Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

Noriu labai labai padekoti uz seklas, labai juokiausi gavusi. Na ir darbo reikejo ideti!!! Ar jau pasisejot gavusios?
Atsakyti
Nu va, jau daugiau nei savaite praejo, pasirodom vel rolleyes.gif
user posted image

Siandien ryte papurskiau daigelius ir ant palanges pastaciau, nes tokios saules praleist negalima (+ elektros taupymas biggrin.gif ), ir kaipmat nukrito kepures thumbup.gif Beliko dviems daigeliams pasivyti kitus smile.gif
Atsakyti
Gražus vaizdelis smile.gif 100 proc. daigumas, tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 04, 14:43)
Siandien ryte papurskiau daigelius ir ant palanges pastaciau, nes tokios saules praleist negalima (+ elektros taupymas biggrin.gif ), ir kaipmat nukrito kepures thumbup.gif Beliko dviems daigeliams pasivyti kitus smile.gif

Kada persodinsit?
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 04, 16:08)
Kada persodinsit?

Dar nezinau, gal po menesio, o gal anksciau. Bus matyt, ziurint, kaip augs toliau.
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 04, 15:43)
Nu va, jau daugiau nei savaite praejo, pasirodom vel rolleyes.gif

oi kokie gražūs daigeliai, taip ir norisi kuo greičiau pačiai sėti thumbup.gif
taip jau išėjo, kad savo sėkliukes tik šiandien pasiėmiau pašte doh.gif Nepaprastai maloniai nustebino kaip kruopščiai supakuotos, surašytos visos sėklytės thumbup.gif Voveriūkštis tiek darbo ir kantrybės įdėjo padėdama mums jas gauti doh.gif labai, labai dėkoju jai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi dar kartaą sakau AČIŪ už sėklas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šiandien galvoju pasėti. rolleyes.gif
Atsakyti
Jau pasejau savo seklytes, belieka laukti rolleyes.gif
Atsakyti
Ne šiųmetinis, bet kadangi pabudo, tai teko persodinti. Ramybės periodui sąlygų neturėjo schmoll.gif : kambaryje - per šilta, balkone - per šalta doh.gif
user posted image
Atsakyti
Rimmuse gražuoliukas...oi kaip žiedų sulaukt norisi bigsmile.gif doh.gif

o sėklos labai geros keleta pabėriau,bet žiūriu uodegytės jau lenda bigsmile.gif
Atsakyti
O aš dar negavau. schmoll.gif Einu porą kartų į dieną pažiūrėti, vis dar nėra. Jei rytoj nebus, skambinsiu į paštą. Gal tingi atvešti , nes čia 3 km nuo pašto.
Kaunas žiūriu gavo, Pajūris gavo, Šiauliai irgi laimingi. Įdomu kaip Vilnius, nes aš kaime prie to Vilniaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 06 kovo 2013 - 20:04
As gavau. Ale teisybe raset, reikejo man siusti.
Nusipirkau perlito, tai gal pagaliau pasisesiu. Tik galvosukis, kad rusys nesusimaisytu.
Atsakyti