Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

Tos sėklos tikrai prastos buvo.. nes vienas ale auga black swan, kitas miniukas nei ten nei ten, stovi užsispyręs ir nieko. Iš vakar vakare gautas va auga sau, šakojasi, pilvuką paaugino. matyt patiko šaknyčių pakirpimas ir trašos
Atsakyti

Mano zadetos foto 4u.gif kur Vakarvakare seklos neturetu kilti abejoniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
vijoleta20, grazus mazgiai ir didckiai thumbup.gif

Mano vienas mazuju beveik visus lapus pradejo mesti, nzn kas yra jam, gal pasalo, stovi ant palanges, o ten langas kartais atidaromas g.gif Nes tas dziuvimas toks ne sausas, lyg putu lapas, nemoku paaiskinti. Ikisau i maisiuka, tai kol kas lyg sustojo, nauju lapu nemeta, lieju labai retai, tai ne cia priezastis. O kitas mazgis pradejo minksteti, bet paliejau irgi i maisiuka ikisau, lyg atsigavo, sitas visus lapus turi ir net nesiruosia mesti ju. Didciai irgi jau pradejo po kelis lapus dziovinti.

Kaip pas kitas, ar meta jau lapus?
Atsakyti
Maniškis irgi po lapelį vis atsikrato ... unsure.gif Bet aš spėju, kad tai šviesos trūkumas - papildomo apšvietimo neturiu, o dienos gana niūrios g.gif
Atsakyti
Va manieji, tik nelabai tvarkingai sudėti, bet dauguma jau be lapų rolleyes.gif
user posted image
user posted image

tik vienas, pats seniausias su lapais stovi bigsmile.gif
Atsakyti
Pas jus ziuriu taip pat zemes gausiai maisytos su perlitu. Mano taip pat, bet per vasara visai nepaaugo, o dabar ant radiatoriaus su gaubtuvu auga ir net negalvoja apie lapu metima. Kazkaip jiems laikas susimaises..
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 11 26, 16:38)
... dabar ant radiatoriaus su gaubtuvu auga ir net negalvoja apie lapu metima. Kazkaip jiems laikas susimaises..

O ko jai ilsėtis, jei šilta? mirksiukas.gif Ramybės periodu temperatūra turėtų būti 10-15C Kažin ar ant radiatoriaus tik tiek g.gif
Atsakyti
Ramybes periodas pas juos vasara biggrin.gif tai ziema augima bent taip pavyksta skatinti... Pasiziuriu kaip kitu merginu paaugo, o maniskiai et kad nelabai
Atsakyti
Wilmaw, labai smalsu kaip tas vandeninis tinūtras laikosi? bigsmile.gif

Pas mane jaučiu pusė išgaiš doh.gif Ypač jaunesni, vasarą sėti sunkiai laikosi... kažkokie lapai suglebę ir niekaip nenusprendžiu ar čia jau laistyti ar atbulai jau nupuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Debesiuke* @ 2012 11 28, 17:27)
Wilmaw, labai smalsu kaip tas vandeninis tinūtras laikosi?  bigsmile.gif

Laikosi laikosi bigsmile.gif dabar meta lapus ir maziau laistau, na palaikau tik dregme, nes vanduo netaip greitai susigeria ir temperaturos kaita yra. Baisu, kad nesuputu. Tures jau 4 sakas (neskaitant pagrindines) bigsmile.gif
Atsakyti
O aš va noriu pagirti, kelis savo adeniumus aš esu padovanojus močiutei. taigi vienas jų, kuriam dabar apie 9-10mėn auginasi pumpuriukus. Nuotraukos neryškios, nes fotografuota skubant ir telefonu, bet pumpuriukai matosi. thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Migmig fantastika bigsmile.gif koks čia gal pavadinimą turi?...
o kažin kaip tas adeniumas laikosi kuris auginosi pumpurus,naujienų jokių g.gif
Atsakyti