Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

ryt surašysiu iš ko gavau pavedimus.
iš ryto žiūrėjau nebuvo jokių naujienų o va dabar pažiūrėjau jau išsiųsta, valioo, jei viskas gerai tikiuosi po savaitės kokios gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 02 12, 15:57)
koks auginimo būdas...

primena mangrovės medžius per atoslūgį biggrin.gif bet kažkaip nesižiūri g.gif
Atsakyti
merginos kiek viena seklyte kainuoja? ir kokius mokescius dar reik priskaiciuot. nzn kiek voveriuksciui pinigeliu pervest blush2.gif
Atsakyti
Viena seklyte 0.37ct. + siuntimo islaidos
Atsakyti
ir dar pridėt reikia banko nuskaitoma mokestį 1,40lt seb,swe 0,80
Atsakyti
Dar už atsiuntimą.
Atsakyti
kiek siuntimas kainuoja?
Atsakyti
Sveikos merginos jungiuos ir as i jusu bureli 4u.gif cia mano adeniumai sodinti rugpjuti, bet paziurejus i jusu augintinius tai maniskiai labai jau mazi. Is kitos puses dziaugiuos kad isvis sudygo.Pasodinau tas seklytes nusipirkus net nezinodama kaip sias gelytes augint, tik labai jos patiko smile.gif dabar skaitau jusu foruma nuo pradziu, mokinuos biggrin.gif bandau issiaiskint i kokia zeme sodint,dabar auga kaktusu bet tuoj reiks persodint
user posted image
Atsakyti
ir mano pernai sodinti ne ką didesni smile.gif
Atsakyti
tai tada gerai biggrin.gif geda klaust bet nelabai suprntu ka reiskia gelytes is sakos be kaudekso( cia pirmam puslapy perskaiciau) blush2.gif dar tik bandau su jom susipazint

Atsakyti
''iš šakos '' tokie dažniausiai būna pirkt mūsų prekybos centruose ,jie neturės to storo pilvuko,yra mano 23psl,iš šakos auginamas...
Atsakyti
aisku doh.gif aciu
Atsakyti