Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

Įkelsiu ryt nuotraukėlę, o aukštis apie 15 cm. ir ryt pamatuosiu tiksliau smile.gif

Taip iš sėklų jis sodintas, augintas kaip ir visos kitos gėlės, nei pjautos, nei spec tręštos, kaktusų žemė su smėliuku g.gif o auga ant rytinės palangės, neperlaistoma ir tiek..kartais vandenuku papurškiu g.gif nu tikrai jokių burtų nėra, nebent begalinis noras, kad pražystų biggrin.gif Euchario žiedų jau sulaukiau, dabar tinūro norėčiau sulaukti ir beliks plumerijos žiedų eilė lotuliukas.gif
Atsakyti
nuostabu, žiauriai pavydžiu, bet aišku baltai pavydžiu, na maniškis panašaus amžiaus bet turbūt greit žiedų nebus, o gal vdrug biggrin.gif būtinai įdėkite nuotrauką kai pražįs biggrin.gif
Atsakyti
Būtinai wink.gif bet tik is 7-8 vienam, taip pasisek, gal supavydės ir kiti pradės kraut pumpurėlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 10 19, 12:54)
...čia pumpuriukai nori krautis?  bigsmile.gif

Sveikinu 4u.gif Pavydžiu baltu pavydu blush2.gif
O aš vieną savo sugebėjau supūdyti verysad.gif Perliejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 19 spalio 2012 - 21:38
Koxamte labai laukiame viso adeniumo foto,gal ir pavadinimą žinai kuris čia tas spartuolis,gal žydėjimas nuo rūšies priklauso... g.gif
Atsakyti
Keliu keliu jau biggrin.gif Kai sodinau, tai buvau pasirašius, kas kur kokia, bet per laiką išsimėtė rūšys sad.gif tad dabar auga "Surprise" biggrin.gif

Įkeliu savo turtus, tik keli dar kituose namuose, kur buvo nupuvęs, bet viršūnę pasodinus prigijo ax.gif
O maniškis, tai niekuo neypatingas, išstypęs ir apsilapavęs smile.gif jis šioj foto vidurinis smile.gif o aukštis jo visgi +/- 40 cm thumbup.gif

user posted image
1 foto
user posted image
2 foto
user posted image
jo kamienas
user posted image
3 foto
user posted image
o čia ant spintelės auginamas,šitam kažkodėl ant lango nelabai patiko augti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 21 spalio 2012 - 17:01
bigsmile.gif vau kokie....pas jus gerai jie auga...kiek kartų jau persodinot juos,ir žiūriu nemaži vazonėliai jų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šitie ne taip puikiai išsilaikę, va plumerijų, tai gigantai ir išliko daugiau jų.

O persodinta pora kartu ar tris buvo g.gif pavasarinis persodinimas ir kai iš daigiukų išaugo persodinimai į didesnius vazonikus..
Tik bijau, kad kai saulės mažai tas pumpuriukas, taip ir neišsiskleidęs gali likti sad.gif gal sakau per anksti apsidžiaugiau unsure.gif
Atsakyti
o kaip žinoti kad jau per mažas vazonas?
koxamte, jūsų tikri gražuoliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukstis: 21 spalio 2012 - 17:38
aš saviškius prieš savaitę persodinau.nes jau šaknys matėsi vazonėlio apačioje,bet nepatiko tas,pradėjo ruduoti lapai unsure.gif
Atsakyti
na aš tai jau lauksiu pavasario žiemą stipriai gal neaugs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukstis: 21 spalio 2012 - 19:13
NA labai gražūs adeniumai thumbup.gif drinks_cheers.gif

Aš irgi persodinu, kai jau šaknys lenda iš apačios rolleyes.gif
Atsakyti