Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

Paaugo per vasarą ax.gif
user posted image
Atsakyti
Rimmuse, kokie grazuoliai wub.gif
Atsakyti
Pas mane tai kazkaip per visa kaudeksa neauga lapukai, tik virsuje g.gif g.gif
Atsakyti
sveiki,parodysiu savaji,truputi apgenejau as ji,kai jis atkeliavo pas mane
user posted image

ir man panasu,jog jis mane pradziugins ziedeliais..

user posted image

user posted image
Atsakyti
jalka lauksim ziedu foto thumbup.gif
Atsakyti
gal kas turi pardavimui kaudeksini adeniuma?? ax.gif
Atsakyti
O kokio dydzio ieskot? ax.gif Turiu kelis, bet dar nedidukai...
Atsakyti
Po parodos Migmig dėka praturtėjau keturiais nuostabiais adeniumais ax.gif
Atsakyti
O kur nuotraukeles? bigsmile.gif
Atsakyti
pasirodo, blogai sužiūrėjau, dar vienas dovanų įdėtas bigsmile.gif thumbup.gif
Parodysiu savaitgalį mirksiukas.gif
O kada jiems viršūnes kirpt? Ir ar būtinai?
Tiesa, mano darbe dingęs adeniumas stebuklingai atsirado gyvas ir sveikas. Mėnesį nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(xx @ 2012 10 03, 18:02)

Tiesa, mano darbe dingęs adeniumas stebuklingai atsirado gyvas ir sveikas. Mėnesį nemačiau.

na jumoro vakaras lotuliukas.gif matyt, pavoge augala, o tik po to suprato, kad bus ne prie sirdies. gerai dar, kad atgal grazino, o ne i siuksliadeze.
as pjausiu virsunes visiems savo adeniumams.
Atsakyti
Ar būtina adeniumams pjauti viršūnes? g.gif Aš įsigijau tokį pat kaip JALKOS. Buvo visiškas nusmurgėlis su nudžiūvusiais lapais. Lapus nudraskiau,liko tik keli viršūnėje. Tas buvo rugpjūčio pradžioje. Persodinau,pasiskaičiau jūsų visų parašytą patirtį ir ja sekdama popinau. Šiandien -paaugo šakelės 5-7 cm., sukrovė pumpurus ir išsiskleidė jau 3 žiedas. Pasistengsiu greitu laiku pademonstruoti tai fotografijose. Bet noriu žinoti ar nužydėjus reiks pjauti viršūnes ? verysad.gif
Papildyta:
Ar būtina adeniumams pjauti viršūnes? g.gif Aš įsigijau tokį pat kaip JALKOS. Buvo visiškas nusmurgėlis su nudžiūvusiais lapais. Lapus nudraskiau,liko tik keli viršūnėje. Tas buvo rugpjūčio pradžioje. Persodinau,pasiskaičiau jūsų visų parašytą patirtį ir ja sekdama popinau. Šiandien -paaugo šakelės 5-7 cm., sukrovė pumpurus ir išsiskleidė jau 3 žiedas. Pasistengsiu greitu laiku pademonstruoti tai fotografijose. Bet noriu žinoti ar nužydėjus reiks pjauti viršūnes ? verysad.gif
Atsakyti