Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

jeigu vasario 12d išsiuntė, tai dar tik 10 dienų praėjo, kai dar koks 20 dienų praeis, tada galėsim pradėt panikuot mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
man išsiuntė vasario 11, jau gavau 21d., ruošiuosi sėjai rolleyes.gif
Atsakyti
As jau pasejau 10 seklu pradziai, ziuresiu, kaip dygs rolleyes.gif

P.S. Rrina, dar karta didziausias ACIU aciuks.gif
Atsakyti
sulauksim ir męs.ir kibsim į sėją bigsmile.gif
Atsakyti
nėr už ką, dabar kad tik daigios būtų. Aš ir pradedu nuo 10 sėklų rolleyes.gif
Atsakyti
kokia neteisybė, nors gal šiandien buvo smile.gif
Atsakyti
Na tai visos tyliai laukiam vis dar? g.gif
Atsakyti
laukiam
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 26, 21:26)

drinks_cheers.gif Gal jau ant kitos savaites gausim.
Atsakyti
valiooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šiandien gavau sėklytes, pasistengsiu ryt poryt išsiųst 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
beje, merginos, sėklytės supakuotos po 5 vnt kiekvienos rūšies kaip suprantu, tai teks kažkaip dar ir pagal veisles dalintis ir kiek suprantu gavom dar 30 sėklyčių dovanų nes prie pakelio parašyta 110 pliu 15 sęklų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
parašykite adresus ir kokiu paštu siųsti registruotu ar ne.
ką daryt su rūšim ar surašyti ir rinksitės, nes gaunasi 25 pak po 5 sėklas, reiks tas papildomas sėklas irgi pasidalint kažkaip draugiškai
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 27, 18:03)
valiooo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  šiandien gavau sėklytes, pasistengsiu ryt poryt išsiųst  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
beje, merginos, sėklytės supakuotos po 5 vnt kiekvienos rūšies kaip suprantu, tai teks kažkaip dar ir pagal veisles dalintis ir kiek suprantu gavom dar 30 sėklyčių dovanų nes prie pakelio parašyta 110 pliu 15 sęklų  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

valio valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
doh.gif bet kad jos surūšiuotos,kaip norisi žinot ką augini,net nežinau nemalonu taip apsunkinti jus,aš labai norėčiau surūšiuotų 4u.gif
Atsakyti