Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

Laba ryta. Nebuvau pasijugus nuo vakar pietų, tai vakare tingėjau ir beskaityt,ieškot kas užskaitė namų darbus, kas ne.. Kaip ir užskaityti, bet kadangi pora nori, kad perdaryčiau, tai sulaukus šviesesnės dienos tą ir padarysiu, bei eisiu link penkto... 4u.gif Tempai pokalbių nerealūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 09 06, 08:18)
Ryto skaitiniai: Brasaii

ačiū, įdomu susipažint ir juodai baltas foto panagrinėt smile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu ką nors parodyt biggrin.gif toks jau šimtą kartų matytas vaizdelis..kaskart vis kitaip aišku biggrin.gif nu, kad tipo ir aš kartais bandau fotkint cool.gif

user posted image
Atsakyti
vis dar vasarinių gėlių puokštė... Bet jei užknisau su savo j/b, tai sakykit rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 10:01)
Ir aš noriu ką nors parodyt  biggrin.gif  toks jau šimtą kartų matytas vaizdelis..kaskart vis kitaip aišku  biggrin.gif nu, kad tipo ir aš kartais bandau fotkint  cool.gif

patikti smile.gif Atrodo, lyg lauke būtų gruodas...
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 09 06, 09:01)

Uhu, patinka.

QUOTE(mamagute @ 2012 09 06, 09:11)

Ne-ne-ne unsure.gif
Atsakyti
Stiklinė,man patinka,tarsi seno filmo pradžia!

Mamagute,man gelems visada norisi spalvų,ir gal dešinės puses truputi trūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 06 rugsėjo 2012 - 09:20
QUOTE(Alabama @ 2012 09 06, 10:13)

juodos baltos spalvos tonų trūksta g.gif na kas taip blogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2012 09 06, 09:26)
juodos baltos spalvos tonų trūksta g.gif  na kas taip blogai g.gif

Fokuso nematau, kompozicija neidomi, jb neidomus, per tamsi foto.Kaip su telefonu pliaukst, nepyk.
Atsakyti
Stiklinė gražu
Atsakyti
labas rytas smile.gif

paskutiniai ND liuksiniai, imkit kitos pavyzdį, kad galima gražiai ir tvarkingai thumbup.gif

Ir aš noriu ką nors parodyt  biggrin.gif  toks jau šimtą kartų matytas vaizdelis..kaskart vis kitaip aišku  biggrin.gif nu, kad tipo ir aš kartais bandau fotkint  cool.gif

man tokie vaizdeliai apie nieką patinka smile.gif

vis dar vasarinių gėlių puokštė... Bet jei užknisau su savo j/b, tai sakykit rolleyes.gif

blogai.. ir j/b blogai, ir su fokusu kažkas, ir šviesos įdomesnės norėtųsi, dabar blynas iš tos puokštės gavosi,,
Atsakyti

Natūr produkt ar textūra dėta?
Smilgos tos labai gražios, kvadratas man čia liux. Gal kairiam šone viršuje pasivinjietavo daugokai be reikalo.
Papildyta:

Aha , liūdna tokia. Be šviesos, be fokuso, be spalvos. Kompozicija taip pat skurdi.
Atsakyti
ačiū už pastabas. " Budiem rabotat" rolleyes.gif Fokusas tai yra į vieną iš gėlyčių... Dėl tamsumo... jau šviesinau, kiek galėjau,,, ir tai man pasirodė, kad per šviesu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 06 rugsėjo 2012 - 10:00