Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(amba41 @ 2013 03 14, 22:36)
Oi , apakusi . Aš buvau užsakiusi 20.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O, ką jos tau nereikalingos? Man nebūtinai 20. Galiu ir 10 ir mažiau 10.
Dzin man tas išrūšiavimas.

Nu, zinok, gal ir neblogai butu man juos paseti, bet 02.23 10 seklu pasejau, o uzvakar dar 45 seklas pasejau ir siandien jau apie 25 su uodegom,tai sedziu db ir galvoju, kur as juos statysiu, kai jau persodinsiu, nes jau visos palanges uzstatytos i trys eiles biggrin.gif Todel, galiu perleist likusias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 14, 21:44)
Nu, zinok, gal ir neblogai butu man juos paseti, bet 02.23 10 seklu pasejau, o uzvakar dar 45 seklas pasejau ir siandien jau apie 25 su uodegom,tai sedziu db ir galvoju, kur as juos statysiu, kai jau persodinsiu, nes jau visos palanges uzstatytos i trys eiles biggrin.gif  Todel, galiu perleist likusias mirksiukas.gif

Tai sukertam rankomis? Neužsakinėsiu tada, nes daug man nereikia, o šio siuntimo sėkmingai dygsta. Kiek galiu gauti? Aaa, supratau , likusias 20. Per akis man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 14 kovo 2013 - 21:49
QUOTE(amba41 @ 2013 03 14, 22:48)
Tai sukertam rankomis? Neužsakinėsiu tada, nes daug man nereikia, o šio siuntimo sėkmingai dygsta.  Kiek  galiu gauti? Aaa, supratau , likusias 20. Per akis man.

AZ tau parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, kaip greit dylas ivyko biggrin.gif
Nu tai as vel su klausimu: uodegos islindo, maisa palikt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparaxis: 14 kovo 2013 - 22:24
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 14, 23:23)
Nu tai as vel su klausimu: uodegos islindo, maisa palikt?

Palik dar porai savaiciu, arba nors kol daigai pasieks maisa.
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 14, 22:23)

Galėjo iš viso supergreitai, nes per Skype matau, kad sūnus darbe, tai ir paimti griždamas gali. Na, bet metas ne tas. drinks_cheers.gif
Girsiuosi uodegytėmis ir aš.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 14, 23:36)
Galėjo iš viso supergreitai, nes per Skype matau, kad sūnus darbe, tai ir paimti griždamas gali. Na, bet metas ne tas.  drinks_cheers.gif
Girsiuosi uodegytėmis ir aš.

Tai gali ir dabar pasiimti, nes nemiegu iki paryciu, i lauka iseiciau, kad vaikus neprizadinti. Sakau, dar ir daigeli galeciau i degtuku dezute ideti, kad butu i ka sekloms lygintis mirksiukas.gif
Atsakyti
amba41, dekoju uz namines darzoves aciuks.gif Ir linkiu, kad adeniumai augtu dideli, grazus, ir ateity pradziugintu nuostabiais ziedais!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 15 kovo 2013 - 14:59
Ir aš turiu tinūtro sėklyčių ir dar su palinkėjimais užaugti gražiais. 4u.gif .
Ne tik sėklyčių , bet ir mažytį daigiuką su keudeksiuku. Dėkui už gerą širdį Enigm@.
Dėkui Sparaxis , kad tinkamu laiku paklausė.
Eisiu sėti.
Atsakyti
Visada prasom, Negaila juk mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va kaip viskas grazu, visi mandagus ir meiluciai biggrin.gif Nu jau geles turetu augti nerealiai!!!
Atsakyti
Sveikos,
Rodau savo triju savaiciu daigelius. Yra aukstesniu ir zemesniu, storesniu ir plonesniu. Pastebejau, kad tie daigeliai, kurie islindo veliau, daug zemesni, bet storesni.
user posted image
user posted image

Rrina, kaip tavo daigeliai? Kiek isdygo? Pasirodykit bigsmile.gif

Amba41, kaip seklos? Gal uodegyciu jau yra? bigsmile.gif
Atsakyti