Gal kuri bandėte depilecinių šveistukų rinkinį SMOOTH?
QUOTE(Glascha @ 2014 05 11, 20:31)
Sveiki, gal kas tiesino plaukus Vilniuje su pirktu kuponu grozio salone Egoforma? O gal yra tokiu, kas tiesinosi plaukus su kuponais ir kitose salonuose? idomi usgirsti atsiliepimus, ar kokybiskai atliko, ar nereikejo papildomai moketi, jei plauku daug ir pan.
Aš dariausi plaukų tiesinimą grožio salone Melisandoj,na pirkau už 99lt ,bet kaip ir rašė sąlygose ikgesniems plaukams bus inama priemoka kadangi mano žemiau liemens ir stori sumokėjau 60lt ir dar nusipirkau šampūną ir balzamą tailabai patiko.Darė kirpėja Beata jaunutė bet kruopščiai daro. Ir poto manikūro užsimaniau tai pasidariau ten pat,daba jau klausiau kada gal kokį kuponą išleis labai gražiai padarė,dvi savaites nešioju ir labai gerai laiko, vardo tik nepamenu tokia tamsi manikiūrininkė gal natalija, ar anastasia.Žodžiu mano patyrimas teigiamas
Galiu parekomenduot procedūrą "Tobulai riestos blakstienos! 28Lt už 75Lt vertės ilgalaikį (net iki 3 mėn.!) blakstienų užrietimą ir dažymą grožio salone Kaune!" nuoroda
V. Krėvės pr. 99. Po procedūros tikrai blakstienas užrietė ir dažymas labai matosi, iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip padažyta tušu, nors mano blakstienos tikrai ne iš įspūdingų, šviesios ir tiesios. Ir kaina labai gera atsižvelgiant į tai, kiek daug laiko ir pastangų tai užima. Kai aš pirkau, tai į tą pačią kainą įėjo ir antakių dažymas ir korekcija, irgi nenusivyliau. Tik to arbatos ir kavos puodelio tai niekas nepasiūlė Jei ir laikysis viskas bent jau mėnesį, tikrai grįšiu. Ir darbuotoja labai maloni. Ji dažnai šitą akciją paleidžia, tai jei kas susidomės, bet nespės, tegu nenusivilia. Tikiuosi, kad ne vienintelė būsiu patenkinta.
V. Krėvės pr. 99. Po procedūros tikrai blakstienas užrietė ir dažymas labai matosi, iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip padažyta tušu, nors mano blakstienos tikrai ne iš įspūdingų, šviesios ir tiesios. Ir kaina labai gera atsižvelgiant į tai, kiek daug laiko ir pastangų tai užima. Kai aš pirkau, tai į tą pačią kainą įėjo ir antakių dažymas ir korekcija, irgi nenusivyliau. Tik to arbatos ir kavos puodelio tai niekas nepasiūlė Jei ir laikysis viskas bent jau mėnesį, tikrai grįšiu. Ir darbuotoja labai maloni. Ji dažnai šitą akciją paleidžia, tai jei kas susidomės, bet nespės, tegu nenusivilia. Tikiuosi, kad ne vienintelė būsiu patenkinta.
Kaip jums grozio salonas Ulga? Bikini depiliacijos paslauga butent
Paskutiniai kuponai, kuriais teko pasinaudoti:
kirpimas karštomis žirklėmis "Grožio eksperte" - galėjau rinktis bet kurią meistrę, man smarkiai vėluojant perkėlė į kitą dieną be problemų, sutikimas salone, arbata - viskas gerai. Apkirpo taip pat puikiai, kaip norėjau. Nieko ypatingo, bet nukirpo tiek, kiek prašiau ir sutvarkė ataugusį priekį, kad dailia kristų. Kirpausi pas Žaną. Ar bus efektas nuo karštų žirklių - matysiu vėliau, bet pati kirpėja ir salonas patiko.
Rūgštinis pedikiūras su ilgalaikiu lakavimu už 69 Lt. Ilgokai laukiau tokio kupono, kad būtų patogu pasinaudoti. Salonas iš pradžių kiek gąsdino - Prūsų g. 2 "RD grožio studija". Tačiau radau puikią meistrę Viktoriją, kuri labai kruopščiai sutvarkė kojas, nulakavo nagus. Galėjau rinktis kad ir prancūzišką pedikiūrą - be jokių priemokų. Tikrai grįšiu dar pedikiūro būtent pas šitą meistrę, nes kita, šūkaujanti per visą saloną, iš karto neigiamai nuteikia.
kirpimas karštomis žirklėmis "Grožio eksperte" - galėjau rinktis bet kurią meistrę, man smarkiai vėluojant perkėlė į kitą dieną be problemų, sutikimas salone, arbata - viskas gerai. Apkirpo taip pat puikiai, kaip norėjau. Nieko ypatingo, bet nukirpo tiek, kiek prašiau ir sutvarkė ataugusį priekį, kad dailia kristų. Kirpausi pas Žaną. Ar bus efektas nuo karštų žirklių - matysiu vėliau, bet pati kirpėja ir salonas patiko.
Rūgštinis pedikiūras su ilgalaikiu lakavimu už 69 Lt. Ilgokai laukiau tokio kupono, kad būtų patogu pasinaudoti. Salonas iš pradžių kiek gąsdino - Prūsų g. 2 "RD grožio studija". Tačiau radau puikią meistrę Viktoriją, kuri labai kruopščiai sutvarkė kojas, nulakavo nagus. Galėjau rinktis kad ir prancūzišką pedikiūrą - be jokių priemokų. Tikrai grįšiu dar pedikiūro būtent pas šitą meistrę, nes kita, šūkaujanti per visą saloną, iš karto neigiamai nuteikia.
Pasinaudojau Nefertitėje pedikiūro su paprastu lakavimo kuponu - puiku, rekomenduoju
kelis kart pirkau kuponus. taigi, mano patyrimai:
Meli sanda - nepatiko tamsiu plauku sruoguot nemoka gerai, kad nors pati atkalbejo, o tai butu velniai zino kokia paleide i gatve
esu dar pries pora metu buvus estelinoj - irgi kirpimas +keratino kauke. aceit keratino kauke - tai pagulejimas 3min kriauklej su kauke ant galvos. pakirpo neblogai, bet mates kad mergina buvo dar visai "sviezia" kirpeja, labai nedrasiai viska dare, dziovint tvarkingai irgi nelabai mokejo.
milagra. gelinis lakavimas su express manikiuru. viskas
o siaip jau susidares ispudis, kad tie grozio salonai, kuriu ivairios paslaugos istisai kabo kuponu svetainese - tai nieko gero. klientu neturi, tai megina pritraukti kuponais savo levas paslaugas.
Meli sanda - nepatiko tamsiu plauku sruoguot nemoka gerai, kad nors pati atkalbejo, o tai butu velniai zino kokia paleide i gatve
esu dar pries pora metu buvus estelinoj - irgi kirpimas +keratino kauke. aceit keratino kauke - tai pagulejimas 3min kriauklej su kauke ant galvos. pakirpo neblogai, bet mates kad mergina buvo dar visai "sviezia" kirpeja, labai nedrasiai viska dare, dziovint tvarkingai irgi nelabai mokejo.
milagra. gelinis lakavimas su express manikiuru. viskas
o siaip jau susidares ispudis, kad tie grozio salonai, kuriu ivairios paslaugos istisai kabo kuponu svetainese - tai nieko gero. klientu neturi, tai megina pritraukti kuponais savo levas paslaugas.
QUOTE(gaily @ 2014 11 17, 14:06)
As dariau ilgalaiki, nepatiko. Pries tai dariau kitoje vietoje be akciju, geriau ir ilgiau laikesi.
QUOTE(gaily @ 2014 11 17, 13:06)
Aš ir dariausi manikiūrą su ilgalaikiu lakavimu Laisvės pr. pas Kristiną, jeigu gerai prisimenu vardą. Maninkiūrui bei lakavimui priekaištų neturiu, nulakavo gražiai ir laikėsi ilgai. Nusipirkau net dar vieną kuponą pas juos. Tik tiek kad dirba jaunos merginos, kaip supratau nelabai daug patirties turinčios, nagų lako spalvų pasirinkimas gana kuklus, aplinka tvarkinga bet gana kukli
QUOTE(gaily @ 2014 11 17, 13:06)
dariausi manikiura ir pedikiura ten pas Rimante, viska padare tobulai, bet ji ten jau nebedirba kaip kitos meistres dirba nezinau