Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

QUOTE(Migmig @ 2012 12 10, 19:23)
O aš va noriu pagirti, kelis savo adeniumus aš esu padovanojus močiutei. taigi vienas jų, kuriam dabar apie 9-10mėn auginasi pumpuriukus. Nuotraukos neryškios, nes fotografuota skubant ir telefonu, bet pumpuriukai matosi. thumbup.gif

thumbup.gif
o kas ten lapams atsitikę? pas mane panašiai darosi, tai galvojau gal erkutės unsure.gif ir nupurškiau su Schultz insekticidu, bet vistiek kai kurių galai ruduoja g.gif
Atsakyti
O aš anksčiau laiko nebesigirsiu jau, nes taip tie pumpurėliai ir nesusprogo pas mane, o tik nudžiuvo verysad.gif Tikiuosi, kad Jūsiškai sužydės thumbup.gif
Atsakyti
Su šventėm, mielosios ir laukiam sėjinukų žiedų user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2012 12 10, 21:12)
thumbup.gif
o kas ten lapams atsitikę? pas mane panašiai darosi, tai galvojau gal erkutės unsure.gif ir nupurškiau su Schultz insekticidu, bet vistiek kai kurių galai ruduoja g.gif

Tik dabar kilo noras parašyti doh.gif
Taigi manau, jog čia kaltos ne erkės, nes tada ne tik galai ruduotų, bet įvairiose vietose.
Manau, kad čia gali būti pasikeitusi aplinka, arba kokių nors medžiagų trūkumas, o gal kaiptik perdaug. mano keliems irgi taip buvo, bet taip ir neatradau dar priežąsties. rolleyes.gif

o dar kaikas. Ogi pasisėjau Adenium obesum mini size miksą. ir mane labai džiugina jie, nes auga kolkas tikrai kitokie, labai mažuliukai,kompaktiški, lapukai apvalūs. Va poras nuotraukų.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
verysad.gif o man numirė mano vienintelis arabicum...toks gražus augo pasididžiavimas buvo,numetė vaikai nuo palangės persodinau,ir nunyko tiesiog verysad.gif liko tik obesumai pas mane...
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 01 10, 20:30)

o dar kaikas. Ogi pasisėjau Adenium obesum mini size miksą. ir mane labai džiugina jie, nes auga kolkas tikrai kitokie, labai mažuliukai,kompaktiški, lapukai apvalūs. Va poras nuotraukų.

kokie gražus augaliukai! wub.gif
maniškem ir ruduoja lapai, bet pavasariui atėjus viskas grįžta Į vėžes.

Migmig, visi jūsų augaliukai puikiai auga (TTT)
Ačiū !
Ir kada tie šalčiai baigsis? blush2.gif
Atsakyti
Vakar varčiau nuotraukas ir radau savo tinūtrus ,turbūt, prie 3-4 m. fotkintus.Gražuoliai buvo:
user posted image

Bet,kaip kažkada rašiau,juos užpuolus kažkokia zaraza,dabar tragiškai atrodo,kažkokie baiduokliai(kaip mano dukra vadina):
http://public.fotki....i/dsc-1277.html
Atsakyti
O matosi kokių kenkėjų ar į ligą panašu? g.gif gal jie tiesiog žiemoja smile.gif maniškiai kai kurie irgi taip atrodo, lapus numėtę, kai kurie nudžiovinę lapus, bet nenumėtę. Vieną kur turiu didelį iš šakelės, be kaudekso, tai tas išvis stagaras, turi tik po vieną-du mažyčius lapelius viršūnėse biggrin.gif laukiu pavasario, kad apgenėt, bandysiu šakeles įšaknydint. Dar labai noriu pabandyt sujungti du kamienus biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane irgi tokie buvo be lapu, bet jau bunda leidzia lapelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 01 24, 13:42)
O matosi kokių kenkėjų ar į ligą panašu? g.gif gal jie tiesiog žiemoja smile.gif

dabar tai taip,žiemoja. Prieš tai,lapai susisukę,susitraukę. Dabar jie pas tėvus,ten nors saulės gauna,reiks kada pažiūrėt kaip atrodo,gal jau aleliuja... Reiks gal persodint vėliau.
Apie kiekvieną augalą,manau,reik susirinkt žinių, neužtenka vien ,kad pastatai šviesiai ir palieji retkarčiais rolleyes.gif Vis gi ,tropikų augalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 24 sausio 2013 - 16:35
Mano maziai irgi bunda. As ziopla, gruodi juos perdziovinau doh.gif radau susiraukslejusius, iki siol keli tokie liko. Labai laukiu pavasario del savo geliuku...
Atsakyti
Turiu tik vieną, bet šis lapų nenumėtė. Vienas kitas lapelis iš apačios nugelto, nuskabiau. Žiūriu, kad jau ir viršūnėse lyg maži lapeliukai lenda. Žiemojo ant palangės kur +16 temp. Laisčiau vieną kartą per dvi savaites.
Atsakyti