Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

erikamaja, čia juosta rolleyes.gif taigi visiškai natūr produkt...kas man labai patinka biggrin.gif nepykit kad į šitą temą su juostom....gal galima kartais a biggrin.gif (o ta tekstūra gavosi gal dėl to, kad pasibaigusio galiojimo juosta g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 09:59)
erikamaja, čia juosta  rolleyes.gif taigi visiškai natūr produkt...kas man labai patinka  biggrin.gif  nepykit kad į šitą temą su juostom....gal galima kartais a  biggrin.gif (o ta tekstūra gavosi gal dėl to, kad pasibaigusio galiojimo juosta  g.gif )

su juostom tik prašom, čia yra pamišusių dėl jų biggrin.gif

o kokia čia juosta, kiek laiko galiojimas baigęsis?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 11:02)
su juostom tik prašom, čia yra pamišusių dėl jų  biggrin.gif

o kokia čia juosta, kiek laiko galiojimas baigęsis?

tai va bandau surasti kokia čia juosta buvo biggrin.gif prieš pirkdama žiūrėjau kaip atrodo nuotraukos padarytos su ja...bet tokių tekstūrų lyg nemačiau g.gif nepamenu..reikia eiti pasiknisti galvoje gerai doh.gif

Vo radau biggrin.gif Ilford panf plus 50 (dated 02/2009)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 06 rugsėjo 2012 - 10:16
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 10:12)
tai va bandau surasti kokia čia juosta buvo  biggrin.gif  prieš pirkdama žiūrėjau kaip atrodo nuotraukos padarytos su ja...bet tokių tekstūrų lyg nemačiau  g.gif nepamenu..reikia eiti pasiknisti galvoje gerai  doh.gif

Vo radau  biggrin.gif  Ilford panf plus 50 (dated 02/2009)

geras.. ir visa juosta su tokiom tekstūrom gavosi? kaip aš noriu tokią juostą išbandyt....
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 06, 00:47)
Sveikos  4u.gif

Kol kas nedrąsiai jungiuosi prie jūsų su pirmu ND

Super! bigsmile.gif Negalėjau nepagirti. Gal sakau reiktų įdėti į pirmą puslapį? ax.gif

Stikline, man ta nuotrauka vis labiau ir labiau patinka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 09 06, 11:30)
Stikline, man ta nuotrauka vis labiau ir labiau patinka.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 06, 00:47)
Kol kas nedrąsiai jungiuosi prie jūsų su pirmu ND

atgaiva. uzskaitau.
QUOTE(Alabama @ 2012 09 05, 18:07)

labai geri. aciu.
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 05, 22:32)
ačiūks, nes čia kiek pasiskaičiau, tai naujokėms čia kiek sunkoka būna pritapti

OT: avataras - atgaiva smile.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 09 05, 23:51)

doh.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 22:35)
Man nei silta nei salta ka jus apie mane galvojat 

nu tai viso gero. cia zmones gerbia vienas kita, turi vertybes, yra kulturingi. man silta ir salta - nes realiai bukini tema.
QUOTE(kristalines @ 2012 09 05, 12:56)
ne tame esme, kad užsidėk ignorą. Tu bent kartą įsiklausyk kas tau sakoma, išmok išgirsti. Nes tavęs paskaičius, atrodo, kad tikrai buka esi (nors tikiu, kad nesi).

as tai nebetikiu biggrin.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 12:13)
Noriu per kelias savaites susidraugaut su ligtroom'u, sutvarkyt nuotraukas, atiduot zmonem ir padarysiu as ta namu darba paskutini.
Nedarykit vel sirsalines bereikalo 

toks jausmas, kad ND darymas - tai vos ne kazkokio projekto igyvendinimas biggrin.gif juk tai 15min. as manau, kad tu tiesiog abejoji ir zinai, kad nepavyks pyksht poksht to padaryt. thats it wink.gif kita vertus - kam vargti, juk yra raw, kurio pries 5min atidaryti net nemokejai biggrin.gif
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 19:52)
Man liko WB, man jis dzin, fotkinu auto ir raw'e taisau kaip noriu dabar
Tai kokia prasme daryt 

nu doh.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 04, 10:53)
Man Tavo nuotrauka labai miela  atspindinti tikrove tokia kokia ji yra kadangi ir musu uz poros savaiciu laukia tas pats "dziaugsmas"  tai nuotrauka net suvirpino sirdi biggrin.gif Zinoma vietos truksta. Noretusi tu kriaukliu visa eile pamatyti rolleyes.gif bet man vis tiek patinka:  Tik versciau i JB taip ta "tarybine" emocija dar sustipretu

man irgi. ir norejau irgi siulyti jb.

Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 09 03, 11:57)
kristukass, Tu tai labai graži, bet auto tai nžn, man atrodo, kartojiesi jau

pritariu. nebeidomios. spalvishkai ok. veidas grazus, zvilgsnis gilus. bet as jau noriu daugiau. more body. isigyk stova wink.gif kaip kas sake - ne karve kainuoja. 5d, stiklai - reikia stovo, tikrai. jau laikas.
QUOTE(sayonara @ 2012 09 02, 15:27)
jeigu Vilniuje esi, tai Procentras tikrai emailu užsakymus spausdinti priima smile.gif tik jie dirba darbo dienomis, savaitgaliais klozetas, t.y. closed.

biggrin.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 10:01)
Ir aš noriu ką nors parodyt  biggrin.gif  toks jau šimtą kartų matytas vaizdelis..kaskart vis kitaip aišku  nu, kad tipo ir aš kartais bandau fotkint 

man patiko. nors gal kiek ir nuobodi foto, kazko truksta, bet jei ziurint "rudenishkai" ir su nostalgija - geras kadras.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 10:48)
man tokie vaizdeliai apie nieką patinka

va va. pritariu.
QUOTE(robobebras @ 2012 09 05, 12:47)
ale paskaicius sita posta atrodo, kad monitoriaus visai nereikia

thumbup.gif he he

pas mane nieko naujo. siek tiek veluoju su projektu. nebuvo minciu, vaizduote neveike ;]
atneshu 36/52 "luminous"
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mano pirmasis ND, laukiu kritikos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 06, 10:55)

pas mane nieko naujo. siek tiek veluoju su projektu. nebuvo minciu, vaizduote neveike ;]
atneshu 36/52 "luminous"

man visai patiko šis tavo auto, tik vat šviesos man čia kokios įdomesnės norėtųsi, šešėlio kokio , kažkokio minkštumo trūksta veidui, nežinau ar supratai biggrin.gif na kokio šoninio apšvietimo pvz
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 09 06, 11:55)
cia zmones gerbia vienas kita, turi vertybes, yra kulturingi.

kita vertus - kam vargti, juk yra raw, kurio pries 5min atidaryti net nemokejai biggrin.gif

Gal tau pacituoti kulturinguma, kaip su manim buvo bendraujama? Taip kad nepradek.

O ir ko cia juoktis, kad nemokejau. As viska ka darau pirma karta, gal nemoku, bet viskas ismokstama, o kaikuriem dalykam reikia laiko.
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 06, 10:57)
Sveikos, mano pirmasis ND, laukiu kritikos  4u.gif

nelabai gražu, bet užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 11:58)
man visai patiko šis tavo auto, tik vat šviesos man čia kokios įdomesnės norėtųsi, šešėlio kokio , kažkokio minkštumo trūksta veidui, nežinau ar supratai  biggrin.gif  na kokio šoninio apšvietimo pvz

zinok bandziau sonu pasisukti, tai labai jau tamsu. cia buvo 16-17val sviesa, pro stambias uzuolaidas, sklaidyta, tai sedau tiesiai i langa. bet kai retusavau foto, jau priburiau matyt nemazai, nes originalas tai sviesutelis ;] o man kaip visada norejosi tamsint ir kontrastint. todel sutinku su plokshtuma. man gylio cia irgi truksta. bet uzbure nuotraukos kaire - tas tamsus kampas, kuris pereina i sviesuma. man paciai labiausiai trukdo plokscia apacia - vieta link krutines, nors ten lengvas seselis lyg ir ejo, bet retusuojant, pradingo.
Atsakyti