Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(Rrina @ 2013 02 28, 22:04)
Enigm@, super  thumbup.gif mano mažesni, dar žalumos nesimato, šaknytės tik.

Svarbu, kad daigios seklos papuole thumbup.gif
Atsakyti
po tokių vaizdu tik apie sėklas ir begalvosiu.... bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
parašau ir čia, kad šiandien visoms išsiunčiau sėklytes biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane siandien vaizdai pasikeite, jau du daigeliai atsistojo, bei jau 9 seklos pradygo clap.gif
Atsakyti
Dėkui Enigm@ už patarimus thumbup.gif Reiks ir man sėti. Su pavasariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2013 03 01, 10:57)
Pas mane siandien vaizdai pasikeite, jau du daigeliai atsistojo, bei jau 9 seklos pradygo clap.gif

Koks daigumo procentas - t. y. kiek sėta ir kiek išdygo to džiaugsmelio ?
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 03 01, 12:07)
Koks daigumo procentas - t. y. kiek sėta ir kiek išdygo to džiaugsmelio ?

Sejau pradziai 10 seklu rolleyes.gif
Atsakyti
Jau gavau seklytes thumbup.gif
Dantiste Jusu seklytes taip pat pas mane
Atsakyti
aš taip pat jau gavau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
bandom pasirodyti blush2.gif mano mažesni, nei Enigmos, vistik šiluma jiems ypač svarbi, pas mane ne nuolat šildo radiatoriai... kažin jei kiščiau juos po kaitrine lempa??
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rrina: 03 kovo 2013 - 09:11
Rrina, taviskis jau vienas be kepures, o maniskiai dar visi su kepurem. O kas labiausiai dziugina tai 100% daigumas- visos 10 seklu pradygo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2013 02 28, 16:49)
Gal galit patarti, kokį žemių mišinį daryti, jei mėgstu perlaistyti?  blush2.gif

Svarbiausia padaryti kuo laidesnį, puresnį mišinį, pridėti daug perlito, jis tikrai nepakenks ir mažiau durpių. rolleyes.gif

QUOTE(amba41 @ 2013 02 28, 20:44)
Fantastika. Užveda vaizdelis. Tur būt ssenukuose yra perlito.

Perlito tikrai būna Ermitaže supakuoto į butelius, padėto prie trąšų ir kartais tenka pamatyti Žalioj totelėj. mirksiukas.gif

Smagiai prasideda pavasaris, su naujais sėjinukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jeigu ilgai nenukrenta sėklos, aš jas dažniausiai nulupu, nes kitaip būna ir nenukrenta, tik prieš tai reikia gerai sudrėkinti ir tada nuimti.
Atsakyti