Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

O del dovanotu seklyciu, tai jei neklystu musu yra 10 tai visom po 3 papildomas iseitu 4u.gif Aisku jei visom taip tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 02 27, 19:17)
valio valio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
doh.gif  bet kad jos surūšiuotos,kaip norisi žinot ką augini,net nežinau nemalonu taip apsunkinti jus,aš labai norėčiau surūšiuotų  4u.gif

rūšiuot tai pabandysiu, žinau kad norisi žinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 02 27, 18:35)
O del dovanotu seklyciu, tai jei neklystu musu yra 10 tai visom po 3 papildomas iseitu 4u.gif  Aisku jei visom taip tinka ax.gif

Gal tai dovana Voveriuksčiui. Jei pati nenori auginti, tai kam nors padovanos.
Bent man tai per akis to, ką užsakiau. Tegul tik sugysta. Jei blogai digs, tai papildomos 3 nepadės.
Atsakyti
na kas dėl sėkliukių tai išties gal kokį 10 voveriukstis norėtų,o mums papildomai po 1 dasidėtų... 4u.gif
tiesa merginos tikiuosi neagituosite jos,kad jums atrinktu tokias ar tokias sėklas,pvz aš norėčiau visų po viena o kokiu klius po 2 nesvarbu man... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 27 vasario 2013 - 20:25
aš tai nenoriu, neužauginsiu aš jų tai net nebandysiu aš geriau iš kurios nors nupirksiu pas kurią praaugs biggrin.gif
ryt pradėsiu dalybas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 27, 20:53)
aš tai nenoriu, neužauginsiu aš jų tai net nebandysiu aš geriau iš kurios nors nupirksiu pas kurią praaugs  biggrin.gif
ryt pradėsiu dalybas  mirksiukas.gif

Nu ot zmogus atsidaves.. wub.gif Tuoj atsiusiu adresiuka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 27, 20:53)
aš tai nenoriu, neužauginsiu aš jų tai net nebandysiu aš geriau iš kurios nors nupirksiu pas kurią praaugs  biggrin.gif
ryt pradėsiu dalybas  mirksiukas.gif

Sveikos,

o, gal norite tą perteklių parduoti, su malonumu nupirkčiau. Ir tai būtų voveriukščiui šioks toks atlygis už darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mona4 @ 2013 02 28, 09:31)
Sveikos,

o, gal norite tą perteklių parduoti, su malonumu nupirkčiau. Ir tai būtų voveriukščiui šioks toks atlygis už  darbą smile.gif

Pritariu visom keturiom. Tai Voveriuksčio sėklytės. Jam(jai) pardavėjas atsiuntė.
Atsakyti
aš tikrai nepardavinėsiu, juk nemokamai pridėjo, galiu padovanot, kai padalinisu pažiūrėsiu kaip ten lieka, nes su tom sėklytėm prisideda dar dvi rūšys, bent jau aš taip suprantu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 28, 10:16)
aš tikrai nepardavinėsiu, juk nemokamai pridėjo, galiu padovanot, kai padalinisu pažiūrėsiu kaip ten lieka, nes su tom sėklytėm prisideda dar dvi rūšys, bent jau aš taip suprantu wink.gif

Aišku, jei visos pritartų, tai nematau nieko blogo. Jūs ir taip gerą darbą padarėte, kad užsakėte, išsiuntinėsite. O, jei gavote daugiau ir niekam nereikia sėklų (aš pavėlavau i Jūsų traukinį, kai užsakinėjote ), tai dar kartą pasikartosiu. Aš galiu nupirkti smile.gif
Atsakyti
Rrina, kaip ten seklytes? Is mano pasodintu 10vnt seklu, jau 7 su "uodegytem" rolleyes.gif
Atsakyti
na gal pasirodysiu nekukli blush2.gif bet jai voveriukstis nenori sėklų,tai pasirodysiu ne kukli manau mes pačios mielai jas išsidalinsime (bent aš už plius dar sėklų 4u.gif ) nes aš ir taip norėjau daugiau jų bet kai susimažint reikėjo tai susimažinau... ax.gif kas užsisakinėjome merginos išsakykite savo nuomone...
Atsakyti