Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(Sparaxis @ 2013 04 06, 17:11)
Kiek daug lapu! Kokioj temperaturoj jie pas jus auga? Pas mane antra pora lapu lenda tik. O laikau ant radiatoriaus.

tiksliai nepasakysiu kokioj temperaturoj, gal apie 25 dabar, nes jie visi dezeje ant palanges. Ir visi tik su 6-8 lapais, bet dideliais, o trys is ju su.. net nezinau.. daug lapu, bet jie mazi.
Atsakyti
na manieji raudonas ir baltas numirė,nežinau ar ir taip būtų kritę,ar nuo vaikų iškratimo čia taip.. rolleyes.gif
na jau pas mane prasideda žiedeliai,pakolkas pavieniai,bet wub.gif
user posted image
Atsakyti
Evers - prazydo Jusu uzaugintas ar pirktas? ax.gif
Atsakyti
čia tik tas kur iš šakos... bigsmile.gif tai kitų laukiu pati...
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 04 07, 16:57)
čia tik tas kur iš šakos... bigsmile.gif  tai kitų laukiu pati...

O gal galit ideti viso augaliuko nuotrauka, labai idomu paziureti butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 07, 17:11)
O gal galit ideti viso augaliuko nuotrauka, labai idomu paziureti butu? 4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
va ka tik nufotografavau,na nieko jame prašmatnaus,bet vis jau pradeda žiedeliais džiugint... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
evers kaip suprantu jis pirktasar klystu? g.gif senai ji turite, sunku formuoti? as vis pagalvoju, kad ir man reiketu kazkuri bandyti formuoti.
Atsakyti
taip pirktas iš šakos,dar tada nežinojau,kad tokių yra,nudžiugau pamačiusi,bet ir dabar nesigailiu jį auginanti mirksiukas.gif na su formavimu kiek sunkiau šakos senos nelabai lankščios,o nulaužyt nesinori,bet visko teko doh.gif
Atsakyti
As tai galvoju juos formuoti su plonesne vielute, manau lengiau bus ir patogiau. Na pas mane dar jie maziukai dvieju metu ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti