Laba ryta. Nebuvau pasijugus nuo vakar pietų, tai vakare tingėjau ir beskaityt,ieškot kas užskaitė namų darbus, kas ne.. Kaip ir užskaityti, bet kadangi pora nori, kad perdaryčiau, tai sulaukus šviesesnės dienos tą ir padarysiu, bei eisiu link penkto... Tempai pokalbių nerealūs
QUOTE(sayonara @ 2012 09 06, 08:18)
ačiū, įdomu susipažint ir juodai baltas foto panagrinėt
Ir aš noriu ką nors parodyt toks jau šimtą kartų matytas vaizdelis..kaskart vis kitaip aišku nu, kad tipo ir aš kartais bandau fotkint
vis dar vasarinių gėlių puokštė... Bet jei užknisau su savo j/b, tai sakykit
Papildyta:
patikti Atrodo, lyg lauke būtų gruodas...
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 10:01)
Ir aš noriu ką nors parodyt toks jau šimtą kartų matytas vaizdelis..kaskart vis kitaip aišku nu, kad tipo ir aš kartais bandau fotkint
patikti Atrodo, lyg lauke būtų gruodas...
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 09:01)
Uhu, patinka.
QUOTE(mamagute @ 2012 09 06, 09:11)
Ne-ne-ne
Stiklinė,man patinka,tarsi seno filmo pradžia!
Mamagute,man gelems visada norisi spalvų,ir gal dešinės puses truputi trūksta.
Mamagute,man gelems visada norisi spalvų,ir gal dešinės puses truputi trūksta.
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 10:13)
Ne-ne-ne
juodos baltos spalvos tonų trūksta na kas taip blogai
QUOTE(mamagute @ 2012 09 06, 09:26)
juodos baltos spalvos tonų trūksta na kas taip blogai
Fokuso nematau, kompozicija neidomi, jb neidomus, per tamsi foto.Kaip su telefonu pliaukst, nepyk.
Stiklinė gražu
labas rytas
paskutiniai ND liuksiniai, imkit kitos pavyzdį, kad galima gražiai ir tvarkingai
man tokie vaizdeliai apie nieką patinka
blogai.. ir j/b blogai, ir su fokusu kažkas, ir šviesos įdomesnės norėtųsi, dabar blynas iš tos puokštės gavosi,,
paskutiniai ND liuksiniai, imkit kitos pavyzdį, kad galima gražiai ir tvarkingai
man tokie vaizdeliai apie nieką patinka
blogai.. ir j/b blogai, ir su fokusu kažkas, ir šviesos įdomesnės norėtųsi, dabar blynas iš tos puokštės gavosi,,
Natūr produkt ar textūra dėta?
Smilgos tos labai gražios, kvadratas man čia liux. Gal kairiam šone viršuje pasivinjietavo daugokai be reikalo.
Papildyta:
vis dar vasarinių gėlių puokštė... Bet jei užknisau su savo j/b, tai sakykit
Aha , liūdna tokia. Be šviesos, be fokuso, be spalvos. Kompozicija taip pat skurdi.
ačiū už pastabas. " Budiem rabotat" Fokusas tai yra į vieną iš gėlyčių... Dėl tamsumo... jau šviesinau, kiek galėjau,,, ir tai man pasirodė, kad per šviesu...