Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 22:30)

Crystalia, jetaus, kaip man primine Kristalines biggrin.gif ir nikai, ir avataras toks pat buvo smile.gif

nežinau, nepažystu tų draugų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mačiau anksčiau kiek tą niką, bet nieko bendro kaip ir neturim, arba aš nežinau lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Man nei silta nei salta ka jus apie mane galvojat brunette.gif
Atsakyti
pakeičiau avatarą, nežinau, gal jau transliuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 05, 22:36)
pakeičiau avatarą, nežinau, gal jau transliuos  cool.gif

ne tame esmė biggrin.gif
paaiskinsiu. Musu nikai nu tarkim panašus, ir ilga laika nešiojau ta ava su vaiku smile.gif)) tai tik tiek
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 09 05, 10:57)
Iš šios temos kažkoks vaikų darželis darosi.  biggrin.gif Kaip neįdomu.  cool.gif

Kai duodi vaikui dėmesio, jis ir tęsia tą efektyvią dėmesį pritraukiančią veiklą smile.gif Praleistum nematų, nereaguotum, ir atsibostų.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 09 05, 22:39)
ne tame esmė biggrin.gif
paaiskinsiu. Musu nikai nu tarkim panašus, ir ilga laika nešiojau ta ava su vaiku smile.gif)) tai tik tiek

tai pakeičiau betn avatarą, kad praeitis neliptų ant kulnų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 21:35)
Man nei silta nei salta ka jus apie mane galvojat  brunette.gif

Tada eik pas savo gerbėjas kaimynkas ir nelysk į akis. Kai išmoksi normaliai kalbėtis, paklausk ko, nepasididžiuosim greičiausiai. Nėra čia ką daugiau kalbėt. Viską žinai ir supranti, geros kloties ir pasisekimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 09 05, 21:15)
- Ilgas išlaikymas
Patikti smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 09 05, 21:28)
as neuzskaitau  ax.gif
makalyne tokia. Ir fokusas pirmojoje lyg i tvora, o ne į ta kažką biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 21:30)
Neužskaitau, pakartok. Pirmam ND pasirink lygų foną, o ne šabakštyną, aiškius, estetiškus tris objektus. Šitie patys visai gal tiktų baltam fone. Nors gali ir labiau apgalvoti.
Bobos Jūs bobos cool.gif Tokių ND nėr buvę šitoj temoj, aš tai viską čia matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 05, 22:43)

Bobos Jūs bobos  cool.gif Tokių ND nėr buvę šitoj temoj, aš tai viską čia matau biggrin.gif

neprasivardžiuok dry.gif devil.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 18:18)
Žinok ir man nepatinka koliažas ir vis toliau, vis man iš vis koliažai fe... O jie tikrai žiūrėjo į kitą dar fotografą profą biggrin.gif O aš čia pasiveidenau dar šalia biggrin.gif
Tu nori,kad eičiau su PS šviesinti jas? g.gif Nes nu nematau prasmės šviesinti, kai namie su ISO 100 ir f2
Jaučiu,kad teks man dar kartą įrodynėti,kad su pipete žiūrėjau ir viskas man OK ax.gif
Pripilta plepalų, bet daug tokių, kuriuos kaip sako ignoruokit biggrin.gif

teisingą ar norimą nuotrauką padaro trys parametrai, pamiršai dar išlaikymą, jei ant M fotkini pakeisk ji į viena ir į kitą pusę, pamatysi skirtuma ir suprasi kad su f2 ir ISO 100 gali nufotkinti ir labai šviesias ir labai tamsias foto. jei ant Av tai padaryk expozicijos korekciją į vieną ir į kitą pusę ir vėl pamatysi kaip skiriasi rezultatas.

Aš manau kad pradžioj eksperimentuokit su tais trim parametrais kad suvoktumėt kaip kas su kuo draugauja, nes nežinat šitų dalykų negalėsit išgauti norimo rezultato nes tiesiog nežinost ka keisti kad tai pavyktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 09 05, 22:40)
Kai duodi vaikui dėmesio, jis ir tęsia tą efektyvią dėmesį pritraukiančią veiklą smile.gif Praleistum nematų, nereaguotum, ir atsibostų.

Duok, Dieve, kad cia visos maziau reaguotu ir geriau dazniau ND pakomentuotu.

QUOTE(rG. @ 2012 09 05, 22:43)
Tada eik pas savo gerbėjas kaimynkas ir nelysk į akis. Kai išmoksi normaliai kalbėtis, paklausk ko, nepasididžiuosim greičiausiai. Nėra čia ką daugiau kalbėt. Viską žinai ir supranti, geros kloties ir pasisekimo  4u.gif

Gerbeja turiu tik vyra ir niekam nelendu i akis. Pacios cia susigalvojot atrakcija - kabinetis. O cia dar reiktu gerai pagalvot, kas snekejo normaliai ar nenormaliai. Aciu uz palinkejimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 21:57)
Gerbeja turiu tik vyra ir niekam nelendu i akis. Pacios cia susigalvojot atrakcija - kabinetis. O cia dar reiktu gerai pagalvot, kas snekejo normaliai ar nenormaliai. Aciu uz palinkejimus  smile.gif
Kai normaliai atsakai, normaliai ir kalbėtis norisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 09 05, 22:55)
teisingą ar norimą nuotrauką padaro trys parametrai...

Kadangi objektyvą (Nikkor 50mm f/1.4G AF-S) tik kelios dienos turiu, dar nebuvo progos su tokiu šviesiu pažaisti. Tikrai dėkui 4u.gif
Atsakyti