Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

R.I.R., dėl šventos ramybės, atliksiu dar kartą, man netgi patina su ND žaisti biggrin.gif Nors ir 3 taip tongue.gif Žaislas ne šiaip sau,o lego ir dar įdirbis pačios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 19:28)
Ir žaislas, kaip jau ne kartą temoje minėta, nėra fotogeniškas ir netinka ND atlikti.

Ghem.. kalba buvo apie visokius kitokius, kur bile parinkti. Šita konstrukcija tikrai nepanaši į ten visokius anksčiau fotografuotus. smile.gif

Alabama, aš pasiilgau ir laukiu tavo darbų, va, tokių kur kalba. 4u.gif Nemoku kažkaip išsireikšti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 19:39)
R.I.R., dėl šventos ramybės, atliksiu dar kartą, man netgi patina su ND žaisti biggrin.gif Nors ir 3 taip tongue.gif Žaislas ne šiaip sau,o lego ir dar įdirbis pačios ax.gif

QUOTE(Ka @ 2012 09 05, 19:40)
Ghem.. kalba buvo apie visokius kitokius, kur bile parinkti. Šita konstrukcija tikrai nepanaši į ten visokius anksčiau fotografuotus.  smile.gif

Aaaa... nesupratau biggrin.gif Nevark, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 05, 19:10)
Sveikos 4u.gif
Ziuriu cia audros nerimsta biggrin.gif

Dar pasigirsiu, kad pirmadieni pradedu koledza, nesugebejau susilaikyt, pamacius kad yra fotografijos kursas :

baltai pavydziu bigsmile.gif

Laba vakara
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 09 05, 16:55)
O jums nepabodo su rk terliotis?Nu nenori zmogus, nemato reikalo vargintis ir velniop.Per jega jus jai neidesit, nesukramtysit.Zmogus ismoksta tada, kada pats nori ismokti, isgirsti.

O aš va dėl šito nei kiek nepykstu, būna, kad kiti mokosi ilgiau, kad klausinėja, būna įkyrūs. Ne tai svarbiausia juk smile.gif
Man stebina Kuche und Kirche intelekto ir nuolatinės destrukcijos toleravimas. Blond&macaroni smile.gif
Kiek leisi užlipt ant galvos, tiek ir lips. Visada taip smile.gif

Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 05, 18:27)
Dokumentus padaviau dar geguzes menesi, bet jau po pirmo atrankos turo, tai teko laukti antro, kuris preita savaite vyko. Bet uz tai per ta laukimo laika isitikinau, kad tikrai labai labai noriu istoti blush2.gif
O LT gi rudeni siulo vietas, kurios liko tuscios? Ar kazka painiuoju? g.gif

Sveikinimai smile.gif

Rudenį ne tik laisvos vietos, va ir į doktorantūrą stojamieji būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 05, 19:46)
O aš va dėl šito nei kiek nepykstu, būna, kad kiti mokosi ilgiau, kad klausinėja, būna įkyrūs. Ne tai svarbiausia juk smile.gif
Man stebina Kuche und Kirche intelekto  ir nuolatinės destrukcijos toleravimas.  Blond&macaroni smile.gif
Kiek leisi užlipt ant galvos, tiek ir lips. Visada taip smile.gif

Juk tu supranti, kad as ne apie greicius kalbu:)
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 05, 20:46)

Man stebina Kuche und Kirche intelekto  ir nuolatinės destrukcijos toleravimas.  Blond&macaroni smile.gif

Geri palyginimai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vis skaitau skaitau, ir noriu prisijungti ir aš su savo ND 4u.gif , ar kelti čia Jūsų teismui, ar flickr yra kokia tema tam skirta, nes nerandu ten nieko panašaus.... 4u.gif
ačiūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 05, 20:32)
Sveikos, vis skaitau skaitau, ir noriu prisijungti ir aš su savo ND  4u.gif , ar kelti čia Jūsų teismui, ar flickr yra kokia tema tam skirta, nes nerandu ten nieko panašaus.... 4u.gif
ačiūs  4u.gif

čia kelti reikia
Atsakyti
Erikamaja, o tavo raudonplaukė tokios spalvos ryškios ir yra? Ar čia spalva plaukų paryškinta dar?
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 09 05, 20:46)
Man stebina Kuche und Kirche intelekto  ir nuolatinės destrukcijos

lotuliukas.gif dar Kinder pamirsai 4u.gif Kinder, Küche, Kirche biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 20:47)
Erikamaja, o tavo raudonplaukė tokios spalvos ryškios ir yra? Ar čia spalva plaukų paryškinta dar?

Nieko jos plaukams nedariau, ji su stilistu atvažiavo, tai čia jo darbelis biggrin.gif
Atsakyti