Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

ka tik prapjoviau koudeksa,vis tik buvo rudas,tad teko atisiveikinti su juo,nupjoviau kaip migmig sakete iki zalios vietos,tai nekas ir teliko,istaciau i vermikulita ir apdengiau,bet dar viena bedele nelabai turiu kur siltai pastatyti verysad.gif
jei pasisektu kada mazdaug galima tiketis kad isleis saknis?
turiu ar tris maziukus sodintus balandzio menesi,bet jie kazko visai pas mane neauga,kaip atrode budami vieno menesio taip jie atrodo ir dabar,tik dabar dar ir lapeliai sudziuve itariu kad greit baigsis mano adeniumu auginimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutita: 31 sausio 2013 - 12:09
Po kokio mėnesio jau manau, matosi, pradeda augti lapeliai, ir tvirtai stovi.

Jeigu neauga, bet neminkštėja, tikrai nepergyvenkit, tuoj jau pavasaris ir pradės augti. visgi dabar žiema, jie ir turėtų miegoti. Ir pavasarį bus galima persodinti ar bent patręšti, o dar geriau būtų pamatyti nuotraukas, lengviau tada patarti.

Na bet kolkas svarbu neperlaistyti ir išlaukti šilumos.

aš irgi turėjau tokį kuris neaugo, kol nemokėjau auginti, per du metus nei kiek nepaaugo, tada pastačiau po lempa ir atsigavo, dabar vejasi kitus. mirksiukas.gif
Atsakyti
aha maniškiai trys mazgiai yra, tik kaudeksiukai pastorėjo, o ketvirtas tai toks dičkis prieš tuos tris atrodo ūgtelėjęs jau, bet man tai įdomiausia kad jie normaliai pradėjo augti rugpjūčio mėn biggrin.gif
Atsakyti
Maniškius pirmamečius sėjinukus apipuolė greičiausiai skydamariai, maži, balkšvi vabaliukai. Kiek galėjau apšluosčiau, nors vos sugraibiau tuos mažyčius adeniumu lapelius ir palaisčiau su Actara. Ir iš kur tie vabalai atsiranda, jokio naujo augalo į namus nebuvau atsinešus nuo vasaros.. Tarsi iš niekur išlindo.. unsure.gif
Atsakyti
kokie vaizdai bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
nu seilė iki žemės nutįso, nerealiai atrodo, bet amžiaus jau ie turi man atrodo, nes kaudeksiukai rimtesni
Atsakyti
wub.gif nieko, ir mes kada nors tokių vaizdų pas save sulauksim irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir aš tikiuosi bent jau iš vieno nes kiti trys tokia mazgiai biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, ir susidomejau ir as siais groziais,kur butu galima gauti seklu? kaip suprantu lietuvoje ju niekur nepardavineja.
Atsakyti
pirkite paaugintus augaliukus bus paprasčiau smile.gif šiame forume pardavinėja
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2013 02 02, 19:26)
kokie vaizdai  bigsmile.gif
user posted image

Grazu ziureti bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Grazus vaizdai wub.gif Ar man atrodo, ar jie visi skiepyti? Idomu, ar nuo to kas nors pasikeicia? Ar greiciau pradeda augti? g.gif

Beje, Migmig, aciu tau dar karta 4u.gif Radau perlita ir vermikulita ten, kur ir sakei aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 02 vasario 2013 - 23:02