R.I.R., dėl šventos ramybės, atliksiu dar kartą, man netgi patina su ND žaisti Nors ir 3 taip Žaislas ne šiaip sau,o lego ir dar įdirbis pačios
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 19:28)
Ir žaislas, kaip jau ne kartą temoje minėta, nėra fotogeniškas ir netinka ND atlikti.
Ghem.. kalba buvo apie visokius kitokius, kur bile parinkti. Šita konstrukcija tikrai nepanaši į ten visokius anksčiau fotografuotus.
Alabama, aš pasiilgau ir laukiu tavo darbų, va, tokių kur kalba. Nemoku kažkaip išsireikšti.
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 19:39)
R.I.R., dėl šventos ramybės, atliksiu dar kartą, man netgi patina su ND žaisti Nors ir 3 taip Žaislas ne šiaip sau,o lego ir dar įdirbis pačios
QUOTE(Ka @ 2012 09 05, 19:40)
Ghem.. kalba buvo apie visokius kitokius, kur bile parinkti. Šita konstrukcija tikrai nepanaši į ten visokius anksčiau fotografuotus.
Aaaa... nesupratau Nevark, tikrai.
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 05, 19:10)
Sveikos
Ziuriu cia audros nerimsta
Dar pasigirsiu, kad pirmadieni pradedu koledza, nesugebejau susilaikyt, pamacius kad yra fotografijos kursas :
Ziuriu cia audros nerimsta
Dar pasigirsiu, kad pirmadieni pradedu koledza, nesugebejau susilaikyt, pamacius kad yra fotografijos kursas :
baltai pavydziu
Laba vakara
QUOTE(Alabama @ 2012 09 05, 16:55)
O jums nepabodo su rk terliotis?Nu nenori zmogus, nemato reikalo vargintis ir velniop.Per jega jus jai neidesit, nesukramtysit.Zmogus ismoksta tada, kada pats nori ismokti, isgirsti.
O aš va dėl šito nei kiek nepykstu, būna, kad kiti mokosi ilgiau, kad klausinėja, būna įkyrūs. Ne tai svarbiausia juk
Man stebina Kuche und Kirche intelekto ir nuolatinės destrukcijos toleravimas. Blond&macaroni
Kiek leisi užlipt ant galvos, tiek ir lips. Visada taip
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 05, 18:27)
Dokumentus padaviau dar geguzes menesi, bet jau po pirmo atrankos turo, tai teko laukti antro, kuris preita savaite vyko. Bet uz tai per ta laukimo laika isitikinau, kad tikrai labai labai noriu istoti
O LT gi rudeni siulo vietas, kurios liko tuscios? Ar kazka painiuoju?
O LT gi rudeni siulo vietas, kurios liko tuscios? Ar kazka painiuoju?
Sveikinimai
Rudenį ne tik laisvos vietos, va ir į doktorantūrą stojamieji būna
QUOTE(rG. @ 2012 09 05, 19:46)
O aš va dėl šito nei kiek nepykstu, būna, kad kiti mokosi ilgiau, kad klausinėja, būna įkyrūs. Ne tai svarbiausia juk
Man stebina Kuche und Kirche intelekto ir nuolatinės destrukcijos toleravimas. Blond&macaroni
Juk tu supranti, kad as ne apie greicius kalbu:)
QUOTE(rG. @ 2012 09 05, 20:46)
Geri palyginimai
Sveikos, vis skaitau skaitau, ir noriu prisijungti ir aš su savo ND , ar kelti čia Jūsų teismui, ar flickr yra kokia tema tam skirta, nes nerandu ten nieko panašaus....
ačiūs
ačiūs
QUOTE(Crystalia @ 2012 09 05, 20:32)
Sveikos, vis skaitau skaitau, ir noriu prisijungti ir aš su savo ND , ar kelti čia Jūsų teismui, ar flickr yra kokia tema tam skirta, nes nerandu ten nieko panašaus....
ačiūs
ačiūs
čia kelti reikia
Erikamaja, o tavo raudonplaukė tokios spalvos ryškios ir yra? Ar čia spalva plaukų paryškinta dar?
QUOTE(rG. @ 2012 09 05, 20:46)
Man stebina Kuche und Kirche intelekto ir nuolatinės destrukcijos
dar Kinder pamirsai Kinder, Küche, Kirche
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 20:47)
Erikamaja, o tavo raudonplaukė tokios spalvos ryškios ir yra? Ar čia spalva plaukų paryškinta dar?
Nieko jos plaukams nedariau, ji su stilistu atvažiavo, tai čia jo darbelis