Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 06, 20:11)
As gavau. Ale teisybe raset, reikejo man siusti.
Nusipirkau perlito, tai gal pagaliau pasisesiu. Tik galvosukis, kad rusys nesusimaisytu.

Kada gavot? Dėl to kad rašiau į až, tai paskui pasijutau šiek tiek savanaudiška. Nei pažistu, nei ką. Apkrauti rūpesčiais. Jau voveriūkštis.. neturiu žodžių.
Perlito neradau, nusipirkau Shetelig vermikulito ir kokoso presuoto plytas. Laukiu.
Kad nesusimaišytų veislės nusipirkau daigyklą . 4,5 cm diametro apvalios skylutės.Jų 42. Dar ir padėklą tinkamą tai daigyklai nusipirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 06 kovo 2013 - 20:22
Aš pernai eilėmis sėjau ir skaičiukais susižymėjau, kad nesusimaišytų. O į užrašų knygutę užsirašiau kuris skaičiukas kokia veislė:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 06, 20:18)
Kada gavot? Dėl to kad rašiau į až, tai paskui pasijutau šiek tiek savanaudiška. Nei pažistu, nei ką.  Apkrauti rūpesčiais. Jau voveriūkštis.. neturiu žodžių.
Perlito neradau, nusipirkau Shetelig vermikulito ir kokoso presuoto plytas. Laukiu.
Kad nesusimaišytų veislės nusipirkau daigyklą . 4,5 cm diametro apvalios skylutės.Jų 42. Dar ir padėklą tinkamą tai daigyklai nusipirkau.

Taigi rasiau, kad man jokio skirtumo. Pasitikrinau berods sekmadieni. Manau, kad jusiskes paste voliojasi. Jei neatsiras, tai pasidalinsiu.
Astuonias pasisejau. Ner jegu daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 06, 21:05)
Taigi rasiau, kad man jokio skirtumo. Pasitikrinau berods sekmadieni. Manau, kad jusiskes paste voliojasi. Jei neatsiras, tai pasidalinsiu.
Astuonias pasisejau. Ner jegu daugiau smile.gif

Dėkui už gerą širdį. Bandysiu atkast savo siuntinėlį. Jei sekmadienį buvo Vilniuje, tai rytoj skambinsiu.
Atsakyti
Sveiki,atvažiuoju su pavėluotu traukiniu,kaži atsirastų dar norinčių pirkti sėklytes? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 03 07, 01:37)
Sveiki,atvažiuoju su pavėluotu traukiniu,kaži atsirastų dar norinčių pirkti sėklytes? blush2.gif  4u.gif

Aš taip pat prisijungčiau prie pavėluoto traukinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 03 07, 02:37)
Sveiki,atvažiuoju su pavėluotu traukiniu,kaži atsirastų dar norinčių pirkti sėklytes? blush2.gif  4u.gif

Prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 06, 21:23)
Dėkui už gerą širdį. Bandysiu atkast savo siuntinėlį. Jei sekmadienį buvo Vilniuje, tai  rytoj skambinsiu.

Nu tai ką paštininkai? Skambinot jau?
Atsakyti
Tai gal pasidarykit sąrašiuką kas kiek norės, jei ką galėsiu aš ir nupirkti 4u.gif
Atsakyti
Kas primins, kokiu tikslu kai persodinama, dedamas popierius? Ar kad šaknys eitų į šonus? Reik persodinti savo tinūtrus, vazonėlius didesnius pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 03 07, 15:27)
Kas primins, kokiu tikslu kai persodinama, dedamas popierius? Ar kad šaknys eitų į šonus? Reik persodinti savo tinūtrus, vazonėlius didesnius pirkau rolleyes.gif

dedamas ne popierius, o plastiko rutuliukas, čia kai nupjaunama šaknis, kad gražiau šaknys į šonus augtų ax.gif

Va porą mano bandymų pernai:
čia su rutuliuku dar:
user posted image
user posted image
user posted image
ir jau numėmus:
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 03 07, 16:45)
dedamas ne popierius, o plastiko rutuliukas, čia kai nupjaunama šaknis, kad gražiau šaknys į šonus augtų ax.gif

O tas grožis tai čia kame? Ar čia kad tvirčiau augtų?

Klausykit, kadangi aš visai netyčia šitas sėklas nusipirkau, tai padėkit man smile.gif Pasisėjau vakar pagal visas instrukcijas. O bet kam tą šaknį pjauti? Ir kada?

Ir dar, mūsų šitas paskutinis pirkimas, tai Adenium Obesum?
Atsakyti