Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 17, 18:46)

Amba41, kaip seklos? Gal uodegyciu jau yra? bigsmile.gif

Ne, dar uodegyčių nėra, bet nemanau, kad truks ilgai. Dieną laikau ant saulutės , ten 27-30 laipsnių, kai saulutė eina miegot, pernešu į katilinę ant vamzdžio- ten joms gaunasi apie 25 laipsnius. Taip kad viskas thumbup.gif . Tai manau. Be to tik 2 paros kai pasėjau.
Atsakyti
Pas mane islindo uodegos po 2 dienu gal, va gerai, kad maisa uzdejau. As i diena kelis kartus tikrinu, mazu jau uzaugo dideli biggrin.gif
Atsakyti
maniškiai keistuoliukai iš pirmo sėjimo....
bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 18 kovo 2013 - 16:18
ar man vaidenasi ar jis tikrai ruzavas? blink.gif
Atsakyti
Nu tas ruzavas tai tikrai superinis thumbup.gif Tik va, ar nebus kaip su albinosais, kad neisgyvens g.gif
Atsakyti
biggrin.gif aha tokie du keistesni išsirito,vienas beveik albinosas,kitas ružavas..
Atsakyti
Mano irgi uodegytės pasirodė. thumbup.gif Patikrinau visus, praėjus 2 su puse paros. Atsargiai pirštu po truputį nužerdama tą kokoso durpių sluoksnelį. Kai kurie sujudėjo, bet galiukas jau su balta lendančia šaknele. Keletas nesujudėjo, reiškia jau įsikabino. Aišku aš jų ir nestumdžiau. Aš irgi su maišeliu laikau.
Nežinau kaip jūs darėte, aš tai sėklytes buvau įterpusi į durpes su daug vermikulito. Koks 1 mm ant sėklytės viršaus. Dabar tikrindama nustumdžiau ir palikau tik tą galiuką kur yra šaknelė užžertą.
Mano kieme irgi šventė. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2013 03 18, 16:17)
maniškiai keistuoliukai iš pirmo sėjimo....

Kada sėta daugmaž? Kiek laiko praeina, kai du lapukai pasirodo?
Ale gudruolė kokia... Greta kiekvieno pavadinimas ant sienelės. Kaip suprantu pagal rasotą indą, tai jie uždengti būna. thumbup.gif mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 18 kovo 2013 - 22:18
Praėjus 3-4 parom 12 Enigm@ dovanotų sėklyčių jau įsikibo į gruntą. viena dar nežino ką daryti - gyventi ar negyventi. Jau kai kurios kelia į viršų savo suskilusią sėklą. Nu liuks daigumas. Jei dar ir išgyvens visos, tai iš vis bus sodas adeniumų.
Turbūt prieš 4 metus sėjau, tai tada iš 12 išdygo kokie 4 ar 5. Išliko tik 2, kuriuos ir turiu.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 19, 22:22)
Praėjus 3-4 parom 12 Enigm@ dovanotų sėklyčių jau įsikibo į gruntą. viena dar nežino ką daryti - gyventi ar negyventi.  Jau kai kurios kelia į viršų savo suskilusią sėklą.  Nu liuks daigumas. Jei dar ir išgyvens visos, tai iš vis bus sodas adeniumų.
Turbūt  prieš 4 metus sėjau, tai tada iš 12 išdygo kokie 4 ar 5. Išliko tik 2, kuriuos ir turiu.

Nu va, kaip gerai thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 18, 23:14)
Kada sėta daugmaž? Kiek laiko praeina, kai du lapukai pasirodo?
Ale gudruolė kokia... Greta kiekvieno pavadinimas ant sienelės. Kaip suprantu pagal rasotą indą, tai jie uždengti būna.  thumbup.gif  mintis.

kada sėjau nepasižymėjau,bene po poros dienų kai gavau sėklas rolleyes.gif
o tas surašymas nepasiteisino,vaikai visas mano sudėtas sėklas išvertė, doh.gif tai vos ką beatkapsčiau,tikiuosi nenumirs visi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 03 20, 19:32)
kada sėjau nepasižymėjau,bene po poros dienų kai gavau sėklas  rolleyes.gif
o tas surašymas nepasiteisino,vaikai visas mano sudėtas sėklas išvertė, doh.gif tai vos ką beatkapsčiau,tikiuosi nenumirs visi  unsure.gif

Nu pas mane tip top. Tupinejau, rasinejau, lipdukus klijavau... Ir ka - amen. Daugmaz atsigraibiau kas prie ko, svarbu isvis auga.
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 20, 22:04)
Daugmaz atsigraibiau kas prie ko, svarbu isvis auga.

Aš irgi taip manau, nes auginsiu tik sau. Kai Enigm@ pasiūlė sako "jos neišrūšiuotos", tai man jokio skirtumo nebuvo. Svarbu turėti. Aišku įdomu perskaityti pavadinimą ir galų gale išmokti, o paskui belaistant vardu tikru pavadinti, bet tik tiek.
Vakar klausiau, o šiandien jau pati žinau, nes kelios iškilo, o viena kpurėlę numetė. Dygsta ir auga kaip ant mielių.
Šitie mano gėliukai , tai kaip сын полка. Praradau, užklausė, pasiūlė, gavau, domisi augimu.
Atsakyti