erikamaja, čia juosta taigi visiškai natūr produkt...kas man labai patinka nepykit kad į šitą temą su juostom....gal galima kartais a (o ta tekstūra gavosi gal dėl to, kad pasibaigusio galiojimo juosta )
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 09:59)
erikamaja, čia juosta taigi visiškai natūr produkt...kas man labai patinka nepykit kad į šitą temą su juostom....gal galima kartais a (o ta tekstūra gavosi gal dėl to, kad pasibaigusio galiojimo juosta )
su juostom tik prašom, čia yra pamišusių dėl jų
o kokia čia juosta, kiek laiko galiojimas baigęsis?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 11:02)
su juostom tik prašom, čia yra pamišusių dėl jų
tai va bandau surasti kokia čia juosta buvo prieš pirkdama žiūrėjau kaip atrodo nuotraukos padarytos su ja...bet tokių tekstūrų lyg nemačiau nepamenu..reikia eiti pasiknisti galvoje gerai
Vo radau Ilford panf plus 50 (dated 02/2009)
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 10:12)
tai va bandau surasti kokia čia juosta buvo prieš pirkdama žiūrėjau kaip atrodo nuotraukos padarytos su ja...bet tokių tekstūrų lyg nemačiau nepamenu..reikia eiti pasiknisti galvoje gerai
geras.. ir visa juosta su tokiom tekstūrom gavosi? kaip aš noriu tokią juostą išbandyt....
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 06, 00:47)
Super! Negalėjau nepagirti. Gal sakau reiktų įdėti į pirmą puslapį?
Stikline, man ta nuotrauka vis labiau ir labiau patinka.
QUOTE(Ka @ 2012 09 06, 11:30)
Stikline, man ta nuotrauka vis labiau ir labiau patinka.
QUOTE(.mauskiuke. @ 2012 09 06, 00:47)
Kol kas nedrąsiai jungiuosi prie jūsų su pirmu ND
atgaiva. uzskaitau.
QUOTE(Alabama @ 2012 09 05, 18:07)
labai geri. aciu.
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 05, 22:32)
ačiūks, nes čia kiek pasiskaičiau, tai naujokėms čia kiek sunkoka būna pritapti
OT: avataras - atgaiva
QUOTE(Alabama @ 2012 09 05, 23:51)
Man ruduo
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 22:35)
Man nei silta nei salta ka jus apie mane galvojat
nu tai viso gero. cia zmones gerbia vienas kita, turi vertybes, yra kulturingi. man silta ir salta - nes realiai bukini tema.
QUOTE(kristalines @ 2012 09 05, 12:56)
ne tame esme, kad užsidėk ignorą. Tu bent kartą įsiklausyk kas tau sakoma, išmok išgirsti. Nes tavęs paskaičius, atrodo, kad tikrai buka esi (nors tikiu, kad nesi).
as tai nebetikiu
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 12:13)
Noriu per kelias savaites susidraugaut su ligtroom'u, sutvarkyt nuotraukas, atiduot zmonem ir padarysiu as ta namu darba paskutini.
Nedarykit vel sirsalines bereikalo
Nedarykit vel sirsalines bereikalo
toks jausmas, kad ND darymas - tai vos ne kazkokio projekto igyvendinimas juk tai 15min. as manau, kad tu tiesiog abejoji ir zinai, kad nepavyks pyksht poksht to padaryt. thats it kita vertus - kam vargti, juk yra raw, kurio pries 5min atidaryti net nemokejai
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 19:52)
Man liko WB, man jis dzin, fotkinu auto ir raw'e taisau kaip noriu dabar
Tai kokia prasme daryt
Tai kokia prasme daryt
nu
QUOTE(Zirzė @ 2012 09 04, 10:53)
Man Tavo nuotrauka labai miela atspindinti tikrove tokia kokia ji yra kadangi ir musu uz poros savaiciu laukia tas pats "dziaugsmas" tai nuotrauka net suvirpino sirdi Zinoma vietos truksta. Noretusi tu kriaukliu visa eile pamatyti bet man vis tiek patinka: Tik versciau i JB taip ta "tarybine" emocija dar sustipretu
man irgi. ir norejau irgi siulyti jb.
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 09 03, 11:57)
kristukass, Tu tai labai graži, bet auto tai nžn, man atrodo, kartojiesi jau
pritariu. nebeidomios. spalvishkai ok. veidas grazus, zvilgsnis gilus. bet as jau noriu daugiau. more body. isigyk stova kaip kas sake - ne karve kainuoja. 5d, stiklai - reikia stovo, tikrai. jau laikas.
QUOTE(sayonara @ 2012 09 02, 15:27)
jeigu Vilniuje esi, tai Procentras tikrai emailu užsakymus spausdinti priima tik jie dirba darbo dienomis, savaitgaliais klozetas, t.y. closed.
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 10:01)
Ir aš noriu ką nors parodyt toks jau šimtą kartų matytas vaizdelis..kaskart vis kitaip aišku nu, kad tipo ir aš kartais bandau fotkint
man patiko. nors gal kiek ir nuobodi foto, kazko truksta, bet jei ziurint "rudenishkai" ir su nostalgija - geras kadras.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 10:48)
man tokie vaizdeliai apie nieką patinka
va va. pritariu.
QUOTE(robobebras @ 2012 09 05, 12:47)
ale paskaicius sita posta atrodo, kad monitoriaus visai nereikia
he he
pas mane nieko naujo. siek tiek veluoju su projektu. nebuvo minciu, vaizduote neveike ;]
atneshu 36/52 "luminous"
QUOTE(Maggie @ 2012 09 06, 10:55)
pas mane nieko naujo. siek tiek veluoju su projektu. nebuvo minciu, vaizduote neveike ;]
atneshu 36/52 "luminous"
man visai patiko šis tavo auto, tik vat šviesos man čia kokios įdomesnės norėtųsi, šešėlio kokio , kažkokio minkštumo trūksta veidui, nežinau ar supratai na kokio šoninio apšvietimo pvz
QUOTE(Maggie @ 2012 09 06, 11:55)
cia zmones gerbia vienas kita, turi vertybes, yra kulturingi.
kita vertus - kam vargti, juk yra raw, kurio pries 5min atidaryti net nemokejai
kita vertus - kam vargti, juk yra raw, kurio pries 5min atidaryti net nemokejai
Gal tau pacituoti kulturinguma, kaip su manim buvo bendraujama? Taip kad nepradek.
O ir ko cia juoktis, kad nemokejau. As viska ka darau pirma karta, gal nemoku, bet viskas ismokstama, o kaikuriem dalykam reikia laiko.
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 06, 10:57)
nelabai gražu, bet užskaitau
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 09 06, 11:58)
man visai patiko šis tavo auto, tik vat šviesos man čia kokios įdomesnės norėtųsi, šešėlio kokio , kažkokio minkštumo trūksta veidui, nežinau ar supratai na kokio šoninio apšvietimo pvz
zinok bandziau sonu pasisukti, tai labai jau tamsu. cia buvo 16-17val sviesa, pro stambias uzuolaidas, sklaidyta, tai sedau tiesiai i langa. bet kai retusavau foto, jau priburiau matyt nemazai, nes originalas tai sviesutelis ;] o man kaip visada norejosi tamsint ir kontrastint. todel sutinku su plokshtuma. man gylio cia irgi truksta. bet uzbure nuotraukos kaire - tas tamsus kampas, kuris pereina i sviesuma. man paciai labiausiai trukdo plokscia apacia - vieta link krutines, nors ten lengvas seselis lyg ir ejo, bet retusuojant, pradingo.