Pastebejau, kad labai daznai vos ne visuose grupiniuose apsipirkimu portaluose siulomas masazas Spot massage centre.
Idomu kokie atsiliepimai? Gundausi
Sveikos,
sudomino mane Masažo ir Terapijos centro" siūlomas limfodrenažinis kojų masažas.
39 litai už 85 litų vertės rankomis atliekamą 50 min. trukmės limfodrenažinį kojų masažą MASAŽO IR TERAPIJOS CENTRE Vilniuje
Nors salonas nesenai atidarytas, bet gal kam nors jau teko apsilankyti? Ką manote?
sudomino mane Masažo ir Terapijos centro" siūlomas limfodrenažinis kojų masažas.
39 litai už 85 litų vertės rankomis atliekamą 50 min. trukmės limfodrenažinį kojų masažą MASAŽO IR TERAPIJOS CENTRE Vilniuje
Nors salonas nesenai atidarytas, bet gal kam nors jau teko apsilankyti? Ką manote?
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 03, 20:08)
Dariausi ten (Svitrigailos g. berods) koju masazo 10 kartu kursa (irgi su akcija). tai sakyciau nei blogai nei gerai, man taip vidutiniskai buvo. Tikrai esu turejusi ir geresniu masazu.
QUOTE(Jolkuce @ 2013 05 03, 20:08)
[url=http://beta.lt/vilnius/akcija/38942670/skirkite-daugiau-demesio-pavargusiai-savo-nugarai-289-litai-uz-600-litu-vertes-10-gydomuju-nugaros-masazu-kursa-gydomojo-masazo-centre-vilniuje?show_more=1&track_type=moteris
]http://beta.lt/vilnius/akcija/38942670/ski...track_type=more[/url]
Ka manot, gal kas buvo, lankesi ar verta demesio?
]http://beta.lt/vilnius/akcija/38942670/ski...track_type=more[/url]
Ka manot, gal kas buvo, lankesi ar verta demesio?
As buvusi Karoliniskese,patiko,bet dabar eiciau tik pas viena masažistą,o ne pas bet ka,kur uzrasys.
Gavau dovanu kupona i masaza masazo klinikoje, Vilniuje, Zukausko. Tai visiskai nepatiko. Turejo buti atpalaiduojantis masazas, o kas buvo nesupratau - ar kazkokie besistemiai paglostymai ar treniravosi ant manes Su atpalaiduojanciu masazu kitoje vietoje sis neturejo nieko bendro. Ir kas dar nepatiko - kambarelyje grojo tyli muzika, o uz duru momentais visu garsu reke radijas, kazkas vaiksto, sneka - garso izoliacijos jokios.
pasinaudojau akciją 25 Lt už 90 Lt vertės pilną kojų depiliaciją (blauzdos + šlaunys) grožio kabinete VCUP
pirmas ir paskutinis kartas, kai kažką su savo kūnu darau pagal akcijas... o nuo šios vietos apskritai visom patariu laikytis kuo toliau.. maža, kad blogai padarė, po 5-6 kartus tepė vašką toj pačioj vietoj (nežinau kokia ten to vaško apskritai buvo kokybė), išeinant laaabai gausiai ištepė aliejuku, taip kad vos džinsus užsidėjau. o jau kokias kraujosruvas įtaisė man ant šlaunų... toks jausmas buvo kad mergaitė antrą kartą gyvenime daro depiliaciją, ir nei atsiprašė nei ką, nors matė ką padarė..
visą laiką į kabinetą užbėgdavo dar kažkokia darbuotoja, tai arbatos pasidaryt, tai dar kažko.. nu suprantu, kad ne bikini depiliuoja, bet vis gi...
siaubas vienu žodžiu.
pirmas ir paskutinis kartas, kai kažką su savo kūnu darau pagal akcijas... o nuo šios vietos apskritai visom patariu laikytis kuo toliau.. maža, kad blogai padarė, po 5-6 kartus tepė vašką toj pačioj vietoj (nežinau kokia ten to vaško apskritai buvo kokybė), išeinant laaabai gausiai ištepė aliejuku, taip kad vos džinsus užsidėjau. o jau kokias kraujosruvas įtaisė man ant šlaunų... toks jausmas buvo kad mergaitė antrą kartą gyvenime daro depiliaciją, ir nei atsiprašė nei ką, nors matė ką padarė..
visą laiką į kabinetą užbėgdavo dar kažkokia darbuotoja, tai arbatos pasidaryt, tai dar kažko.. nu suprantu, kad ne bikini depiliuoja, bet vis gi...
siaubas vienu žodžiu.
http://www.kiauletau...-namuose-Lilium
labai norėčiau pasidaryti depiliaciją šiam salone, ar yra kas buvęs? kokie atsiliepimai>?
labai norėčiau pasidaryti depiliaciją šiam salone, ar yra kas buvęs? kokie atsiliepimai>?
QUOTE(Femme85 @ 2013 05 14, 21:13)
http://www.kiauletau...-namuose-Lilium
Tikrai rekomenduoju. Per kuponus atradau kosmetologę, pas kurią einu drąsiai depiliuotis antrus metus (irgi prieš tai perskaičiau atsiliepimus SM ir nenusivyliau). Kosmetologės vardas Gražina, jauna, maloni, dirba kruopščiai, patirties depiluojant tikrai daug turi. Tik pas ją sužinojau kas yra pilnas braziliškas bikinis Nors kitur buvau ėjusi braziliško, bet tik čia pilnai jį padarė. Kas man patinka, tai prieš procedūrą nuriebalina, užbarsto talku (?), kai su cukrumi depiliuoja, tai kita ranka prilaiko, nežinau kaip išsireikšti, mažiau skauda (kažkada esu ėjusi pas jauną kosmetologę, kuri irgi cukrumi depiliuodavo, bet niekada neprilaikydavo ranka odos, atrodė, kad ne tik plaukelius, bet ir visą odą nuplėš, žiaurus skausmas, daugiau neėjau), dar "užkalba dantis" kai ateina eilė skausmigesnei vietai, greitai nudepiliuoja, po to tepa raminančias priemones, oda gražiai atrodo, nebūna išberta kaip po depiliacijos vašku (bent jau man), išbandykit pažastukus nudepiliuoti cukrumi, pvz man ilgai neatauga, labai gerai. Jei gyvenat ar dirbat netoli, galit pabandyti, gal patiks pati kosmetologė ir jos darbo rezultatas
Ačiū už rekomendacijas, bus drasiau eiti. Kažkaip man baisu, kad kai su kuponu, tai atsainiai dirbs.. Pirmą kartą darysiu, bijau kaip velnio to skausmo!
QUOTE(Femme85 @ 2013 05 15, 13:02)
Ačiū už rekomendacijas, bus drasiau eiti. Kažkaip man baisu, kad kai su kuponu, tai atsainiai dirbs.. Pirmą kartą darysiu, bijau kaip velnio to skausmo!
Nėra už ką Tikrai bent jau neatsainiai dirbs, man irgi nepatinka kai ant manęs praktikuojasi arba dirba paviršutiniškai, kad su kuponu O vašku teko kada depiliuotis? Nes šiuo atveju bent jau man su cukrumi mažiau skauda, dar pliusas, kad pati kosmetologė greitai nudepiliuoja. Aš tai prieš kartais prieš kokį pusvalandį išgeriu nuo skausmo kokią tabletę (ibumetiną), dar neeikit prieš mėnesines, geriau po, mažiau skauda, išbandyta. Dar prieš einant pasidarykit pilingą (aš tai turiu dušo gelį su grūdeliais, dar kietesne kempine patrinu). Svarbiausia procedūros metu daug kalbėti ir apie procesą negalvoti, irgi padeda