Stikline, patiko smilgos.
Maggie autoportretas paskutinis idomus. Saunuole. Uzsispyrus. Smagu matyti naujus tavo atradimus
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 13:57)
Parasyta, kad individualus mokymai, po viena:)Siaip noreciau, bet kaina uzkelta tikrai per stipriai.
O čia jau kiekvienas nusistato vertę. Žinai mano nuomonę šia tema Sako pleputės, kad norinčių pas jį atsiranda
QUOTE(rG. @ 2012 09 06, 14:05)
O čia jau kiekvienas nusistato vertę. Žinai mano nuomonę šia tema Sako pleputės, kad norinčių pas jį atsiranda
Tai aisku, kad atsiranda.Jei butu 10K, vistiek atsirastu.
As tik kalbu, kad ne mano kukliai kisenytei.Na pas mane du vaikai, Oksfordui taupau
labas....
Vel taspats... Juk sakiau posaki, su d..... gincytis tas pats, kas su pliku pesiotis....
Stiklines foto.... WUB!
Crystalica, saunuole, paskutinis ND!! SUPER!!
O as po uzupi isiruosiau...pradejo lyt, nu keli kadrai ir fsio.. ir tie ... aj.... nesiseka...
Nesuprantu, ar as slabnda ar cia kiti rankas atkale, nu vos nulaikau ta fotika, tai jei dadet FF dsr blykste ir gripa, tai zeme vilkciau...
beje pasiguosiu, taip bromoj graziai babulka is senos pasto dezes eme kazka, taip viskas sena grazu, sviesa super, nu sakau kadras bus! tai pamate, vos akmens kakton negavau..
Vel taspats... Juk sakiau posaki, su d..... gincytis tas pats, kas su pliku pesiotis....
Stiklines foto.... WUB!
Crystalica, saunuole, paskutinis ND!! SUPER!!
O as po uzupi isiruosiau...pradejo lyt, nu keli kadrai ir fsio.. ir tie ... aj.... nesiseka...
Nesuprantu, ar as slabnda ar cia kiti rankas atkale, nu vos nulaikau ta fotika, tai jei dadet FF dsr blykste ir gripa, tai zeme vilkciau...
beje pasiguosiu, taip bromoj graziai babulka is senos pasto dezes eme kazka, taip viskas sena grazu, sviesa super, nu sakau kadras bus! tai pamate, vos akmens kakton negavau..
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 14:08)
Tai aisku, kad atsiranda.Jei butu 10K, vistiek atsirastu.
As tik kalbu, kad ne mano kukliai kisenytei.Na pas mane du vaikai, Oksfordui taupau
NU čia jau jo Kiekvienam savo prioritetai
Aš irgi turiu kur tokius pinigus padėt Bet yra va turtingų žmonių šioj žemėj ir ką jiems
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2012 09 06, 14:09)
Na, yra žmonių, kuriems tikrai sunku tampytis. Pavyzdžiui, aš tokia baba žinok su tokiom rankom, kad jaučiu ir tanką išlaikyčiau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 14:51)
turi jis vardą, dalinasi savo paslaptimis, kažkokiomis gudrybėmis, todėl ir kaina tokia, aš taip įsivaizduoju.. manau jis turi savo klientų
aisku turi. bet anyway, braangu. Nu bent man tikrai brangu
QUOTE(o la la la @ 2012 09 06, 14:55)
Siaip jis fotografas, atidirbes savo technika, su sava charizma, greitai tobulejantis, besikeiciantis.
butent, kad jis yra toks, ir ne vienas noretu taip fotkint, bet charizmos/matymo/ir kt. is jokiu kursu neismoksi/nenupirksi, ir nu nzn ka ten stebuklingo ismokytu. Kam ikandama, tegul eina
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 09:59)
erikamaja, čia juosta taigi visiškai natūr produkt...kas man labai patinka nepykit kad į šitą temą su juostom....gal galima kartais a (o ta tekstūra gavosi gal dėl to, kad pasibaigusio galiojimo juosta )
Jėga. Rodyk juostinius, rodyk, erzink mane
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 06, 13:08)
Atsibosiu, bet nepasiduosiu
Šaunuolė.
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 06, 13:53)
Labai Ačiū visoms
Pirmas ND labai skaniai susivalgė. Čia tas dekis fone ar kas ten, kliūva. Techniškai kaip ir gerai. Galima kaip ir užskaityt.
Laukiam ką kitos pasakys.
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 06, 15:15)
aš pritariu neužskaitančioms
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 06, 13:53)
techniškai viskas gerai, bet ne estetiškai, todėl neužskaitau
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 06, 14:08)
Atsibosiu, bet nepasiduosiu
Gražu stebėt, kaip tai pasikeitė nuo pirmo varianto.