Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

Amba41, mes uzsakem neisrusiuotas, o pasakiau del to, kad nezinojau, kokiu norit, gal netiktu neisrusiuotos. Ir domiuosi, nes idomu kaip pas ka auga, idomiau butu ir nuotraukas visu, kas sejo, pamatyti, kad zinoti, ar maniskiai neatsilieka, bet mazai kas vaizdus kelia blush2.gif Ir nors ju pavadinimu nezinau, bet vadinu daigelius savo mazomis rozytemis wub.gif , visgi dykumos rozes kaip ne kaip biggrin.gif
Atsakyti
Atradau šį augalą ir norėčiau pasisėti, gal dar netyčia kas turit bent kelias atliekamas sėklytes? (Vilniuje)
Atsakyti
Na stai pasirodysiu ir as su savo naujokais biggrin.gif is 12 seklu isdygo 7, kiti rode uodegytes, bet turbut persistengiau drekindama blush2.gif Bet man ju uzteks tiek kiek isdygo... Eksperimentuosiu su siais naujokais, turbut jau galima pastebeti is to kur sejau juos bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano mazuju adeniumu valstybe blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu kaip greit jie auga ir kokie gražuoliai biggrin.gif
Atsakyti
kiek jiems laiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 03 26, 17:13)
kiek jiems laiko? bigsmile.gif

Ciut daugiau menesio. Pasodinti 02.23d rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 26, 17:26)
Ciut daugiau menesio. Pasodinti 02.23d rolleyes.gif

Kiek ju daug blink.gif kur jau tiek desit? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 03 26, 18:24)
Kiek ju daug blink.gif  kur jau tiek desit? biggrin.gif  biggrin.gif

Is tikruju ju nedaug, tik nufotkinti jie is sonu ir is virsaus-optine apgaule biggrin.gif
Didzioji ju dalis nenufotkinta, nes dar mazi, paseti sio men. 12d. Ten apie 40vnt, net pati tiksliai nezinau kiek doh.gif Ka su jais darysiu.. velnias zino biggrin.gif Auginsiu biggrin.gif
Atsakyti
verysad.gif o as pasisodinau pries 4 dienas,bet man nieko nerodo,jokiu gyvybes zenklu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(23mazyte23 @ 2013 03 26, 18:58)
verysad.gif o as pasisodinau pries 4 dienas,bet man nieko nerodo,jokiu gyvybes zenklu sad.gif

Gal mazai silumos?
Atsakyti
Kokie gražūs daigeliai wub.gif ot aš nemoku sėjom užsiimt, pas mane iš 30 sėklų dar tik 5 uodegos, dar tik bando atsistot biggrin.gif viena sėkla supuvo, kitos dar kažko laukia, gal pavasario lotuliukas.gif
Atsakyti