Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 09 06, 11:22)
Tu pabandyk įsiklausyti, o nevaizduok ir nedemonstruok savo prigimties, nes niekam čia neįdomu žinok  smile.gif

Vaikai, vaikai, nesipeskit, duokit d..rytinei kavai kelia.Kuo maziau kreipsit demesio, tuo maziau rasys.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 12:22)
staltiesė  biggrin.gif  neesmė, viskas gerai smile.gif

o staltiesei aks blogai, esmė, blush2.gif noru žinoti savo klaidas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 12:24)

Man paraso, as parasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 06, 11:22)
Tu pabandyk įsiklausyti, o nevaizduok ir nedemonstruok savo prigimties, nes niekam čia neįdomu žinok  smile.gif

man tai jau pradeda atrodyti, kad visom čia labai įdomu, ir tik laukia, kada ji vėl ką nors pasakys, kad būtų kam akis padraskyt biggrin.gif nu man iš šono taip atrodo.. na pabūkit protingesnės, ir patylėkit wink.gif nors turėjau turbūt irgi protingesnė pabūt ir apskritai nesivelt į šitą kud kudakavimą abiejų pusių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 06, 11:57)
Sveikos, mano pirmasis ND, laukiu kritikos  4u.gif

user posted image

pastabos g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 11:27)
man tai jau pradeda atrodyti, kad visom čia labai įdomu, ir tik laukia, kada ji vėl ką nors pasakys, kad būtų kam akis padraskyt biggrin.gif nu man iš šono taip atrodo.. na pabūkit protingesnės, ir patylėkit wink.gif nors turėjau turbūt irgi protingesnė pabūt ir apskritai nesivelt į šitą kud kudakavimą abiejų pusių  doh.gif  biggrin.gif

Na vat butent.Durnai atrodo pastangos parodyt kvailiui, kad jis kvailas.Nusiritama iki jo lygio.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 12:27)
man tai jau pradeda atrodyti, kad visom čia labai įdomu, ir tik laukia, kada ji vėl ką nors pasakys, kad būtų kam akis padraskyt biggrin.gif

Manau, butent taip ir yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 12:24)
Vaikai, vaikai, nesipeskit, duokit d..rytinei kavai kelia.Kuo maziau kreipsit demesio, tuo maziau rasys.

pioneer.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 12:27)
man tai jau pradeda atrodyti, kad visom čia labai įdomu, ir tik laukia, kada ji vėl ką nors pasakys, kad būtų kam akis padraskyt biggrin.gif nu man iš šono taip atrodo.. na pabūkit protingesnės, ir patylėkit wink.gif nors turėjau turbūt irgi protingesnė pabūt ir apskritai nesivelt į šitą kud kudakavimą abiejų pusių  doh.gif  biggrin.gif

man tai neįdomu, ilgai ignoravau ją, bet jau atsibodo tas pats per ta patį smile.gif
vsio, baigiu aš su ja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 06, 11:27)
pastabos  g.gif  g.gif  g.gif

na įsivaizduok šitas cinamono lazdeles nufotografuotas ant tokios staltiesės? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 11:31)
na įsivaizduok šitas cinamono lazdeles nufotografuotas ant tokios staltiesės? smile.gif

Aha, cia Paulius paprasta balta lapa dejo po apacia:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 11:35)
Aha, cia Paulius paprasta balta lapa dejo po apacia:)

nu tai va, geriau jau baltas lapas, nei įmantri staltiesė.. puodukus kokius galima ant kažkios staltieses fotkint, o čia pinigai , staltiesė, nu taip pjaunasi vaizdas, kad net akis drąsko biggrin.gif
Atsakyti
ačiū, taisysimės 4u.gif
Atsakyti