Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(evers @ 2013 02 28, 11:25)
na gal pasirodysiu nekukli  blush2.gif bet jai voveriukstis nenori sėklų,tai pasirodysiu ne kukli manau mes pačios mielai jas išsidalinsime (bent aš už plius dar sėklų  4u.gif ) nes aš ir taip norėjau daugiau jų bet kai susimažint reikėjo tai susimažinau... ax.gif  kas užsisakinėjome merginos išsakykite savo nuomone...

supraskite mane teisingai, jei nuspręsite neparduoti, tai rasiu kitur pirkti. Pries metus buvau parsisiuntus, tai iš 10 sėklų 5 išdygo, bet tik 2 auga.
Atsakyti
QUOTE(mona4 @ 2013 02 28, 13:06)
supraskite mane teisingai, jei nuspręsite neparduoti, tai rasiu kitur pirkti.  Pries metus buvau parsisiuntus, tai iš 10 sėklų 5 išdygo, bet tik 2 auga.

va dėl to ir aš pasisėt daugiau noriu blush2.gif nes pas mane tas pats atranka vis vyksta,kiti neišgyvena ir tt....
viską suprantu ax.gif kažkaip kai parašo padovanot kažkam tai pagalvoju juk užsakymas darytas iš mūsų pinigėlių,tai ir sėklos mums lieka jai voveriukstis nenori,o gal kas daugiau pasiėmė gal dar atsiras pardavime jų. nieko įžeist nenorėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 02 28, 13:49)
va dėl to ir aš pasisėt daugiau noriu  blush2.gif nes pas mane tas pats atranka vis vyksta,kiti neišgyvena ir tt....
viską suprantu  ax.gif kažkaip kai parašo padovanot kažkam tai pagalvoju juk užsakymas darytas iš mūsų pinigėlių,tai ir sėklos mums lieka jai voveriukstis nenori,o gal kas daugiau pasiėmė gal dar atsiras pardavime jų. nieko įžeist nenorėjau  4u.gif

evers, įsiskaitykite į mano parašytus postus. Nenoriu, kad už jūsų pinigus man kažkas dovanotų. Aš pati galiu susimokėti. Už kiek nusipirkote, tai viską ir gausite. Manau, kad papūgų nešersite sėklomis biggrin.gif Aš PRAŠAU PARDUOTI, kurių niekas nepirko. Kadangi voveriukštis padarė jums didelį darbą, tai tie pinigėliai mano jai ir atitektų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Auginu adeniumą, kuriam jau beveik metai:
user posted image

Ir visgi sugalvojau, kad noriu pjauti viršūnę, kad kaudeksas augtų storesnis. Dabar adeniumo aukštis apie 16 cm. Pjaučiau kažkur ties pirmaisiais lapukais, kur matosi foto, 5-6 cm nuo žemės. O ta viršūnė man įsišaknytų, kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 02 28, 15:31)

Ir visgi sugalvojau, kad noriu pjauti viršūnę, kad kaudeksas augtų storesnis. Dabar adeniumo aukštis apie 16 cm. Pjaučiau kažkur ties pirmaisiais lapukais, kur matosi foto, 5-6 cm nuo žemės. O ta viršūnė man įsišaknytų, kaip manot?  g.gif

Kiek aš pjoviau, visada įsišaknyja, tik reikia šiltai laikyti, įstatytą į vermikulitą sausą.
Bet man kaudeksas labiau storėja, kai šaknį nupjaunu, o ne viršūnę g.gif
Atsakyti
Hmm.. Dabar visai pasimečiau g.gif O tai jeigu aš vienu metu nupjausiu ir viršūnę ir šaknį, tai augaliukui nebus per daug ir neužsilenks jis man g.gif Ar tada pjaunant šaknį palikti viršūnę? Bet maniškis ir nesišakoja visai.. O kiek daug šaknį galima patrumpinti?
Atsakyti
pas mane kaudeksas pradėjo storėt antrais metais, o viršūnę pjauname kad šakotųsi
Atsakyti
Aišku, ačiū už atsakymus 4u.gif
Tai gal šiemet pabandysiu nupjauti viršūnę ir stebėsiu kaip jis auga ir ar storėja ax.gif
Atsakyti
Gal galit patarti, kokį žemių mišinį daryti, jei mėgstu perlaistyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2013 02 28, 17:49)
Gal galit patarti, kokį žemių mišinį daryti, jei mėgstu perlaistyti?  blush2.gif

Gal drenaza i vazono apacia ir daugiau perlito, nes jis sugeria vandeni ir laiko ji, kol augalui neprireiks g.gif
Atsakyti
rodo uodegas jau ir manieji, pasėti šeštadienį drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrina @ 2013 02 28, 19:52)
rodo uodegas jau ir manieji, pasėti šeštadienį  drinks_cheers.gif

Maniskiai irgi sestadieni bigsmile.gif
Atsakyti