Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adenium)

Koxamte, kokie grazus medeliai wub.gif O vienas dar ir toks sakotas wub.gif
Atsakyti
Migmig, ne i tema, bet pamaciau, kad turi labai didele ir grazia kaktusu ir sukulentu kolekcija wub.gif Gal kartais turi ir zinai is kur galima gauti euphorbija obesa?? blush2.gif
Atsakyti
na aš kažkaip nenoriu,kad ten šaknys augtu tiesiai gilyn į žemę...norisi kažko raityto ar šakoto rolleyes.gif ,tai persodindama pasukioju,kitur akmenuką pakišu,kitur dar ką nors..žiūrėsiu,kaip bus...kiek persodinėjau dviems vienodai nedarydavau,tai visi visaip .. rolleyes.gif
Atsakyti
o aš noriu patarimo, tuos, kur iš sėklų pavasarį sodinau, palikt vienam vazone ar išskirstyti? Vietos kaip ir yra unsure.gif
Atsakyti
Aš esu iš Jūsų įsigijus. Sausį augaliukui bus metai, kada laukti man žiedų ax.gif

QUOTE(Migmig @ 2012 10 21, 23:10)
NA labai gražūs adeniumai thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aš irgi persodinu, kai jau šaknys lenda iš apačios rolleyes.gif

Atsakyti
aš šiemet sėtų neliesių..jai senesniems nepatiko,tai bijau kad mažyliai nenumirtų unsure.gif nes visų bene po 1 teturiu...
Atsakyti
Persodinau si savo augintini biggrin.gif ir stai kokios saknys dvi stambios grazei sukasi bigsmile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 23 spalio 2012 - 12:54
Nuplovei šaknis? g.gif aš kiek žinau nelabai galima plauti...reikia tik pasalinti nupuvusias saknis ir viskas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 10 22, 00:24)
Migmig, ne i tema, bet pamaciau, kad turi labai didele ir grazia kaktusu ir sukulentu kolekcija wub.gif  Gal kartais turi ir zinai is kur galima gauti euphorbija obesa?? blush2.gif

Ačiū blush2.gif cool.gif thumbup.gif
Man atrodo turiu dar viena Euphorbia obesa pardavimui, bet per až.

QUOTE(SmilgaS @ 2012 10 22, 17:43)
Aš esu iš Jūsų įsigijus.  Sausį  augaliukui bus metai, kada laukti man žiedų  ax.gif

Tai va pas jau pusantrų metų augaliukai krauna žiedus, gal ir pas jus kitą vasarą pražys, nes labiausia tikėtina žiedų sulaukti vasarą cool.gif . Mano dar nei vienas pumpurų nekrauna rolleyes.gif

QUOTE(Koxamte @ 2012 10 23, 14:43)
Nuplovei šaknis?  g.gif  aš kiek žinau nelabai galima plauti...reikia tik pasalinti nupuvusias saknis ir viskas.. g.gif

Kiek atsimenu, šitas auginamas vandenyje, eksperimentinis bigsmile.gif
Atsakyti
Nemanau, kad labai jau jam bus blogai ... biggrin.gif Taip sis eksperimentinis, siuo metu laikau visada dregnai bent jau, aisku per savaite koki karteli saknis paskandinu vandenyje pilnai bigsmile.gif ziuresim kas iki pavasario bus su juo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar ir taip galima su jais? bigsmile.gif
Jetau...perlaistai supūva, o čia vandenį auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 10 23, 23:23)
Dar ir taip galima su jais?  bigsmile.gif
Jetau...perlaistai supūva, o čia vandenį auga biggrin.gif

Na taip, ten ziupsnelis zemiu yra, kad negriutu, bet pagrindas vandeniukas ir tikrai gan greitai jis ji sugere. Ir sis adeniumas nepjautas ir skojasi pats savaime bigsmile.gif
Atsakyti