Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 21:57)
Nieko jos plaukams nedariau, ji su stilistu atvažiavo, tai čia jo darbelis biggrin.gif

wub.gif jau plaukų raudonumas aikčiot norisi...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 05, 16:49)
O tu galvoji as nesuprasiu kuris obuolys is 3-ju sufokusuotas?

Mano galva, Tu esi buka. Aš tiesiog Tau tai pasakau atvirai, ir šia tema pasistengsiu daugiau nekalbėti, nebent kada nors labai labai norėsi apie tai padiskutuoti. Neblokuosiu Tavęs; jeigu kada paklausi ko nors normalaus ir be išsidirbinėjimo, gal, jei bus laiko ir noro atsakysiu, bet į Tavo tas nesąmones daugiau stengsiuos nebereaguoti. Atleisk, jei įžeidžiau, tiesiog manau, kad geriau Tau į akis tai pasakysiu, gal Tau tai padės kuria nors prasme susimobilizuoti. Sėkmės.

grįžau iš meeto. buvo smagu. va tiek metų praėjo, ana motininė tema numirus, ale vis dar susitinkam kartais su tarptautiniu kontekstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 09 05, 20:48)
lotuliukas.gif dar Kinder pamirsai 4u.gif Kinder, Küche, Kirche biggrin.gif
Nepamiršau, žioplavota aš, pamečiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 21:01)

Nu va, tikroji motina Say biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 05, 21:32)
Sveikos, vis skaitau skaitau, ir noriu prisijungti ir aš su savo ND  4u.gif , ar kelti čia Jūsų teismui, ar flickr yra kokia tema tam skirta, nes nerandu ten nieko panašaus.... 4u.gif
ačiūs  4u.gif

junkis drąsiai, paskaityk pirmą psl, pasistenk atsiskaityti ND netempdama laiko bigsmile.gif įsigilink į tai ką ir kaip darai. Smagaus mokinimosi proceso.

Matau tema Vanduo neprilipo. Kita tema pagal sąrašą - Ilgas išlaikymas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 rugsėjo 2012 - 21:19
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 14:32)
paprasta foto su labai nuoširdžia emocija biggrin.gif

faina 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 14:58)
nu gal nesusikalbam, man kraujas akis gal užliejo smile.gif

ir juokingi tie priekaištai, ir piktina. rodos, kad senės nieko daugiau neveikia, tik gaudo laimę ką nors mokinti ir dar tuo piktnaudžiauja.

biggrin.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 09 05, 15:53)
o va kodėl iškart žodis puola? jei senbuvė nepritaria kam nors, nesutinka, tai iškart puola? o jei naujokė nesutinka, tai ji nepuola, tik ją puola? g.gif  tongue.gif

erzinu smile.gif tai, kokius žodžius pasirenkame, labai daug apie mus pasako.

Neeeeeee... naujokė iškart jaučiasi auka irnesakyk.gif hihihi.gif tongue.gif

nu ir priraset karsta.gif o kiek nesamoniu kai kas papylė blink.gif lotuliukas.gif

chiquitka, man ta foto su kede (?) irgi, mmmmm..... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 05 rugsėjo 2012 - 21:26
Labas vakaras,

ateinu su pirmuoju ND blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2012 09 05, 21:25)
Labas vakaras,

ateinu su pirmuoju ND  blush2.gif

nieko nesupratau biggrin.gif tieeeek detalių šioj nuotraukoj, kad neaišku į ka žiūrėt.. neužskaitau..
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2012 09 05, 22:25)
Labas vakaras,

as neuzskaitau ax.gif
makalyne tokia. Ir fokusas pirmojoje lyg i tvora, o ne į ta kažką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2012 09 05, 21:25)
Labas vakaras,

Neužskaitau, pakartok. Pirmam ND pasirink lygų foną, o ne šabakštyną, aiškius, estetiškus tris objektus. Šitie patys visai gal tiktų baltam fone. Nors gali ir labiau apgalvoti.
Atsakyti
Kazkokiom trancendentinem temom pradejot kalbet - apie Kuche, raudonplaukes ir pan.

Crystalia, jetaus, kaip man primine Kristalines biggrin.gif ir nikai, ir avataras toks pat buvo smile.gif

Svajoklele, nematau i ka cia fokusuota. Turi buti trys objetai. Geriau arti vienas kito, bet ne per arti. Man tavo foto visko per daug ir per chaotiskai - ir namas, ir tvora, ir dar kazkas.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 09 05, 22:15)
junkis drąsiai, paskaityk pirmą psl, pasistenk atsiskaityti ND netempdama laiko  bigsmile.gif  įsigilink į tai ką ir kaip darai. Smagaus mokinimosi proceso.

Matau tema Vanduo neprilipo. Kita tema pagal sąrašą - Ilgas išlaikymas

ačiūks, nes čia kiek pasiskaičiau, tai naujokėms čia kiek sunkoka būna pritapti doh.gif biggrin.gif
Pasitikslinsiu, nesurinkus 3 užskaitymų ND, sekančio neverta daryti, jap?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 22:30)

Crystalia, jetaus, kaip man primine Kristalines biggrin.gif ir nikai, ir avataras toks pat buvo smile.gif

nu, kai pamaciau, žinok jau galvoju kapiec, praeitis gryžta manęs....... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti