Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

Geras bigsmile.gif Labai įdomu, kaip toliau jam seksis augti thumbup.gif
Atsakyti
O aš jaučiu busiu per anksti pasigyrus su žieduku sad.gif
Nes kaip stovėjo, taip stovi iki šiol tas žiedukas sad.gif(
Atsakyti
na gal išsiskleis kaip nors, šaltoka jau dabar ir saulės nėra, sunku žiedui skleistis
Atsakyti
Kad jie šiltam kambaryje stovi, o ir kai pašyla būna karšta g.gif bet matyt, kad nesuspėjo išskleist žiedukų :(na bent tokia paguoda, kad jis tai sugeba biggrin.gif
Atsakyti
Kiek pastebėjau pumpurai auga labai ilgai ir lėtai, bet poto ilgai žydi, manau turėtų pražysti, nebent sąlygos pasikeitė. rolleyes.gif
Atsakyti
sakot? bigsmile.gif Nu tikiuosi, kad taip ir bus 4u.gif o viskas išliko kaip ir buvę smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu dvi naujienas, gera ir ne visai.
Vakar sejau seklas (4vnt, 2 vienos rusies, 2 kitos) is ju:
Gera naujiena: jau islindo du adeniumai skirtingu rusiu. Vienas is ju jau be kepureles.
Bloga naujiena: abu albinosai verysad.gif Skaiciau, kad tokie ilgai negyvena, bet dar yra viltis, kad gal dar pazaliuos unsure.gif arba bus variegatiniai wub.gif
Atsakyti
Man buvo, kad vienas išdygo pavėluotai ir toks šviesiai žalias. Tai ir dabar vargšelis vargsta, kai kiti jau stipriai paaugę... Jaučiu per žiemą numarinsiu pusę savo adeniumų doh.gif
Atsakyti
As irgi toki viena turiu, is 10 seklu isdygo 2 normaliai, kitos seklos supuvo, o trecias, tai nedygo, as jau prakrapciau pati paziuret kas viduj, ir palikau tokia pralupta sekla, nes viduj buvo balta, tada ji man sudygo, bet tas adeniumas jau toks varganas, sviesiai zalias, niekaip 5 lapuko neisleidzia, net nera ko lygint su kitais dviem doh.gif Ismest gaila, tai stovi, jei neistemps per ziema, ir gaila nebus smile.gif
Atsakyti
O maniskiai vakar buvo pieno baltumo, siandien jau geltoni. Nezinau, kas cia su jieis, bet vis gi tikiuosi, kad viskas bus gerai. unsure.gif
Atsakyti
Enigm@, bet pas jus kaip greit sudygo, gal dar pazaliuos. Mano ta uzkezele sekla visa menesi ar net daugiau nedygo, kol neprakrapsciau. O tie kiti kai dygo irgi lyg pirma diena diegelis baltas buvo, po to gavo saules ir pazaliavo.
Atsakyti
Pati nustebau, kad taip greit sudygo, kitos dvi seklos tik pradeda rodyti gyvybes zenklus, gal nors tos dvi bus zalios rolleyes.gif
Atsakyti