Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(amba41 @ 2013 03 30, 00:07)
Nu netveriu savo kailyje iš džiaugsmo. Enigm@ gal iš tikrūjų reikia kokios nors rūšies, kuri pas tave gal neišdygo? Surasiu tarp savo sėklyčių, išlankstydama popieriukus.

Aciu, bet tikrai nereikia, ir taip daug turiu daigu, net nezinau kokiu rusiu biggrin.gif Bandau jau gydytis nuo seklu pirkimo ir sejimo manijos biggrin.gif Pas mus tik trys palanges, visos uzkrautos gelemis ir daigais. Ant vienos palanges isvis siaubas: puse palanges-geles i trys eiles, o kita puse-viena didele deze su adeniumais, ant virsaus dvi mazos dezutes su adeniumais, o dar ant virsaus dar viena dezute su cili pipiru ir pomidoru daigais doh.gif Dar vyras pyksta, kad is akvariumo zuvis perkeliau i mazesne akva, o didesniam lempa pakeiciau ir dar daigu ikisau lotuliukas.gif Nu nesupranta jis, kad uz lango nera pavasario, tai nors namuose viskas zaliuoja ir mane dziugina rolleyes.gif Va, o virtuveje ant palanges vasara atejo, jau vienas pipiriukas ant krumelio auga bigsmile.gif Dar siandien vyras neleido man geles apziureti senukuose, o as tik sukulenta viena uzmaciau, kuriuo dar neturiu, bet labai man jis patiko doh.gif Dar vyras nezino, kad vasara prasysiu, kad sumeistrautu man kokia lentyna keliu aukstu, kad butu kur pastatyti dali geliu, kurioms sviesos daug nereikia, bet jauciu karsta man jis greiciau padarys, nei lentyna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 29 kovo 2013 - 23:48
QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 29, 23:46)
Aciu, bet tikrai nereikia, ir taip daug turiu daigu, net nezinau kokiu rusiu biggrin.gif   

He he, na taip, as jus suprantu biggrin.gif
Maniskiu augimas apstojo, tai vakar vel uzdengiau. Nors ka noret, ziema gi uz lango.
Atsakyti
amba41, džiaugiuosi kad ir jūs gavote sėklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 03 30, 11:50)
amba41, džiaugiuosi kad ir jūs gavote sėklas  biggrin.gif

Dėkui. Dabar sėsiu , auginsiu ir turėsiu ką dovanoja. Voveriūkšti, kokų norite?. Man jau dabar ryškiai per daug.
Išsiaiškinau, kodėl taip ilgai. Paštininkas gulėjo su sulaužyta koja, o sėklos buvo pas jį. Nu fruktas, tel. mūsų pas jį yra, galėjo susukt.
Atsakyti
Kažin jei aš savo dvimečius dabar persodinėčiau, nelaukusi šilumos ir saulėtų dienų? g.gif
Tiesiog neturėsiu galimybės šiuo reikalu užsiimti vėliau..

Per žiemą lapelių nenumetė, bet ir augimo dar nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2013 04 02, 19:43)
Kažin jei aš savo dvimečius dabar persodinėčiau, nelaukusi šilumos ir saulėtų dienų? g.gif

Aš persodinčiau, tik nereiktų poto laistyti kažkiek laiko, kad nesupūtų. g.gif

Pirmasis žiedelis šiemet, nors ir ne pačios užaugintas, o pirktas, bet vistiek smagu cool.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazu thumbup.gif
Klausykit, kas senai augina, gal zinot, kaip suprasti kad augalas ruosiasi sakotis? Pas mano viena mazyli prie tryju lapuku pasirode mazi lapeliai. Gal savaime sakosis? bigsmile.gif
Atsakyti
na matosi atšakėlė, o jūsų atveju gali būti kad ruošiasi šakotis biggrin.gif
Atsakyti
Va, idedu jo nuotrauka rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Tikrai gali išsišakoti, bent panašu, kad leis šakeles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 04 06, 13:57)
Tikrai gali išsišakoti, bent panašu, kad leis šakeles thumbup.gif

clap.gif turesiu sakota adeniuma ir dar toki maza bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 04 06, 13:09)
clap.gif  turesiu sakota adeniuma ir dar toki maza bigsmile.gif

Kiek daug lapu! Kokioj temperaturoj jie pas jus auga? Pas mane antra pora lapu lenda tik. O laikau ant radiatoriaus.
Atsakyti