Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio paslaugos, pirktos akcijų metu - 2

Gal yra kokiu nuomoniu apie VIP ART salona?
Atsakyti
O gal kas pirko masazus su Roll Shaper " studijoje "Dailios linijos"? kokie atsiliepimai, ar verta? ar nebus taip, kad norimu laiku nebus vietu ar pasn. (man vakare reikia)? aplamai, kokie atsiliepimai apie si procedura, ziuriu kad gan daznai siulo sias paslaugas siame salone.
Atsakyti
QUOTE(Glascha @ 2013 02 14, 15:39)
O gal kas pirko masazus su  Roll Shaper " studijoje "Dailios linijos"? kokie atsiliepimai, ar verta? ar nebus taip, kad norimu laiku nebus vietu ar pasn. (man vakare reikia)? aplamai, kokie atsiliepimai apie si procedura, ziuriu kad gan daznai siulo sias paslaugas siame salone.

Na maniske ji isbandziusi,tik ne tame salone.Tai labai patiko.
Atsakyti
Neseniai klausiau atsiliepimų Nefertitė saloną, tai dabar pati ir atsakysiu biggrin.gif Gal kam pravers 4u.gif
Taigi, šiandien buvau su 29 už 110 lt. vertės kuponu moseliniam kirpimui smile.gif Salono interjeras ir aplinka tai neypatingi, registratūroje pasitiko nelabai maloniai, bet kirpėja pasitaikė super thumbup.gif Turbūt naujokė, nes dirbo ilgai, bet apkirpo labai gražiai smile.gif Viena iš nedaugelio kirpėjų, kuri nenutrumpino mano kirpčių, o nukirpo ties antakiais ir atsiklausė ar dar trumpinti bigsmile.gif Dabar būsiu su šukuosena kaip iš žurnalų viršelio biggrin.gif

Šalia manęs kirpo vieną moterį salono įkūrėja Jolanta (berods toks jos vardas), tai atliko darbą trigubai greičiau, tačiau man ji pasirodė panaši į tokią kirpėją, kuri kerpa kaip jai atrodo geriau, nes moters ilgus plaukus labai nutrumpino, tai klientės atsiliepimas apie šukuoseną "na, reikės įprasti prie šukuosenos" neatrodė labai linksmas smile.gif Tai gal čia labiau tinka toms, kurios nesugalvojo sau šukuosenos smile.gif
Aš ėjau žinodama ko noriu, net nuotrauką atsinešiau lotuliukas.gif Kirpėja iš kart įspėjo, kad nebus taip kaip nuotraukoje, bet gavosi gal net gražiau smile.gif

Jei kam įdomu, tai kalbu apie kirpėją Aną, tokia jauna mergina, tamsiais trumpais plaukais smile.gif

Beje, gan vėsu salone, tai reikėtų geriau apsirengti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 22 vasario 2013 - 19:38
QUOTE(žariene @ 2012 10 08, 09:18)
Sveikos,mamytes,

Gal turite kokiu komentaru, ar siaip ispudziu apie grozio namus ''Medeina" Kaune? Labai lauksiu:) 4u.gif

Buvau pas ten dirbančią mergaitę Gintarę, dariausi depiliaciją, tai galiu tik pagirti, nes tikrai labai kruopščiai atliko darbą 4u.gif Ir šiaip labai malonus žmogus smile.gif
Atsakyti
Norejau aprašyti savo atsiliepimus apie salona DZESĖ pasilaiciuose.
Ejau ten plaukų dazymui , kirpimui . Priėmimas buvo tragiškas, man tik iejus i salona, kol laukiau kada atsilaisvins man prirasyta kirpėja, buvau nuziureta apsneketa man girdint, kad koks košmaras su kokiais ilgais plaukais mat dažytis atejo. Dar pasišaipė kad man nukirptu plaukus, tai mažiau darbo butu. Man jau atsisėdus i kirpėjos kede, jautesi is tamstos nepasitenkinimas, susierzinimas. Tada pasake, kad dazis tik šaknis, kad jau cia ir taip nudažytis ir nera cia ko daryti, nors maniskiams plaukams reikejo spalva išlyginti, nes buvo sviesesniu ir tamsesniu tonu , norėjosi suvienodinti spalva g.gif man papriestaravus , pasake kad paziures ka ten galima išlyginti. Tai taip ir liko tik paziurejimas ir saknu nudazymas blink.gif Nors kupone buvo aiskiai parašyta, jog visokio ilgio plaukų dažymas. Negana to kaip varnos mane apspito, pradejo durnus klausimus uždavinėti, kam tau tokie ilgi plaukai, reikia nukirpti, dar durnesnis klausimas ,, kokia tu šukuosena daraisi kai eini i kokia švente ,is tokio ilgio plauku , juk su jais nieko idomaus negalima padaryti" doh.gif tai cia kirpėja? Kad net nezino, ka su plaukais daryti g.gif
Kiek buvau lankiusi per savo gyvenimą tikrai profesionaliu grožio salonu , tarp ju ir figaro, visi savo amata mėgstantys profesionalai, mano plaukus tik liaupsina : ,, kokie ilgi ir grazus, kokie sveiki, nors dazyti , kokiu ivairiu šukuosenu galima prikurti, kad su mano plaukais vienas malonumas yra dirbti..."...tiesa, viena karta jau buvo atsibodes tas plaukų ilgumas, norėjosi ir kitokios šukuosenos, tai mano stilistė mane atkalbejo ir pasake, jei nori nukirpti, tada teks kreiptis pas kitas rankas, nes ji jokiais būdais to nesiims. Kiek moterų moka didžiausius pinigus, kad tureti tokius plaukus, klijuojasi svetimus...
Tai nesuprantu kam tokias akcijas daryti, o laukti klienčių su trumpais plaukais, kad maziau darbo ir dazu isnaudoti schmoll.gif + issijuokia is tavo plaukų blink.gif

Niekada ten daugiau nesikreipciau , nes eilinis bobu turgus, kurioms jusu plaukai visiskai nerūpi , tik kuo greiciau atsikratyti ir pinigus paimti. Visiškai klientas nerūpi , jokio stengimosi , kad jis bus maloniai aptarnautas ir dar karta sugris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 13 kovo 2013 - 14:36
QUOTE(zibba @ 2013 03 13, 15:28)
Ejau ten plaukų dazymui , kirpimui . Priėmimas buvo tragiškas, man tik iejus i salona, kol laukiau kada atsilaisvins man prirasyta kirpėja, buvau nuziureta apsneketa man girdint, kad koks košmaras su kokiais ilgais plaukais mat dažytis atejo. Dar pasišaipė kad man nukirptu plaukus, tai mažiau darbo butu. Man jau atsisėdus i kirpėjos kede, jautesi is tamstos nepasitenkinimas, susierzinimas. Tada pasake, kad dazis tik šaknis, kad jau cia ir taip nudažytis ir nera cia ko daryti, nors maniskiams plaukams reikejo spalva išlyginti, nes buvo sviesesniu ir tamsesniu tonu , norėjosi suvienodinti spalva g.gif man papriestaravus , pasake kad paziures ka ten galima išlyginti. Tai taip ir liko tik paziurejimas ir saknu nudazymas  blink.gif

OMG, na ir salonas doh.gif O kaip pačios kirpėjos atrodė, trumpais nutriušusiais plaukais? Gal pačios su trim plaukais ant galvos, tai pavydi moteriškės jums g.gif
Ir jau kokius ten auksinius dažus naudojo, kad negalėjo plaukų nudažyti g.gif
Skurdus salonas pasirodė iš jūsų aprašymo blink.gif
Atsakyti
as net nebuciau i kirpejos kede sedus po tokiu pareiskimu blink.gif grazint pinigus uz kupona ir viso gero, nes tiketis atsiprasymo uz sugaista laika per naivu butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2013 03 13, 15:28)
Ejau ten plaukų dazymui , kirpimui . Priėmimas buvo tragiškas, man tik iejus i salona, kol laukiau kada atsilaisvins man prirasyta kirpėja, buvau nuziureta apsneketa man girdint, kad koks košmaras su kokiais ilgais plaukais mat dažytis atejo. Dar pasišaipė kad man nukirptu plaukus, tai mažiau darbo butu. Man jau atsisėdus i kirpėjos kede, jautesi is tamstos nepasitenkinimas, susierzinimas. Tada pasake, kad dazis tik šaknis, kad jau cia ir taip nudažytis ir nera cia ko daryti, nors maniskiams plaukams reikejo spalva išlyginti, nes buvo sviesesniu ir tamsesniu tonu , norėjosi suvienodinti spalva g.gif man papriestaravus , pasake kad paziures ka ten galima išlyginti. Tai taip ir liko tik paziurejimas ir saknu nudazymas  blink.gif  Nors  kupone buvo aiskiai parašyta, jog visokio ilgio plaukų dažymas. Negana to kaip varnos mane apspito, pradejo durnus klausimus uždavinėti, kam tau tokie ilgi plaukai, reikia nukirpti, dar durnesnis klausimas ,, kokia tu šukuosena daraisi kai eini i kokia švente ,is tokio ilgio plauku , juk su jais nieko idomaus negalima padaryti"   doh.gif  tai cia kirpėja?  Kad net nezino, ka su plaukais daryti g.gif

Sakykit, o kuriam portale kuponą pirkot?  g.gif  Kiek mokėjot už kuponą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Passion*: 13 kovo 2013 - 18:25
QUOTE(*Passion* @ 2013 03 13, 19:24)
Sakykit, o kuriam portale kuponą pirkot?  g.gif  Kiek mokėjot už kuponą?

Nepamenu kuriam portale, juk ne portalas kaltas, o pats salonas, kuris sąlygas vienokias parašo, o daro priešingai. Ar as klystu g.gif mokėjau 65lt uz 150lt vertes pilna plaukų dazyma viena spalva su kirpimu ir sušukavimu. Suprantu , kad uz 65lt mano plauku nenudazysi , kainuoja daugiau, na gal tiek kirpėjai atseitu vien tik uz dazus , bet juk tam ir daromos tokios akcijos , kad klientes pasinaudotu gera kaina, o salonas pritrauktų klientus. Bet sios eilines kirpyklos atžvilgiu, tikslo nesupratau, tik tai , kaip kuo greičiau atsikratyti kliento blink.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2013 03 13, 18:57)
as net nebuciau i kirpejos kede sedus po tokiu pareiskimu  blink.gif grazint pinigus uz kupona ir viso gero, nes tiketis atsiprasymo uz sugaista laika per naivu butu  doh.gif

Man tokia mintis irgi buvo kilusi, bet uz kupona pinigus galima susigrąžinti tik per 7dienas nuo jo isigijomo dienos, o buvo jau po sfaktum ax.gif tai jau sėdėjau ir tylejau , kad dar blogiau ko nesugadintu is neapykantos mano plaukam schmoll.gif
Dabar gailiuosi tik vieno, kad pries nusiperkant si kupona, nepaskambinau i pati saloną ir nepaklausiau pacio salono vadovo-es kokios istikruju salygos, kas ieina , ar tikrai galima uz tokia suma nusidažyti tokio ilgio plaukus ir pan... jau nekalbant apie izeidinejimus... cool.gif

Tad siūlyčiau kitoms nesitikėti stebuklų , juk užsitarnaves varda salonas klientų neieško ir nezada savo paslaugų uz super maza kainą . Pries perkant visada akcijos salygas išsiaiškinti tiksliai su jas teikiančia įmone thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 14 kovo 2013 - 12:13
QUOTE(zibba @ 2013 03 14, 13:07)
Nepamenu kuriam portale, juk ne portalas kaltas, o pats salonas, kuris sąlygas vienokias parašo, o daro priešingai. Ar as klystu g.gif mokėjau 65lt uz 150lt vertus pilna plaukų dazyma viena spalva su kirpimu ir sušukavimu. Suprantu , kad uz 65lt mano plauku nenudazysi , kainuoja daugiau, na gal tiek kirpėjai atseitu vien tik uz dazus , bet juk tam ir daromos tokios akcijos , kad klientes pasinaudotu gera kaina, o salonas pritrauktų klientus. Bet sios eilines kirpyklos atžvilgiu, tikslo nesupratau, tik tai , kaip kuo greičiau atsikratyti kliento blink.gif

Man šiaip įdomu.

Čia:

http://www.geraakcij...su-kirpimu-1309

ar čia:

http://www.masinis.l...ilniuje-2/4738/

Tiesiog gali parašyti atsiliepimą portalui iš kurio pirkai ir jie atitinkamai su jais bendradarbiaus arba iš vis nebendradarbiaus ateityje smile.gif Kad kuo mažiau merginų pasimautų nat tokios akcijos ateityje.
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2013 03 14, 13:14)
Man šiaip įdomu.

Čia:

http://www.geraakcij...su-kirpimu-1309

ar čia:

http://www.masinis.l...ilniuje-2/4738/

Tiesiog gali parašyti atsiliepimą portalui iš kurio pirkai ir jie atitinkamai su jais bendradarbiaus arba iš vis nebendradarbiaus ateityje smile.gif Kad kuo mažiau merginų pasimautų nat tokios akcijos ateityje.

Is sio pirmo portalo.
Kuriam aiskiai parašyta ,, ...bet kokio ilgio plaukams, nereikes damoketi nei lito..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 14 kovo 2013 - 12:23