravimo jokiu nusiskundimu neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2013 04 02, 17:35)
Gera tema sita  thumbup.gif Tikrai su tais kuponais galima taip nudegt,o gali gaut ir l gerai  smile.gif
Pasirodykit sukuosena ax.gif

Tai mano šukuosenos nuotrauka yra čia 4u.gif #329 komentaras berods 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 03 balandžio 2013 - 18:07
Nežinau ar čia pritaikoma grožio paslaugai, bet parašysiu nuomonę. Dariau burnos higieną Dental care odontologijos klinikoje Rugių g. 12A. Kupono nepirkau, nes pasakė, kad galima nepirkti ir kaina bus tokia pati 79 lt. Telefonu aptarnavo maloniai, bet realybėje...Man pasakė, kad į kainą įskaičiuotas nuskausminimas, bet jo nieks nepasiūlė net, atliko viską per pusvalandį, gan grubokai (iki šiol skauda burna). Administratorė pasakė sumokėti 80 lt(jau nesikabinau prie to 1 lt), bet aš paklausiau kodėl nedarė nuskasminimo?Man pasakė, kad aš turėjau pati pasakyti, nes ne visiems jo reikia ir ne visiems patinka vaikščioti perkreiptu veidu doh.gif Man tik įęjus į kabinietą, net žodžio pasakyti neleido iškarto puolė daryti. Vienu žodžiu kitiems nerekomenduočiau ten eiti schmoll.gif
Atsakyti