QUOTE(amba41 @ 2013 03 30, 00:07)
Nu netveriu savo kailyje iš džiaugsmo.
Enigm@ gal iš tikrūjų reikia kokios nors rūšies, kuri pas tave gal neišdygo? Surasiu tarp savo sėklyčių, išlankstydama popieriukus.
Aciu, bet tikrai nereikia, ir taip daug turiu daigu, net nezinau kokiu rusiu

Bandau jau gydytis nuo seklu pirkimo ir sejimo manijos

Pas mus tik trys palanges, visos uzkrautos gelemis ir daigais. Ant vienos palanges isvis siaubas: puse palanges-geles i trys eiles, o kita puse-viena didele deze su adeniumais, ant virsaus dvi mazos dezutes su adeniumais, o dar ant virsaus dar viena dezute su cili pipiru ir pomidoru daigais

Dar vyras pyksta, kad is akvariumo zuvis perkeliau i mazesne akva, o didesniam lempa pakeiciau ir dar daigu ikisau

Nu nesupranta jis, kad uz lango nera pavasario, tai nors namuose viskas zaliuoja ir mane dziugina

Va, o virtuveje ant palanges vasara atejo, jau vienas pipiriukas ant krumelio auga

Dar siandien vyras neleido man geles apziureti senukuose, o as tik sukulenta viena uzmaciau, kuriuo dar neturiu, bet labai man jis patiko

Dar vyras nezino, kad vasara prasysiu, kad sumeistrautu man kokia lentyna keliu aukstu, kad butu kur pastatyti dali geliu, kurioms sviesos daug nereikia, bet jauciu karsta man jis greiciau padarys, nei lentyna