Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Stikline, patiko smilgos.

Maggie autoportretas paskutinis idomus. Saunuole. Uzsispyrus. Smagu matyti naujus tavo atradimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 13:57)
Parasyta, kad individualus mokymai, po viena:)Siaip noreciau, bet kaina uzkelta tikrai per stipriai.
O čia jau kiekvienas nusistato vertę. Žinai mano nuomonę šia tema biggrin.gif Sako pleputės, kad norinčių pas jį atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 06, 14:05)
O čia jau kiekvienas nusistato vertę. Žinai mano nuomonę šia tema biggrin.gif  Sako pleputės, kad norinčių pas jį atsiranda smile.gif

Tai aisku, kad atsiranda.Jei butu 10K, vistiek atsirastu.
As tik kalbu, kad ne mano kukliai kisenytei.Na pas mane du vaikai, Oksfordui taupau biggrin.gif
Atsakyti
labas....

Vel taspats... Juk sakiau posaki, su d..... gincytis tas pats, kas su pliku pesiotis....

Stiklines foto.... WUB!

Crystalica, saunuole, paskutinis ND!! SUPER!!

O as po uzupi isiruosiau...pradejo lyt, nu keli kadrai ir fsio.. ir tie ... aj.... nesiseka... rolleyes.gif

Nesuprantu, ar as slabnda ar cia kiti rankas atkale, nu vos nulaikau ta fotika, tai jei dadet FF dsr blykste ir gripa, tai zeme vilkciau...

beje pasiguosiu, taip bromoj graziai babulka is senos pasto dezes eme kazka, taip viskas sena grazu, sviesa super, nu sakau kadras bus! tai pamate, vos akmens kakton negavau.. fear.gif
Atsakyti
Kuri čia teisingai atsiskaitė trečią ir ketvirtą ND? Įmeskit greitai nuorodą, ką? Įkelsiu į naują temą. Pageidautini tie ND, kurie sulaukė daug pagyrų už estetiką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 14:08)
Tai aisku, kad atsiranda.Jei butu 10K, vistiek atsirastu.
As tik kalbu, kad ne mano kukliai kisenytei.Na pas mane du vaikai, Oksfordui taupau biggrin.gif

NU čia jau jo biggrin.gif Kiekvienam savo prioritetai biggrin.gif

Aš irgi turiu kur tokius pinigus padėt smile.gif Bet yra va turtingų žmonių šioj žemėj ir ką jiems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 09 06, 14:09)

Nesuprantu, ar as slabnda ar cia kiti rankas atkale, nu vos nulaikau ta fotika, tai jei dadet FF dsr blykste ir gripa, tai zeme vilkciau...

Na, yra žmonių, kuriems tikrai sunku tampytis. Pavyzdžiui, aš tokia baba žinok su tokiom rankom, kad jaučiu ir tanką išlaikyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 06 rugsėjo 2012 - 14:10
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 14:51)
turi jis vardą, dalinasi savo paslaptimis, kažkokiomis gudrybėmis, todėl ir kaina tokia, aš taip įsivaizduoju.. manau jis turi savo klientų smile.gif

aisku turi. bet anyway, braangu. Nu bent man tikrai brangu smile.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 09 06, 14:55)
Siaip jis fotografas, atidirbes savo technika, su sava charizma, greitai tobulejantis, besikeiciantis. 

butent, kad jis yra toks, ir ne vienas noretu taip fotkint, bet charizmos/matymo/ir kt. is jokiu kursu neismoksi/nenupirksi, ir nu nzn ka ten stebuklingo ismokytu. Kam ikandama, tegul eina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 06 rugsėjo 2012 - 14:15
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 09:59)
erikamaja, čia juosta  rolleyes.gif taigi visiškai natūr produkt...kas man labai patinka  biggrin.gif  nepykit kad į šitą temą su juostom....gal galima kartais a  biggrin.gif (o ta tekstūra gavosi gal dėl to, kad pasibaigusio galiojimo juosta  g.gif )

Jėga. Rodyk juostinius, rodyk, erzink mane tongue.gif

QUOTE(Crystalia @ 2012 09 06, 13:08)
Atsibosiu, bet nepasiduosiu  biggrin.gif

Šaunuolė.

QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 06, 13:53)
Labai Ačiū visoms  4u.gif

Pirmas ND labai skaniai susivalgė. Čia tas dekis fone ar kas ten, kliūva. Techniškai kaip ir gerai. Galima kaip ir užskaityt.
Laukiam ką kitos pasakys.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 06, 15:15)

Laukiam ką kitos pasakys.

aš pritariu neužskaitančioms smile.gif
Atsakyti
Kas dar nori į moksliukų sąrašą pirmame psl. Dar galiu įkelti
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 06, 13:53)
Labai Ačiū visoms  4u.gif

Rodau 2ND

techniškai viskas gerai, bet ne estetiškai, todėl neužskaitau smile.gif