Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos Pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 18:03)
Erikamaja, duodu dar vieną komentarams biggrin.gif
Taip,batai jiems virš galvos negražu, bet jei padėsiu batus po jų, tai atrodys...

Man nepatinka taip sudėlioti koliažai, bet tai čia skonio reikalas. Dvi foto labai panašios, tai kaip ir nėra prasmės jas klijuoti kartu.Ta išraiška tokia keista, tasi jie į kažkieno kito kojas žiūrėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 05 rugsėjo 2012 - 18:13
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 17:39)
Sveikos 4u.gif
Ale dingusi buvau,bet už tai grįžtu su ND5 ax.gif
Natūraliame apšvietime

Naturaliame apsvietime custum melynuoja mirksiukas.gif noretusi sviesesniu foto mirksiukas.gif

Niu ir pripylėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 17:12)
Kur? Trukmė kokia? ax.gif

Airija. Dundalko mieste. Vieneri metai, full time.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 19:12)
Man nepatinka taip sudėlioti koliažai, bet tai čia skonio reikalas. Dvi foto labai panašios, tai kaip ir nėra prasmės jas klijuoti kartu.Ta išraiška tokia keista, tasi jie į kažkieno kito kojas žiūrėtų  biggrin.gif

Žinok ir man nepatinka koliažas ir vis toliau, vis man iš vis koliažai fe... O jie tikrai žiūrėjo į kitą dar fotografą profą biggrin.gif O aš čia pasiveidenau dar šalia biggrin.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 19:13)
Naturaliame apsvietime custum melynuoja  mirksiukas.gif noretusi sviesesniu foto  mirksiukas.gif

Tu nori,kad eičiau su PS šviesinti jas? g.gif Nes nu nematau prasmės šviesinti, kai namie su ISO 100 ir f2
Jaučiu,kad teks man dar kartą įrodynėti,kad su pipete žiūrėjau ir viskas man OK ax.gif
Pripilta plepalų, bet daug tokių, kuriuos kaip sako ignoruokit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 05 rugsėjo 2012 - 18:18
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 05, 19:10)

O, sveikinu bigsmile.gif baltai pavydim cool.gif kodėl pas mus galima stoti tik vasaros pradžioj? man noras atsiranda tik rudenį doh.gif
ai, kėdė ir aplinka fantastinė - galėčiau žiūrėt ir žiūrėt į tokią foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 05 rugsėjo 2012 - 18:22
QUOTE(mamagute @ 2012 09 05, 12:57)
labai laukčiau komentarų 

Man labai nepatiko poza, atrodo, kad sedi labai nepatogiai. is kitos puses neturi? JB negrazus 4u.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 14:32)
paprasta foto su labai nuoširdžia emocija biggrin.gif

maciau jau fb sita, labai miela emocija thumbup.gif

QUOTE(isora @ 2012 09 05, 16:22)
Žiūrinėju ką pripyškinus viena ranka, mėginu visaip pažaist, tai kad tema būtu į temą, atnešu pradžiamokslinę foto.. Kritikai ir t.t.

labai, labai nepatiko apdirbimas 4u.gif

QUOTE(-Tynka- @ 2012 09 05, 17:11)
P.S. atėjau tai su reikalu.. Užuojautos paprašyt 

4u.gif

man atrodo gerai g.gif bent jau ka mano kompas rodo, tai uzskaityciau smile.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 09 05, 19:10)
Viena is pilies:

patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 09 05, 17:16)
Flickre?
Per mažai man ten Tavo foto, mažai dedi?/ar mažai fotografuoji dėl savęs?
Auksplaukę jau gyriau, nuostabi mergaitė, puikios foto.
Komercinių, pavadinkim jas taip, nesiimu komentuoti, nes paragavus pati tos duonelės žinau kas ir kaip. Tai jos tokios kokios

Jo, mazai.Vasara isvis ne vieno laisvo savaitgalio nebuvo.Labai pasiilgau sau fotografuoti.O komercija tai jo, kakis.Nors kartais ir ji dziugina:)
Atsakyti
5ND įveiktas thumbup.gif AČIŪ už 3 TAIP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 09 05, 17:20)
O, sveikinu  bigsmile.gif baltai pavydim  cool.gif kodėl pas mus galima stoti tik vasaros pradžioj? man noras atsiranda tik rudenį  doh.gif

Dokumentus padaviau dar geguzes menesi, bet jau po pirmo atrankos turo, tai teko laukti antro, kuris preita savaite vyko. Bet uz tai per ta laukimo laika isitikinau, kad tikrai labai labai noriu istoti blush2.gif
O LT gi rudeni siulo vietas, kurios liko tuscios? Ar kazka painiuoju? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 05 rugsėjo 2012 - 18:30
QUOTE(Afrė @ 2012 09 05, 19:18)
Tu nori,kad eičiau su PS šviesinti jas? g.gif Nes nu nematau prasmės šviesinti, kai namie su ISO 100 ir f2
Jaučiu,kad teks man dar kartą įrodynėti,kad su pipete žiūrėjau ir viskas man OK ax.gif
Pripilta plepalų, bet daug tokių, kuriuos kaip sako ignoruokit biggrin.gif

Gal pamatuok dar kartą? nes man atrodo, kad tavo du custum skiriasi (žiūrint į baltą popieriaus lapą, kuris dar kažkoks vietomis atšokęs ar ką). Ir žaislas, kaip jau ne kartą temoje minėta, nėra fotogeniškas ir netinka ND atlikti.
Ne, nenoriu, kad tu pašviesintum. Norėčiau kitus ND matyti kiek šviesesnius. Kad su ISO 100 ir f2 fotografavai - dar ne rodiklis. Aš namie be 400 nefotkinu (kartais ir prie 1,4).
Atsakyti
Ačiū visom pasisakiusiom.. aciuks.gif Va dobilas buvo minimum apdirbimo ir db palyginau ir tikrai kuo mažiau tuo geriau...
Man čia pradeda priminti taip mylimą frazę : " Ei, veidas, ne spalvinimo knygelė, tai nepersistenk su dažais !!!" Čia taspats, stengiuosi šarpo neperdaugint, dabar ir su kitu šakar makar stengsiuos kuo mažiau... ax.gif

Afrė , ko tais ir man mėlynuoja.. g.gif plius dėl koliažo ir man jis nepasako kažkaip nieko... blush2.gif

Chiquita , kaip (baltai) pavydu dėl kursų.. bigsmile.gif Šaunuolė.. thumbup.gif

Aš galvoju na šiaip ir laabai planuoju jau čia kaip ir nusprendus net galiu pasakyt, kitais metais stot į taikomąją, bet kaži realu.. kai pažiūrėjau stojamuosiu.. unsure.gif kaž ko tai biški nebežinau... unsure.gif Aišku bandyt bandysiu, dar visi metai, maž poto juokinga atrodys man tos mano baimės.. ax.gif

Na ką, kraunuos terbą, vaiką ir važiuojam Užupin, tamsu apsiniaukę žinau, kad nieko nenufotkinsiu, bet prasivėdint reikia, galva kvadratinė, bet, o vrduk pamatysiu ką tokio ir fotiko neturėsiu, tai geriau pasitampysiu tą svorį... Jei ką, vyras paneš.. irnesakyk.gif lotuliukas.gif

Čiuz, gero vakariuko, ir laukiam Say iš meeto.. assa.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Natūraliame apšvietime
[img]http://farm9.staticflickr.com/8439/7937167682_1666d9f91a_c.jpg
Dirbtiniame apšvietime
[img]http://farm9.staticflickr.com/8181/7937168790_3374fdd065_c.jpg

Be to, dirbtiniame reikia ne cloudy daryti, o lemputę doh.gif Šįkart praslydai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 09 05, 19:27)
Dokumentus padaviau dar geguzes menesi, bet jau po pirmo atrankos turo, tai teko laukti antro, kuris preita savaite vyko. Bet uz tai per ta laukimo laika isitikinau, kad tikrai labai labai noriu istoti blush2.gif
O LT gi rudeni siulo vietas, kurios liko tuscios? Ar kazka painiuoju? g.gif

O tu manai čia lieka tuščių vietų? ne, aš dar nenešiau dokumentų pavasarį. Vis neapsisprendžiu, kur norėčiau pagilinti savo žinias. O tu jau kažką esi baigusi?
Kažkodėl fotografiją aš norėčiau studijuoti, jei išvykčiau iš LT. O LT visi fotografai be mokslų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 05 rugsėjo 2012 - 18:37