Noriu labai labai padekoti uz seklas, labai juokiausi gavusi. Na ir darbo reikejo ideti!!! Ar jau pasisejot gavusios?
Nu va, jau daugiau nei savaite praejo, pasirodom vel

Siandien ryte papurskiau daigelius ir ant palanges pastaciau, nes tokios saules praleist negalima (+ elektros taupymas
), ir kaipmat nukrito kepures
Beliko dviems daigeliams pasivyti kitus

Siandien ryte papurskiau daigelius ir ant palanges pastaciau, nes tokios saules praleist negalima (+ elektros taupymas

Gražus vaizdelis
100 proc. daigumas, tai super

QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 04, 14:43)
), ir kaipmat nukrito kepures
Beliko dviems daigeliams pasivyti kitus 

Kada persodinsit?
QUOTE(Sparaxis @ 2013 03 04, 16:08)
Kada persodinsit?
Dar nezinau, gal po menesio, o gal anksciau. Bus matyt, ziurint, kaip augs toliau.
QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 04, 15:43)
Nu va, jau daugiau nei savaite praejo, pasirodom vel

oi kokie gražūs daigeliai, taip ir norisi kuo greičiau pačiai sėti

taip jau išėjo, kad savo sėkliukes tik šiandien pasiėmiau pašte

Aš irgi dar kartaą sakau AČIŪ už sėklas.
Šiandien galvoju pasėti.

Jau pasejau savo seklytes, belieka laukti

Ne šiųmetinis, bet kadangi pabudo, tai teko persodinti. Ramybės periodui sąlygų neturėjo
: kambaryje - per šilta, balkone - per šalta

Rimmuse gražuoliukas...oi kaip žiedų sulaukt norisi
o sėklos labai geros keleta pabėriau,bet žiūriu uodegytės jau lenda

o sėklos labai geros keleta pabėriau,bet žiūriu uodegytės jau lenda

O aš dar negavau.
Einu porą kartų į dieną pažiūrėti, vis dar nėra. Jei rytoj nebus, skambinsiu į paštą. Gal tingi atvešti , nes čia 3 km nuo pašto.
Kaunas žiūriu gavo, Pajūris gavo, Šiauliai irgi laimingi. Įdomu kaip Vilnius, nes aš kaime prie to Vilniaus...

Kaunas žiūriu gavo, Pajūris gavo, Šiauliai irgi laimingi. Įdomu kaip Vilnius, nes aš kaime prie to Vilniaus...
As gavau. Ale teisybe raset, reikejo man siusti.
Nusipirkau perlito, tai gal pagaliau pasisesiu. Tik galvosukis, kad rusys nesusimaisytu.
Nusipirkau perlito, tai gal pagaliau pasisesiu. Tik galvosukis, kad rusys nesusimaisytu.