Man atrodo jūs taip neužakcentuokit tų pilnavidurių. Kad taip pražys, tikimybė labai maža, beto visur čia išvis nėra garantijos, kad tos sėklos bent kiek atitinka, tai kas pavaizduotą. Esu ir pati pirkus tokių miksų ir tikrai matėsi, jog sėjinukai visi skirtingi, nors rašo, jog ta pati rūšis. tai tik įrodo, jog garantijos nėra. Beto reikia labai atkreipti dėmesį į spalvas, kai kurios būna labai nenatūralios ir paryškintos fotoshopu. Čia tik mano patirtis.
Galit atkreipti dėmesį, kad ten jūsų nuorodose, žemiau, kur parodyta daug žydinčių adeniumų, kažkodėl pilnavidurių išvis nėra

o juk logiška būtų rodyti daug žydinčių pilnavidurių adenumų, bet matyt ne skiepytų jų pasitaiko retai. Tik tiek, kad man gražu ir patys paprasčiausi žiedai.
Aš tik tikiuosi, kad iš pasiliktų adeniumų bent skirtingų spalvų pražys.
Tiesa, iš vieno gamintojo esu pirkus tikrai neblogų sėklų, bent matėsi, kad tos pačios rūšies augaliukų lapai vienodi, kotelių spalva vienoda. bet tik laikas parodys, kaip žydės.
Dar žinokit, kad sėti reikia kuo greičiau, kai gausit, nes jų daigumas priklauso nuo šviežumo. Ir esu pastebėjus, kad šviežiausios sėklos būna rudenį.
Įkeliu parodyti savo kokį penktadalį kolekcijos.

Tie kur be lapų stovi šaltai, o visi kiti šiltai, todėl jau auginasi lapus.
Ir šiuo metu mane labiausiai žavi mano mini size adeniumai