Visi iš sėklų užauginti adeniumai turi kaudeksus. Pardavinėja pas mus dažniausiai ne sėtus iš sėklų, o įšaknydintas šakas, jie kaudeksų neaugina.
yra tokios kokoso durpės, dažniausiai pardavinėjamos briketais, kietos, jas išmirkius pasidaro purios durpės.
pavyzdžiui:
kokoso substratas
tikrai kaip sėti rugpjūtį labai nedideli, bet manau be auginimo po lempa pirmus metus, sunku išauginti žiemą didesnius.

yra tokios kokoso durpės, dažniausiai pardavinėjamos briketais, kietos, jas išmirkius pasidaro purios durpės.
pavyzdžiui:
kokoso substratas
tikrai kaip sėti rugpjūtį labai nedideli, bet manau be auginimo po lempa pirmus metus, sunku išauginti žiemą didesnius.

Taip jas reikia pamerkti, ten rašo instrukcijoj, nes kitaip jos kietos, iš to briketo apie 10litrų pasidaro.

atleiskite kad nesurašiau anksčiau iš kurių gavau pavedimus
Astersita-50 gavau
evers -30 gavau
Wilmaw - 10 gavau
*Amila* -20 gavau
Dantiste-30 gavau
amba41 -20s -gavau
Sparaxis -20 gavau
pažiūrėkite ar nei vienos nepraleidau
Astersita-50 gavau
evers -30 gavau
Wilmaw - 10 gavau
*Amila* -20 gavau
Dantiste-30 gavau
amba41 -20s -gavau
Sparaxis -20 gavau
pažiūrėkite ar nei vienos nepraleidau

pamaciau sarasa ir iskart pagalvojau, kad jau atkeliavo seklytes
po to tik perskaiciau

na žiūrėsim gal antradienį jau bus, nes pirmadieniais paštas nevežioja laiškų ir siuntinių
Papildyta:
gavau žinutę nuo siuntėjo
Hi,
Thank you for your payment.I've shipped your order on February/12/2013 from Thailand and attach with a Phytosanitary certificate come with your order too that use for through with your Customs. It generally takes 21 to 28 days to arrive depending on the destination but might take a little longer if the package is inspected by the Customs.Please be assured that your package will arrive soon.If you have any problem about time shipping or item please feel free to contact us before leave feedback thank you very much, Punjapon
žodžiu kiek suprantu siuntinys eina per muitinę tai užtruks kažkiek
Papildyta:
gavau žinutę nuo siuntėjo
Hi,
Thank you for your payment.I've shipped your order on February/12/2013 from Thailand and attach with a Phytosanitary certificate come with your order too that use for through with your Customs. It generally takes 21 to 28 days to arrive depending on the destination but might take a little longer if the package is inspected by the Customs.Please be assured that your package will arrive soon.If you have any problem about time shipping or item please feel free to contact us before leave feedback thank you very much, Punjapon
žodžiu kiek suprantu siuntinys eina per muitinę tai užtruks kažkiek

Gal yra naujienu del seklyciu?

šiandien buvau pašte tai dar jokių žinių, siuntinuko nėra

Taigi jums jaudintis dar tikrai nevertėtų, iš Tailando sėklos dažnai keliauja apie mėnesį laiko, kartais ir ilgiau dar.
Tokia mano patirtis

Tokia mano patirtis

QUOTE(Migmig @ 2013 02 22, 19:42)
Taigi jums jaudintis dar tikrai nevertėtų, iš Tailando sėklos dažnai keliauja apie mėnesį laiko, kartais ir ilgiau dar.
Tokia mano patirtis

Tokia mano patirtis

bet zinot, visada norisi greiciau