Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

http://www.maximafot...s-163.tp-1.html
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 01, 21:55)
biški OT: kaip smagios tos judančios nuotraukos  biggrin.gif

http://www.hongkiat....og/cinemagraph/

o kaip cia jas padaro? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Metus lankiausi tik pasyviai smile.gif
Atsakyti
sveikos,

na ir aš noriu parodyt vieną foto "emocijų" temai (man labiau patiktų, kad berniukas būtų basas, bet kaip yra, taip jau yra...) . Laukiu pastabų, kritikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 01, 18:11)
hmz.. savaitės turi po dešimt su puse dienų? biggrin.gif

p.s. 21 - 23 d. savaitgalį aš negaliu. intensyvus socialinis gyvenimas biggrin.gif

g.gif Kažkaip skirtingai matyt savaites skaičiuojam smile.gif Aš tai nuo pirmadienių. Žodžiu, pirma savaitė bus 09-03 - 09-09, antra 09-10 - 09- 16. Reiškias, čia tos dienos, kurios tamstai netinka. Vadinasi, trečia savaitė jau būtų tikusi, t.y. nuo 17 dienos. Vat tos savaitės penktadienis ir yra 21 diena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Endži @ 2012 09 02, 18:36)
o kaip cia jas padaro? g.gif  bigsmile.gif

Praeitoje temoje kažkuri mergina buvo įdėjusi nuorodą į PS pamokas. Aišku, ten buvo apie judantį tekstą, bet principas tas pats manau.
http://liepaitesphotoshop.blogas.lt/

QUOTE(Diancikas @ 2012 09 02, 18:57)
Sveikos  4u.gif

Sveika 4u.gif
QUOTE(mamagute @ 2012 09 02, 19:02)
sveikos, 

na ir aš noriu parodyt vieną foto "emocijų" temai (man labiau patiktų, kad berniukas būtų basas, bet kaip yra, taip jau yra...) . Laukiu pastabų, kritikos 4u.gif

Toks svajingas, susimąstęs vaikas, žavu, tik tas balkis tiesiai iš galvos kažkaip nelabai, bent kiek kitu rakursu, ar kokiu 20 cm kairiau sėdėtų...
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 09 02, 19:12)

tik tas balkis tiesiai iš galvos kažkaip nelabai, bent kiek kitu rakursu, ar kokiu 20 cm kairiau sėdėtų...

dažniausiai tokius dalykus pastebiu, bet šįkart tas visai nekrito man į akis biggrin.gif
ačiū už nuomonę smile.gif
Atsakyti
oij prisijuokiau beskaitant biggrin.gif linksma čia pas jus lotuliukas.gif

QUOTE(mamagute @ 2012 09 02, 18:02)
sveikos, 

man toks vaizdas susidarė, kad bet kokia nuotrauka kurioje matosi veidas, tinka emocijų temai..
Atsakyti
ND2 ph34r.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 02, 14:07)
o USB raktą arba vyrą turi? jei turi USB raktą, įsimesk į jį foto ir nešk spausdint. jei turi vyrą, paklausk jo, ką daryti.

QUOTE(egzotika117 @ 2012 09 02, 14:13)
Nu suprantu, kad juokinga, bet kad as rimtai sakau niekaip be programos neeina irasyti i cd.  smile.gif  USB nera, jei tureciau jau senai buciau imetus i ji ir nesus i fotosalona.  smile.gif  Vyro irgi neturiu  blush2.gif  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif Nepykite, bet tikrai labai juokingas dialogas gavosi lotuliukas.gif

QUOTE(Diancikas @ 2012 09 02, 17:57)
Sveikos  4u.gif

Sveika 4u.gif As jau beveik emiau manyti, kad gal nebegrizai is tos keliones... cool.gif Parodyk ka nors, kad jau sugrizai is pogrindzio mirksiukas.gif

As penktadieni daug laiko praleidau oro uostuose. Antrajame nusipirkau Wanderlust zurnalo foto prieda - "Take Better Travel Photos". Pilna visokiu super naudingu patarimu, pvz. kaip fotografuoti siaures pasvaiste rolleyes.gif Bet man labiausiai patiko dvieju puslapiu paaiskinimas, kaip skaityti nuotraukos histograma. Pirmakart radau histogramos paaiskinima, kuri supratau ir kuris gal net naudingas buvo. Nes iki siol tai man histograma buvo tamsus miskas. Angliakalbes uzsienietes, pavartykit ta zurnala, jei kur uztiksit - gal ir jums patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 09 02, 18:58-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 09 02, 18:58)

ė, nu neišdidirbinėk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 02, 20:07)
ė, nu neišdidirbinėk  lotuliukas.gif

neužskaitai? ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 02, 19:49)
man toks vaizdas susidarė, kad bet kokia nuotrauka kurioje matosi veidas, tinka emocijų temai..

na mano manymu " susimąstymas" ir yra emocija.... o gal ir klystu g.gif ... bet kuriuo atveju iš klaidų mokomės smile.gif Atsiprašau, kad teršiu temą blush2.gif Svajone, parašyk, kokias foto priskirtum emocijų temai 4u.gif Išties labai įdomu išgirst tavo nuomonę smile.gif
Atsakyti