Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(Dantiste @ 2013 03 26, 20:21)
Kokie gražūs daigeliai wub.gif ot aš nemoku sėjom užsiimt, pas mane iš 30 sėklų dar tik 5 uodegos, dar tik bando atsistot biggrin.gif viena sėkla supuvo, kitos dar kažko laukia, gal pavasario lotuliukas.gif

Tai jau tikriausei, pavasaris juk jau netoli biggrin.gif o pas mane rode 3 ar 4 uodegas bet taip ir neatsistojo ir sunyko, gal per daug dregmes buvo, na bet man uzteks kiek yra bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(23mazyte23 @ 2013 03 26, 18:58)
verysad.gif o as pasisodinau pries 4 dienas,bet man nieko nerodo,jokiu gyvybes zenklu sad.gif

Jei Jums neisdygs, ir jei norite galiu padovanoti viena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 03 26, 20:42)
Tai jau tikriausei, pavasaris juk jau netoli biggrin.gif  o pas mane rode 3 ar 4 uodegas bet taip ir neatsistojo ir sunyko, gal per daug dregmes buvo, na bet man uzteks kiek yra bigsmile.gif
Papildyta:

Jei Jums neisdygs, ir jei norite galiu padovanoti viena 4u.gif

drinks_cheers.gif valioooooooooo, buciau labai dekinga !!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Wilmaw @ 2013 03 26, 19:18)
Gal mazai silumos?

greiciausiai ,kad mazai silumos, o kazi ar jie dar man isdygs, uzdengiau plevele ir isnesiau i katiline,padejau ant peciaus, neikaista jis labai,tai bus ten jiems silta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(23mazyte23 @ 2013 03 26, 21:17)
drinks_cheers.gif  valioooooooooo, buciau labai dekinga !!!!!!!!!

Malonu nudziuginti biggrin.gif Parasykit i az susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Čia maniškiai prieš kelias dienas. Kelis irgi numarinau, perlaisčiau turbūt. Bet mano mažiukai, lyginant su kitų, tik po du lapelius. Blin, kaip laukiu, kad greičiau paaugtų.
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 27, 10:17)

Čia maniškiai prieš kelias dienas. Kelis irgi numarinau, perlaisčiau turbūt. Bet mano mažiukai, lyginant su kitų, tik po du lapelius. Blin, kaip laukiu, kad greičiau paaugtų.

Me JUs viena laukiat kol kie uzaugs ir galu gale pradziugins ziedais bigsmile.gif
Atsakyti
O sakykit, kaip nuo didesniu adeniumu dulkes valot ar nevalot? g.gif As noreciau nuvalyti lapus, bet po dusu kisti nesinori, kad nesuputu, o gal nieko jiems neatsitiks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2013 03 27, 19:35)
O sakykit, kaip nuo didesniu adeniumu dulkes valot ar nevalot?  g.gif As noreciau nuvalyti lapus, bet po dusu kisti nesinori, kad nesuputu, o gal nieko jiems neatsitiks?  smile.gif

As purskiu juos kas antra diena, dar nieko neatsitiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2013 03 27, 18:35)
O sakykit, kaip nuo didesniu adeniumu dulkes valot ar nevalot?  g.gif As noreciau nuvalyti lapus, bet po dusu kisti nesinori, kad nesuputu, o gal nieko jiems neatsitiks?  smile.gif

kai ateina laikas laistyti, nuplaunu po dušu, tuo pačiu palaistau ir nesiskundžia smile.gif
Atsakyti
Tada ir man reikes po dusu kisti, kai jau ateis laikas laistyti smile.gif As juos taip sausai laikau pakankamai, bijau supudyti, tai atrode, kad ir dusas blogis jiems biggrin.gif Ypac dabar, kol dar nera silta pakankamai namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(23mazyte23 @ 2013 03 26, 21:17)
drinks_cheers.gif  valioooooooooo, buciau labai dekinga !!!!!!!!!

Na ar pradejo dygti? rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Pristatau kaip atrodo iš Enigm@ gautų sėklyčių išdygę adeniumai.
Iš 13 išdygo 9. Kiti turbūt irgi būtų iš dygę, jei pasėti būtų atskirai. Pirmieji 8 išdygo ir pradėjo tįsti, tai aš pradėjau vėsiau laikyti. Ir sustojo pas juos procesas. Vienas pačioje kairėje apčioje dar išlindo, o kiti supuvo. Išvada- nereikia sėti visų viename inde. Na po 2-3.
Dabar pagrindinė naujiena - velykų dovana. Gavau šiandien sėklas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Išsiusta kovo 1, mūsų pašte štampas kovo 2. Tur būt senis (paštininkas) kažką būrė, bet nesuprato kas čia per daiktas. Juk 7 ar 8 kovo skambinau, domėjausi. Sako nėra nieko. Nekelia pasitikėjimo mūsų pašto skyrius.
Bet jau įpakavimas voveriūkščio, tai thumbup.gif . Apakusi buvau (ir esu).
Aišku aš auginsiu, bet jei yra norinčių mielai pasidalinsiu.
Vieno bijau, kad jos nebūtų pašalę. Tiek laiko kažkur voliojosi. schmoll.gif
Enigm@, gal reikia rūšiuotų?
Daigiukų amžius 13 dienų. Oi, 13. Na gerai tikslinu - rytoj vakare bus lygiai 2 savaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 29 kovo 2013 - 22:23
Nu netveriu savo kailyje iš džiaugsmo. Enigm@ gal iš tikrūjų reikia kokios nors rūšies, kuri pas tave gal neišdygo? Surasiu tarp savo sėklyčių, išlankstydama popieriukus.
Kas per rankytės lanstė visa tai biggrin.gif .
Šiandien mūsų šeimoje siuntinių pražuvėlių diena. Sūnaus 3D printeris iš Kanados mėnesio pusantro bastėsi jūroje neapčiuopiamas. Va ką tik surado kažkur terminale siuntinio numerį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 29 kovo 2013 - 23:21