Tos sėklos tikrai prastos buvo.. nes vienas ale auga black swan, kitas miniukas nei ten nei ten, stovi užsispyręs ir nieko. Iš vakar vakare gautas va auga sau, šakojasi, pilvuką paaugino. matyt patiko šaknyčių pakirpimas ir trašos
Mano zadetos foto

vijoleta20, grazus mazgiai ir didckiai
Mano vienas mazuju beveik visus lapus pradejo mesti, nzn kas yra jam, gal pasalo, stovi ant palanges, o ten langas kartais atidaromas
Nes tas dziuvimas toks ne sausas, lyg putu lapas, nemoku paaiskinti. Ikisau i maisiuka, tai kol kas lyg sustojo, nauju lapu nemeta, lieju labai retai, tai ne cia priezastis. O kitas mazgis pradejo minksteti, bet paliejau irgi i maisiuka ikisau, lyg atsigavo, sitas visus lapus turi ir net nesiruosia mesti ju. Didciai irgi jau pradejo po kelis lapus dziovinti.
Kaip pas kitas, ar meta jau lapus?

Mano vienas mazuju beveik visus lapus pradejo mesti, nzn kas yra jam, gal pasalo, stovi ant palanges, o ten langas kartais atidaromas

Kaip pas kitas, ar meta jau lapus?
Maniškis irgi po lapelį vis atsikrato ...
Bet aš spėju, kad tai šviesos trūkumas - papildomo apšvietimo neturiu, o dienos gana niūrios

Va manieji, tik nelabai tvarkingai sudėti, bet dauguma jau be lapų

tik vienas, pats seniausias su lapais stovi

tik vienas, pats seniausias su lapais stovi

Pas jus ziuriu taip pat zemes gausiai maisytos su perlitu. Mano taip pat, bet per vasara visai nepaaugo, o dabar ant radiatoriaus su gaubtuvu auga ir net negalvoja apie lapu metima. Kazkaip jiems laikas susimaises..
QUOTE(Reeeeee @ 2012 11 26, 16:38)
... dabar ant radiatoriaus su gaubtuvu auga ir net negalvoja apie lapu metima. Kazkaip jiems laikas susimaises..
O ko jai ilsėtis, jei šilta?

Ramybes periodas pas juos vasara
tai ziema augima bent taip pavyksta skatinti... Pasiziuriu kaip kitu merginu paaugo, o maniskiai et kad nelabai

Wilmaw, labai smalsu kaip tas vandeninis tinūtras laikosi?
Pas mane jaučiu pusė išgaiš
Ypač jaunesni, vasarą sėti sunkiai laikosi... kažkokie lapai suglebę ir niekaip nenusprendžiu ar čia jau laistyti ar atbulai jau nupuvo

Pas mane jaučiu pusė išgaiš

QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 11 28, 17:27)
Laikosi laikosi

O aš va noriu pagirti, kelis savo adeniumus aš esu padovanojus močiutei. taigi vienas jų, kuriam dabar apie 9-10mėn auginasi pumpuriukus. Nuotraukos neryškios, nes fotografuota skubant ir telefonu, bet pumpuriukai matosi.

Migmig fantastika
koks čia gal pavadinimą turi?...
o kažin kaip tas adeniumas laikosi kuris auginosi pumpurus,naujienų jokių

o kažin kaip tas adeniumas laikosi kuris auginosi pumpurus,naujienų jokių