Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(Enigm@ @ 2012 10 10, 19:02)
Sveikos,
Jau praejo daugiau, nei menuo nuo sejimo. Is 7 seklu pradygo 6, manau, neblogas rezultatas bigsmile.gif  Vienas adeniumas "Santa Claus" jau iskeliavo augti pas mano mama wub.gif
O stai, kaip atrode mano augaliukai pries beveik pusantros savaites wub.gif
Keli augaliukai siuo metu auginasi 5 ir 6 lapukus wub.gif

Sveika,

Smagu girdėti ir pamatyti gražiai nuaugusius mazylius thumbup.gif
Atsakyti
Hey..pasimečiau smile.gif gal galit pasakyt ar čia pumpuriukai nori krautis? bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 10 19, 13:54)
Hey..pasimečiau smile.gif gal galit pasakyt ar čia pumpuriukai nori krautis?  bigsmile.gif

YES biggrin.gif
Su tuo ir sveikinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 19 spalio 2012 - 12:59
blink.gif OMG ploja.gif ploja.gif ploja.gif O šis mano gražuolis iš sėklų, pirktas ebay!!! sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif Negaliu vis dar patikėti swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 19 spalio 2012 - 13:03
Kad maniskiai greiciau prazystu.. Tik pasvajuot.. blush2.gif
Atsakyti
Šitiem tik pusantrų metukų dar tik g.gif ir iš visų kitų sodintų, tik pas šitą pumpuriukai pasimatė 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu, gal galima būtų pamatyti visą augalą ir koks jo dydis? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migmig: 19 spalio 2012 - 13:15
QUOTE(Koxamte @ 2012 10 19, 14:08)
Šitiem tik pusantrų metukų dar tik  g.gif  ir iš visų kitų sodintų, tik pas šitą pumpuriukai pasimatė  4u.gif

Man neilgai liko laukti biggrin.gif Vos metus ir 5men.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 10 19, 12:54)

geras! kokio dydzio augalas? ar buvo kada jam pjauta virsune?
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 10 19, 14:01)
blink.gif OMG  ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif O šis mano gražuolis iš sėklų, pirktas ebay!!!  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif Negaliu vis dar patikėti  swoon.gif

Ar seklos pirtos ebay ar augaliukas?
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 10 19, 13:54)
Hey..pasimečiau smile.gif gal galit pasakyt ar čia pumpuriukai nori krautis?  bigsmile.gif

bigsmile.gif žiedelių bus...labai viskas įdomu,kaip auginamas,kaip žiemą ar po lempa būna,gal foto viso augalo galima...su nekantrumu lauksim pasakojimo apie svajonių gražuolį .. thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip smagu pamatyti žiedelių pumpurus bigsmile.gif Net puoliau savo augintinius apžiūrinėti lotuliukas.gif Deja, žiedų teks dar palaukti smile.gif
Laukiam pasakojimo ką daryti, kad greičiau pražystu 4u.gif
Atsakyti